Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 106 XSI - לראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלושה חודשים נדב , ההוא שאני יושב לידו בראלי , החליט להחליף את הפיג'ו 106 ראלי האדומה , רק מה ...? הוא שכח להודיע לי בזמן...:wink:

לאחר מספר ימים של הבנת העניין ובסיוע של יובל מלמד נמצאה פיג'ו 106 XSI כסופה שנבחרה כקורבן לפרוייקט החדש .

כל מי שרואה מרוצי ראלי בטלויזיה או אפילו כאלו שמצליחים להגיע למיאוצי הראלי אצלנו , רואה תמיד מכוניות חדשות ונוצצות , משמיעות בדרך-כלל גם צלילים נעימים לאוזן , הצוות לבוש במיטב אופנת ספארקו.

גם אני כחובב ראלי ותיק ונווט חדש חשבתי שהכל ככה , פשוט וקל .

אז זהו , שלא . ממש לא .

יובל נידב לנו את המוסך שלו בהרצליה (תודה , כבר אמרנו ..? ) והתלבשנו על הרכב .

אני לא יודע מה היינו עושים בלעדי הסיוע שלו .

בשלב הראשון קילפנו מהצרפתייה הקטנה כל דבר מיותר - התחלנו עם כל ציפוי הדפנות ואני רוצה לציין שאין דבר מיותר מזה ברכב...כל חלקי הפלסטיק המיותרים הועברו אחר כבוד לפח הזבל .

זה נשמע כאילו 2 דקות עבודה . במציאות , משהו כמו הרבה ימים של חוסר שקט .

במקביל התחלנו לפרק חלקים מה-106 האדומה שיועדו למצוא את מקומם אחר כבוד בחדשה .

בשלב הסופי נשארה האדומה עם בודי חתוך וכלוב מיותם .

עכשיו מתחילה מלאכת ההרכבה של הפאזל .

החשמלאי והפחח של יובל מלמד מתלבשים על הפיג'ו , מקללים ברוסית , ומסדרים את האוטו כמו חדש .

אפילו כשיצא מהמפעל בצרפת מערכת החשמל לא נראתה כל כך טוב כמו עכשיו .

תיקוני פחחות לבודי , דלת נהג חדשה .

הוזמן כלוב חדש של ספארקו ונמשכת מלאכת ההרכבה , לאולמרט היה יותר קל להרכיב ממשלה מאשר לנו לסדר את תושבות המנוע . נדב קילל ברוסית וערבית יחד ובסוף אחרי שירדו לנו כמה שנים מהחיים זה נכנס למקום .

הגיע סוף השבוע המיוחל...לא , הרכב עוד לא מוכן לנסיעה אלא להכנסת הכלוב .

יובל , בלחץ בזמן הכנת הסובארו החדשה , מתפנה ומרתך לנו את הכלוב למקום , ובמקביל מכין גם את הכלוב בפיג'ו של אלי אבוחצירא .

הפיג'ו מתחילה להראות כמו מכונית ראלי ולא כמו גרוטאה , ואנחנו מתחילים לחייך סוף סוף .

מדבקת SPARCO ענקית מעטרת עכשיו את החלון הקדמי .

עכשיו היא עוברת אחר כבוד למוסך של דני לוי ליד קניון רמת-גן למטרת מכונאות .

הצוות של דני מתלבש על האוטו , שיפוץ קלאץ , החלפת גיר , נזילות ענינים ושטויות והתקדמנו עוד שלב בדרך אל האושר .

ברוך לביא , הבוחן הטכני "שלנו" מעביר ביקורת על הרכב , אי אפשר בלי הערות והארות , והפיג'ו מוחזרת אחר כבוד להרצליה לתיקונים אחרונים לקראת ההשקה .

עבודה נוספת וקשה על המתלים והברקסים , מורכבים מתלי הפיג'ו-ספורט הנאמנים , ברקסים חדשים ואנחנו כבר ממש מריחים את הסוף...

הרכב עדיין לא נראה טוב ויזואלית , תיקוני פחחות פה , כתמי צבע שם אבל אנחנו מקווים שבסיוע הספונסרים שלנו - איתי וגילי מ"אלטרנתיבי " - ביה"ס לנהיגה מתקדמת - נצליח גם לצבוע את האוטו שלא רק ניסע כמו שצריך אלא גם נראה כמו שצריך .

עדכון נוסף , ממש בקרוב

דובי

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דובי

הלוואי ותצליחו באותה רמה שאתה יודע לכתוב :-D

מחזיק אצבעות ...

שמור לי מקום בפיטס :)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כיף לקרוא ולראות - שיהיה בהצלחה!!!

לא האמנתי שתתרוממו כל כך מהר - כל הכבוד!!

שלא תאבדו את התיאבון והרצון - שאני איבדתי.. :neutral:

כן ירבו!! :mm_yeah:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

דובי נדב !!!וואלה הבאתם לי חשק לחזור אחורה 22 שנה !!!!!!

ואני רציני ...

