Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד ראלי BITES THE DUST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אני מקפיץ היום את חברה שלי לרכבת ומה אני רואה אצלי בישוב על גרר ?

ראלי לבנה דור ראשון ( עם המדבקות ) , אגזוז פתוח .... שמורה לגמרי , מרוסקת לגמרי מקדימה ( לדעתי זה TOTAL LOST ) .

מחזה קשה , קשה מאד , עוד ראלי דור ראשון נעלמה לה ולא תחזור .

הייתה עלייה מדבקה של SADMORA מאחורה ( פרסומת למועדון או משהו ) , אם מישהו מכיר .

:( יום עצוב לנו , :) יום שמח למי שבדיוק מחפש חלקים .

:evil: , בכל יום מחירון הראלי שלי עולה כי עוד ראלי MK1 פשוט נעלמות להם מהעולם :evil:

פורסם
:evil: , בכל יום מחירון הראלי שלי עולה כי עוד ראלי MK1 פשוט נעלמות להם מהעולם :evil:

הזלת דמעה :?::?

די להשתפך. :wink:

לאן היא הגיעה, אתה יודע :?:

בנוגע למשפט המצוטט, נראה לי שאתה צריך לעדכן את לוי יצחק, כי הוא לא ממש חושב כמוך... :roll:

MCS 2008

פורסם

בנוגע למשפט המצוטט, נראה לי שאתה צריך לעדכן את לוי יצחק, כי הוא לא ממש חושב כמוך... :roll:

לוי יצחק לא מעניין לי את הזי... וגם לא את שני הביצ...

כבר קיבלתי הצעות ראליות של 8 יותר ממחירון .

פורסם

אם זה כל כך מעניין אותך ואתה תמיד טורח להזכיר את זה כל הזמן, אז...

ת-מ-כ-ו-ר כבר...

אם לא, אז תפסיק לטחון הודעות על "עצרו אותי ברמזור והציעו לי 20 אלף ש"ח

מעל המחירון, כדי שאני אמכור את הראלי האדומה והיחידה בארץ"... :roll:

זה באמת לא מעניין כבר.

בידידות

דניאל

MCS 2008

פורסם

דיבורים כמו חול, ואין מה לאכול...

גם לי הציעו מעל המחירון לפני שמכרתי. עכשיו כשאני מוכר, פתאום לאף אחד אין כסף :p

עד שלא נותנים לך בפועל כסף על האוטו, לא הייתי רץ לספר לחבר'ה.

פורסם

סחטיין על התמונה צוקי :!:

ובנימה אופטימית זו, אולי מספיק כבר עם ההשתפכות על הראלי למורשתה ודורותיה, כולה ראלי, אז הלכה לעולמה :?: , מה קרה :?: צריך לפתוח בחודש צום וקינות על מותה של עוד קדושה :?:

תפתחו את העניים, תסתכלו סביב :!:

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם
בוקר טוב לכולם,

אני מקפיץ היום את חברה שלי לרכבת ומה אני רואה אצלי בישוב על גרר ?

ראלי לבנה דור ראשון ( עם המדבקות ) , אגזוז פתוח .... שמורה לגמרי , מרוסקת לגמרי מקדימה ( לדעתי זה TOTAL LOST ) .

מחזה קשה , קשה מאד , עוד ראלי דור ראשון נעלמה לה ולא תחזור .

הייתה עלייה מדבקה של SADMORA מאחורה ( פרסומת למועדון או משהו ) , אם מישהו מכיר .

:( יום עצוב לנו , :) יום שמח למי שבדיוק מחפש חלקים .

אם המדבקה של המועדון נכונה אז זה של אחד שראיתי לא מזמן מהרצליה בקשר לקניה ובסוף לא לקחתי כי היא היתה שחוטה ושמרו עליה כמו על זבל

פורסם

אני גם רוצה לדעת לאן העגלה הגיעה...כל בעלי ה-MK1 יעשו חינגה על האוטו בפירוקיה...

ועוד בקטנה...גם העגלה שלי בצבע אדום.. :lol: ויש עוד כמה בודדות...לא מאמין שיש יותר מ-5.[/b]

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תוכן חדש...