Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק ידידי מדובר באלפא סוד 1200, שנת יצור 83, עם פלאנש מאלומיניום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אהלן

מרק, אכן צדקת הוא עשוי מפלסטיק. הוא לא עולה יקר- 185 ש"ח החלק, לי לקחו 110 ש"ח עבודה, החלפתי גם

בורר מצבים של המזגן (550 ש"ח) ועבודה עליו לקחו רק 100 ש"ח (וזו חתיכת עבודה לפרק חצי דשבורד! משהו כמו 4.5 שעות עבודה!) ואיזה חמודים, סידרו לי את מחזיק הכוסות בלי שאמרתי להם וללא תשלום, עשו לי הנחה של 50 שקלים, וקיבלתי ריחן מתנה :-) אמרו לי לבוא ביום ראשון לקבל ארטיק בגלל בדיקת הקיץ (הרכב עבר אותה בשלום טפו טפו טפו :-) ).

וכמובן הכל בוצע במוסך ברע"מ בבאר שבע.

איתמר ג'ורג'

פורסם

תנסה להסביר לכול אלה שאין להם גולף שמחיר הטיפולים ואחזקה זולים יותר מטויטה אופל אסטרה ושאר רכבים חדישים וברמה טכנולוגית כמו של גולף שכחתי את הצרפתיות.

נקודה חשובה פירוק של רוב הרכיבים בתא המנוע הוא נוח והגישה די קלה ככה שעלות שעות העבודה נמוך יותר.

החלפת הפלאנ'ג זוהי גם חתיכת עבודה.

פירוק של מספר צינורות, ריקון המערכת מנוזל קירור...ויצאת במחיר סביר.

איתמר דרך אגב נורית חיווי וגם התראה קולית על חוסר נוזל קירור עבדו ??

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אני לא חושב שזה הגיע לזה.

כלומר, איתמר ראה שחסר, ואחרי בדיקה במוסך - ראו שיש בעיה.

אני אלך גם לבדוק את האוטו השבוע. ואני הולך לריטס :-)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני אסביר בדיוק מה קרה:

הלך הבורר מצבים של המזגן. בקיצור אמרנו שנחכה עד שיהיה כסף ונסדר את זה.

אמא שלי התעצבנה עלי, אמרה לי שלא מעניין אותה מה היא רוצה מזגן באוטו.

הלכתי בבוקר למוסך ברע"מ ועל הדרך אמרתי לנציג השירות שיעשה בדיקת קיץ הוא אמר שאין בעייה כי לא היו הרבה מכוניות במוסך.

הוא פתח מכסה מנוע לידי והראה לי שאין כמעט מים במיכל העיבוי ושאל אם האוטו התחמם או נדלקה נורית ואמרתי לו שלא והוריתי לו לבדוק זאת. בדקו ומצאו שהפלאנג' הלך. החליפו אותו וניקו את מערכת הקירור (הבעלים הקודמים שם נוזל קירור לא מקורי בצבע ירוק וגם ככה התכוונתי להחליף נוזל ולנקות מערכת במוסך המורשה) ועל העבודה לקחו לי רק 110 ש"ח. היה לי מזל גדול!

במוסך בער"מ העבודה ממש זולה! אתם יודעים מה זה להחליף את הבורר מצבים של המזגן? זה לפרק את כל הדשבורד וזה 4.5 שעות עבודה! אז מספיק עם השטויות שלכם שפולקסוואגן יקרנים! לכו למוסכים שאתם יודעים שהם זולים ואל תתעצלו לנסוע מחוץ לעיר ולעשות סקרים בין מוסכים מורשים!

איתמר ג'ורג'.

• אחראי פורום
פורסם

חזרה אליי :-) .

בעצם, מה אני מחייך?!

הראש נאכל, מים ושמן עושים פרו ורבו בתוך המנוע שלי ,

יש "טחינה" נוראית בפתח מילוי שמן...

בקיצור , פאקונג ראש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שלום.

אלפא זה אלפא וגולף זה גולף ולמבורגיני זה למבורגיני ומה שתופס לגבי אלפא סוד לא תופס לגבי גולף ותפסיקו לעשות סלט כי כול רכב אם הבעיות הספצפיות שלו.

בגולף, בורה, ופולו, הפלנץ' מים מפלסטיק חרה ומיתעוות וזו מחלה ידוע אין את התופעה הזו באלפא כי אין פלנץ' מפלסטיק חרה.

הפלץ' באלפא הוא מאלומניום !!!

לדעתי מירב הסיכוים באלפא היא נזילת מים ממשאבת המים.

היא מורכבת בתוך הטימינג וקשה לראות אם יש ממנה דליפץ מים.

על מנת להחליף משאבת מים יש לפרק את הטימינג ואת המשאבה בדרך כלל אם פטיש 5 קג' כי היא נתפסת הכול-שקשוקה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
חזרה אליי :-) .

בעצם, מה אני מחייך?!

הראש נאכל, מים ושמן עושים פרו ורבו בתוך המנוע שלי ,

בקיצור , פאקונג ראש.

איתי אנא בדוק מפלס שמן , אם מפלס השמן לא גבוה מהמקסימום בצורה משמעותית, עדין יש סכוי

שאטם ראש לא הלך, אם מפלס השמן גבוה בצורה משמעותית, יש לפרק את שני ראשעי המנוע, ועל מנת לבצע זאת יש לפרק מנוע!

פרטים נוספים והמלצות תוכל לקבל בה.פ ו/או בטלפון הרשום בחתימתי!

בברכה

צביקה

פורסם

בני,

הפלאנ'ג לא מתעוות הוא נסדק באיזור התותבים של הקדחים.

בדוק פעם עם זכוכית מגדלת ותראה סדק שמתחיל מאיזור הקדח ועד החלק החיצוני של הפלאנ'ג.

איזה כייף לי :)

• אחראי פורום
פורסם

בני וצביקה ,

מה לגבי מה שכתבתי ? -

זה יכול לקרות רק כשמים חודרים למערכת,לא?

צביקה, לגבי מפלס השמן- אתה מתכוון אם אני מילאתי יותר מדי ?

אם כך, אז לא. היום בדקתי וזה היה בסביבות ה-3/4.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

- זה יכול לקרות רק כשמים חודרים למערכת,לא?לא!גם בגלל עיבוי שנוצר בגלל צינור נשם המחובר לבית המסנן אוויר, ויוצר טיפות מים בבוקר קיצי ולח, מתערבב במכסה השמן, ויוצר מרקם חום /לבן!

צביקה, לגבי מפלס השמן- אתה מתכוון אם אני מילאתי יותר מדי ? לא כוונתי באם קיימת חדירת מים משמעותית, בכמות שתארת , והמים חודרים לשמן בחלקם , וחלקם נשרףבתא השרפה, ומתבטא בצורת עשן לבן, כשהמנוע חם!

אם כך, אז לא. היום בדקתי וזה היה בסביבות ה-3/4.

יש לבדוק חדירת מים לשמן , או ממקום אחר בעזרת מכשיר לחץ, ובשיטות מסוימות בלבד.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...