Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ על הונדה סיוויק 2001 או פוקוס 5 דלתות

פוקוס - נוחה יותר , ובעל התנהגות כביש טובה יותר.

סיוויק- מרווחת מאוד, עיצוב יפה, חסכונית מאוד, מנוע + גיר מעולים, אך איבזור בטיחותי בסיסי כולל שני כריות אויר ו ABS יש רק למי שהוסיף אותו כתוספת, בנוסף רכב מאוד מבוקש ושומר על מחירון גבוה לאורך שמן.

פורסם

אין ABS בחלק מהדגמים של הסיוויק? :|

ובאמת אני לא סגור על עצמי....יש כל כך הרבה אופציות ואני לא יודע מה לקנות

פוקוס לא מצאתי אחת עם קילומטר נורמלי...הכל בYAD2 עם למעלה מ100K ק"מ.....ואלה שעם פחות עולות הרבה

מאזדה 323 גם לה בקושי יש ABS וכרטיס אוויר

קורסה חמודה מאוד אבל אמרו לי שהגיר שלה בעייתי ושהיא מאבדת שוק

אוונסיס יקרה

פיאסטיה לא שמעתי עליה דברים ראים אבל אני צריך לראות איך אני מסתדר בתוכה

307 זאת האופציה הכי טובה שאני יכול לקבל...במיוחד ברמת גימור XT המפוארת

פורסם

עוד משהו, מה אתם אומרים על הפורד מונדיאו?

מצאתי כמה באיזור ה60K ....שנתונים גבוהים יחסית

הבעיה זה הצריכת דלק של 10 בממוצע (נתוני יצרן ) ובטח 8 במציאות.....

פורד פיאסטה גם אופציה טובה אבל יש הבדל שמיים וארץ בינה לבין המונדאו

פורסם

מה בנוגע לאסטרה ?

מפנקת ++

חוץ מזה אתה רוצה רכב קטן / גדול , אוטומט / ידני , יפני / כיפי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אוטו שיהיה קטן או גדול לא איכפת לי, אבל שמושב הנהג יהיה מרווח ולא יהיה צפוף כמו של ה206 וכ'ו

חשבתי על הונדה ג'אז! מה אתם אומרים? אני התאהבתי.....אבל האם תיהיה לי בעיה עם הגיר הרציף כי אמרו לי שהאוטו מתחיל לקפוץ כל פעם שהוא מעביר הילוך

פורסם

שמע תנהג בעצמך ותיראה

אני רואה שאתה נעול על 307 , תפתח לדיעות אחרות.

כן אני חושב שג'אז זה הרכב המתאים בשבילך, אמרתה שאתה בחור גדול ורחב, אבל סה"כ אתה נהג צעיר.

הג'אז בול עליך, הרכב עושה רושם של משפחתית רגילה הוא ניראה גדול יותר מכוניות מיני אחרות, יש לו עיצוב קדמי דיי גס ולא כמו של בחורה (פיאסטה וחברותיה), היא אמינה, צריכת דלק מעולה !! בקיצור לדעתי הרכב המושלם בשבילך. אם תיתן לכל מיניי מחשבות של יכולתי להשיג בכסף הזה ככה וככה לא תגיע רחוק. צריך רכב שיענה לדרישות שלך, סה"כ אתה נהג צעיר על הכביש ורובנו לא מליונרים, דלק מאוד יקרה בימנו וגם ביטוחים ככה שצעד נכון לקנות את הג'אז.

אין משהו טוב ממנה עבורך.

רד מ 307, כשהיא חדשה מחברה היא אמינה אבל בשנים הללו כבר תתחיל לגלות את התקלות של הרכב והם יבואו לך בגלים מנסיון. אל תתפתה, מעבר לכך שאחר כך תאבד ערך עליה ותימכור תמיד מתחת למחירון ככה שזה עוד הפסד כספי.

לפניי שאתה עושה צעד תחשוב פעמיים שלוש.

אני חושב שחבל על הזמן שלך רק ג'אז.

פורסם

אין, אני חושב שה307 פשוט מושלמת בישבילי אבל אני רוצה לדעת בידיוק מה המחלות שלה....אפשר פירוט?

והג'אז יפה והכל, אבל ב65K אפשר לקנות כבר סיוויק באותו שנתון.....

• תוכן חדש...