אני מאמין שבקבוצה 4X2 ההתלהבות הכינה בעיסוק בספורט , תגרור לא מעט "מקצוענים"

וחובבים להצטרף אליכם כדי להנות מתחרות נהיגה נטו , ולא מריצה מטורפת אחר הכנת מכוניות

יקרות ומושקעות (בקבוצת "N")כששם המשחק הוא - כסף ,כסף,כסף...... ולנהג אין סיכוי להתבטא !!

אני מתכוון לשקול ברצינות "לרדת" אליכם ולחזור קצת לשפיות !!!!!

מבקש עזרה בחיפוש בודי 106 XSI

מישל

פורסם

למי שמתעניין בתחום - בגיליון הקרוב של "אוטו" תתפרסם כתבה שנכתבה בידי כתב רכב עלום שם, המסקרת את עולם הראלי הישראלי לנהגים מתחילים שמעוניינים לעשות את צעדיהם הראשונים בתחום. תקבלו שם סקירה קצרה על הענף וגם עלויות ומה צריך לעשות. כמובן שהכל "על קצה המזלג" מכיוון שהתחום ענק ולא ניתן לסקר את הכל במסגרת כתבה למגזין...

בהזדמנות זאת יש גם לומר תודה למי שעזר לי בכתיבת הכתבה - אלון, נדב, דובי, יובל מלמד, דני לוי ועוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה ענקית ליובל מלמד!!!

בלעדיך לא היינו יכולים לעשות את זה כך!

תודה רבה לדני לוי שמתחשב ועוזר! בחיים לא יצאתי ממוסך כל כך מרוצה!

תודה ענקית לספונסר שלא נטש ולא שוכח אותנו!

תודה רבה לכל המפרגנים! מישל אם אתה מתכנן להצטרף אלינו לקטגוריה אנחנו צריכים מהר מהר לחזור לאימונים! וחוץ מזה אני אישית חושב שמגיע לך קנס! אם לא על 4X4 אז על שנות נסיון :wink:

שוב תודה

נדב ודובי - אלתרנטיבי

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב !

קנסות ??? זה לא מפחיד ! ההיפך זה אתגר , ודווקא מדרבן !

אם יש השוקלים להצטרף , אולי נתאחד על מנת להוזיל עלויות .

אני קורא לחברי מ- PSI להתחיל לחשוב בכיוון . יש אפשרות סבירה לשיתוף פעולה

ולבנות רכב עם בן זוג ולהתחלק בנהיגה במירוצי ראלי ובמירוצי ספרינט שניהם יוכלו לנהוג !!

נדב , אל תשכח שבקבוצה נהגים טובים לא פחות ואולי אף יותר מהקבוצה הבכירה - ימים יגידו .!!

מישל

פורסם

אני מחכה לימים שבהם המרוצים בקטגוריה 2X4 לא יהיו, "מי שמצליח לסיים מקבל פודיום" (הכוונה לתקלות טכניות למי שלא הבין) ואני גם נאבק על כך!

אם ע"י הכנת הרכב שלי ללא פשרות בצורה הטובה ביותר שאני יכול, וגם ע"י עידוד אנשים חדשים ועזרה בהכנת רכבים, שוב כמה שמתאפשר לי!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
נדב !

קנסות ??? זה לא מפחיד ! ההיפך זה אתגר , ודווקא מדרבן !

אם יש השוקלים להצטרף , אולי נתאחד על מנת להוזיל עלויות .

אני קורא לחברי מ- PSI להתחיל לחשוב בכיוון . יש אפשרות סבירה לשיתוף פעולה

ולבנות רכב עם בן זוג ולהתחלק בנהיגה במירוצי ראלי ובמירוצי ספרינט שניהם יוכלו לנהוג !!

נדב , אל תשכח שבקבוצה נהגים טובים לא פחות ואולי אף יותר מהקבוצה הבכירה - ימים יגידו .!!

מישל

מישל ידידי

כתבתי לפני כחודש ואני חוזר שוב על דברי:

אני שוקל להיכנס לקטגוריה זו (שוב) ולהכין רכב בסיסי ואמין (כנראה 106) כדי להתחרות בצורה טובה וללא עלויות עתק, כאשר הכוונה המרכזית היא הנאה וכיף, מחפש שותפים להוזלת עלויות.

נ.ב: אתה רוצה שאני אהיה הנהג ואתה הנווט, כך לא "יקנסו" אותנו בוודאות :-D

ליאור ב.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

רוני.

אני מגיע מתחום הראליקרוס ומירוצי הספרינט , כך שיש לי באמת מה ללמוד

בתחום הראלי, ואם הכתבה שלך תוסיף לי תבורך.!

עלי לציין שבמירוצי הראלי שהשתתפתי עד כה שכר הלימוד לפעמים היה יקר !

בתחום הספרינט אני מוכן לנדב מידע והכוונה על מנת לסייע לחדשים להתקדם

ולקצר בכך את תקופת הגישושים ובכך לחסוך בשכר לימוד !

מישל

• תוכן חדש...