Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשתית כבישים מסוכנת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כביש 85,צומת אחיהוד,לכיוון צפון (לבאים מעכו לכיוון כרמיאל)

סעו לאט (40-50 זו לא מילה גסה,אפילו שזה בינעירוני)

הכביש בצומת משובש לחלוטין (כולל כמה בורות מרשימים) ובנוסף אחרי הרמזור נוצרו 2 "תעלות-בטן" קטנות שאם מגיעים במהירות,מגלחים את הגחון בוודאות.

השמרו לנפשותיכם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 231
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כביש 44 בין תעוז-תרום ובין הכניסה ליער הנשיא / קבר דן / צומת שמשון, בשני הכיוונים יש עבודות בכביש, ובשני הכיוונים יש מדרגה גבוהה לכביש מדורג

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מישהו באמת עבר על כל התגובות והשתמש במידע?

זה נחמד שיש ריכוז גדול ו 15 עמודים על מפגעים שונים

אבל מישהו באמת צריך לקחת על עצמו פרויקט ולהפוך את הרעיון הזה לפרקטי, משמע ליצור עמוד אינטרנט עם מפת גוגל ולסמן את כל המפגעים על גבי המפה, כל שכל אחד ידע איפה בדיוק המפגע המדובר ואיזה מפגע רלוונטי לו

אחרת יש כאן סלט אחד גדול..

רעיון מבורך רק לא מיושם היטב!

בהצלחה

פורסם

לא צריך לבנות מאגר של תשתיות בעייתיות, צריך לפעול כדי לתקן אותן.

במקום לכתוב כאן תשלחו לגורם הרלבנטי:

מעצ נקראת עכשיו "נתיבי ישראל", יש להם מוקד 2120* במרכז השליטה הארצי החדש באור יהודה (לא רחוק מחברת מסלולים).

יש שם צוות שמחכה לפניות והם די מגיבים ומעדכנים על הטיפול שבוצע, זה רק לדרכים בינעירוניות.

לדרכים עירוניות צריך לפנות למוקד 106 של העירייה, בדרך כלל זה עובד, תלוי בעירייה (בני ברק ופתח תקווה הן מהדוגמאות הגרועות).

השרשור הזה קצת מיותר אלא אם הפנייה לא טופלה.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כביש 31 מי לא מכיר מצומת להבים ועד לסדום ( ים המלח ) שימו לב חלקי קטעים נפתחו אבל הסכנה עדיין קיימת ! נהיגה בשעות היום בקטעים אלו עדיין מסוכנת אני ממליץ להתמקד היטב לסימונים ע"פ הכביש והשילוט, יש מקומות בהם הצביעה לא הושלמה ו/או קורצפה ויהיה קשה להתמקד בנתיב הנסיעה . בנהיגת לילה אנו עדים לחוסר סימון ( צבע ) על פני הכביש מה שגורם לנהג לאבד את הנתיב ובפרט בקטעים שהרכבים הנעים ממול גורמים לסנוור. טיפ לכולם ! הקדישו כמה דקות מזמנכם וביציאה לדרך נקו היטב את שמשות הרכב ואת פנסי הרכב, שמשה מלוכלכת /ומאובקת עשויה לגרום לסנוור וקשיי ראות , ויעילות עוצמת האורות יכולה לפחות ב 50% .

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

להלן כתבה שהתפרסמה היום ב ynet

תשתיות כבישים לקויות - גורמות לתאונה - וואוו ממש מפתיע ?!

בכתבה רואים תמונה של כביש 651 ליד קיסריה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חם מהשטח -

כביש 22 לכיוון צפון, קצת לפני מחלף ידין - בנתיב הימני נפער בור ענק לאחר הגשמים.

נצפו מיד אחריו לא פחות מ 5 (!) רכבים בצד הכביש עם צמיגים מפוצצים.

אגב, הנתיב הזה מתפרק לאיטו כבר שנתיים, משנה זהירות ידרש שם גם לאחר התיקון.

פורסם

מקווה שאזכור בימים הקרובים. בדרך כלל אני עובר שם כמה שיותר ימינה כיון שהפס התרמי השני של הגשר מקפיץ את הרכב, ובנתיב הימני ההקפצה היא הקטנה ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מקווה שאזכור בימים הקרובים. בדרך כלל אני עובר שם כמה שיותר ימינה כיון שהפס התרמי השני של הגשר מקפיץ את הרכב, ובנתיב הימני ההקפצה היא הקטנה ביותר.

נהדר - לקפוץ למעלה על פס החיבור בצד שמאל,

או ליפול לבור בצד ימין של הכביש...

וזה לא שמדובר בכביש צדדי או משהו.

תודה על ההתראה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אתמול נסעתי במקום ולא נתקלתי במכשול. אלא אם מדובר ברמפת העליה לכביש המהיר, שם איני עובר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

כל פעם מדהים אותי מחדש השינוי בירידת הקסטל כיוון מירושלים לתלאביב.

קודם היתה ירידה קו ישר, עכשיו סיבובים רבים ומסוכנים שאני לא מצליח להבין למה!!!

ויותר גרוע שמתחילה הירידה המשתלבים מאזור מבשרת ציון השילוב גרוע/מסוכן ביותר!

פורסם

אני לא מנסה להצדיק, אבל כל המקטע בשיפוצים לקראת הוספת מסלול שלישי לכל האורך, ופתיחת המנהרה מתחת למחלף הראל שיבוטל והגשר שימתן את סיבוב מוצא, גם הפרשי הגבהים יצומצמו. כל הקטעים האלה הם מעקפים זמניים.

ראית איזו קפיצה יש בכביש במחלף חמד בשני הכוונים?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תל אביב יציאה לאיילון דרום ראשון לציון דרך שכונת נווה דקלים

תאור המפגע:

חור בכביש

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

תודה על השיתופים מצילי החיים ! ללא טיפת ציניות!

בכלל בזמן האחרון נראה כי אם לא ניקח את העניינים לידיים אף אחד לא יטפל בהם, זה באמת עצוב שהמשטרה מבקשת שציבור הנהגים יצלם נהגים שעושים עברות תנועה על הכביש ויעביר לה, רק לי זה נשמע מסוכן יותר ???

בכל מקרה, מצאתי למשפחה דילים לים המלח לשבוע הבא, חופשה משפחתית אתם יודעים,

האם יש עדכונים לגבי הדרך ? לא הייתי באזור יותר משנה....

תיהיו ברוכים!

• תוכן חדש...