Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רמקולים לפאסט בדיוטי פרי והם היו גדולים מדי,

אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים טובים שיש בדיוטי פרי, מה שאני מחפש זה:

חברה טובה, זול(עד 200 דולר) טובים ובעיקר שיתאימו לפאסט.

תודה אור

פורסם

איך יכול להיות שהם גדולים מידי ? מאחורה אומנם צריך לעשות חיתוך אבל 6 על 9 יושב בצורה נהדרת....

ומקדימה 6.5 אינץ' נכנס...אז איך הם גדולים מידי ?

פורסם

אני ממש לא מבין ברמקולים בגדלים ובכל זה, אח שלי היה בדיוטי פרי שאל את המוכר שם איזה רמקולים מתאימים לפאסט והוא הביא לו שני זוגות רמקולים של "פיוניר" של איזה 300 וואט זוג אחד היה רק רמקולים והשני היה גם עם טוויטרים.

עכשיו שהלכנו להתקין אותם אצל מישהו הוא אמר שהם גדולים מדי אין מצב שהם יכנסו בדלת.

אתה מבין?

אז אני טס עוד שבוע ואני צריך שתמליצו לי על רמקולים טובים וזולים שיתאימו לרכב.

תודה. :-)

פורסם
אני ממש לא מבין ברמקולים בגדלים ובכל זה, אח שלי היה בדיוטי פרי שאל את המוכר שם איזה רמקולים מתאימים לפאסט והוא הביא לו שני זוגות רמקולים של "פיוניר" של איזה 300 וואט זוג אחד היה רק רמקולים והשני היה גם עם טוויטרים.

עכשיו שהלכנו להתקין אותם אצל מישהו הוא אמר שהם גדולים מדי אין מצב שהם יכנסו בדלת.

אתה מבין?

אז אני טס עוד שבוע ואני צריך שתמליצו לי על רמקולים טובים וזולים שיתאימו לרכב.

תודה. :-)

עוד פרטים על האוטו.

איזה שנה ואיזה רמת גימור?

אתה רוצה להיות וודאי? קח סרגל לך למטה ותמדוד. כל 2.54 סנטימטר מהווים אינץ' אחד. הרמקולים נמדדים בקוטר באינצ'ים. יש עגולים ויש אליפסה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מורכבים על המגש האחורי, בדלת ברור שהם לא יכנסו...

אם הוא הביא לך 6.5 אינץ' (עגולים?) אז אני אומר שתלך למתקין אחר !!! נתקלת במתקין עצלן, צריך לקחת שופין וטיפה להתעסק עם זה שם אבל הם בהחלט נכנסים כמו תותחים

נ.ב. ראלימן, מה זה משנה איזה שנה ואיזה רמת גימור ?

על המגש לא משנה איזה רמת גימור יש לו ואיזה שנה...הוא יוכל לשים 6\9

בדלתות לא משנה איזה שנה הוא לא יוכל לשים 6\9

בדלתות הוא יוכל להכניס (בעזרת מאמץ) 6.5 בכל פאסאט בכל רמת גימור בכל שנה....ככה שהכל קשור אם למתקין בא להתעסק עם זה או שהוא רוצה חיים קלים

פורסם

עזוב אני כבר לא יתקין את אלה שיש לי, אתם יכולים להמליץ לי על משהו שאתם חושבים שיתאים ורמקולים טובים?

תודה

פורסם
עזוב אני כבר לא יתקין את אלה שיש לי, אתם יכולים להמליץ לי על משהו שאתם חושבים שיתאים ורמקולים טובים?

תודה

בכמה כסף?

לעתיד - מאיפה אני מכיר גרוטאות גרמניות? לפי השנה הייתי הולך לבדוק ב-GOOGLE...

:wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

כן דוגרי המתקין עצלן

אם אתה לא מבין ברמקולים כדאי שתסתכל על מערכות במכוניות איכשהו ונסה ללמוד קצת מושגים לפני שאתה קונה רמקולים או כל דבר אחר בעצם.

אומנם המחירים בארץ יקרים וכדאי להביא מחו"ל - אבל עדיף שיהיה טוב מאשר שיהיו סתם רמקולים לא משהו ב-200 דולר בדיוטי פרי

לי יש מאזדה לאנטיס... היא הגיעה עם רמקולים מצויינים (יחסית) שנשמעים לא רע בכלל ויותר טובים מרמקולים ששמעתי שמגיעים עם אימפרזה וכל מיני מכוניות אחרות...

קיצר תחרוש...

דרך אגב לאיפה אתה טס ?

פורסם

כדי להתקין רמקולים 6X9 מאחור על המגש צריך לחתוך את המגש כי יש שם

הפרדה בין התא מטען והיא עשויה ממתכת.

המידה של הרמקולים מקדימה ומאחורה בדלתות זה 6.5 אינץ'

וכדי להתקין 6.5 מאחור בדלתות אתה צריך הגבהה כי הרמקול ישב יותר מדי עמוק בדלת ולא תשמע אותו.

2pac

west side

פורסם
כן דוגרי המתקין עצלן

אם אתה לא מבין ברמקולים כדאי שתסתכל על מערכות במכוניות איכשהו ונסה ללמוד קצת מושגים לפני שאתה קונה רמקולים או כל דבר אחר בעצם.

אומנם המחירים בארץ יקרים וכדאי להביא מחו"ל - אבל עדיף שיהיה טוב מאשר שיהיו סתם רמקולים לא משהו ב-200 דולר בדיוטי פרי

לי יש מאזדה לאנטיס... היא הגיעה עם רמקולים מצויינים (יחסית) שנשמעים לא רע בכלל ויותר טובים מרמקולים ששמעתי שמגיעים עם אימפרזה וכל מיני מכוניות אחרות...

קיצר תחרוש...

דרך אגב לאיפה אתה טס ?

אם הרמקולים שהגיעו עם הלאנטיס נשמעים לך טובים אז כדאי שתרוץ להחליף אוזניים.

זבל סיני טהור שלא הייתי שומר בארון אם זה לא היה ליסינג!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ראלימן

זה היה :lol:

זה בטוח משהו שהליסינג הוסיף...

אין לי מושג איך להוריד את הכיסוי של הדלתות ואם בכלל כדאי לי לעשות את זה בעצמי אבל אני אבדוק בקרוב גם איזה רמקולים אלה ואדווח.

פורסם

ראלימן

זה היה :lol:

זה בטוח משהו שהליסינג הוסיף...

אין לי מושג איך להוריד את הכיסוי של הדלתות ואם בכלל כדאי לי לעשות את זה בעצמי אבל אני אבדוק בקרוב גם איזה רמקולים אלה ואדווח.

לא בעיה.

2-3- ברגים, 2-3 קליפסים ואתה מוציא מהדלת פיוניר עם 25 וואט MAX. אותו דבר מאחורה. גם 25 וואט MAX.

ז-ב-ל!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

המממ לא ממש

מאחורה יש לי רמקולים חלשים... באמת 20 MAX.... (ניחוש)

מקדימה הם הרבה יותר טובים

45-50 הייתי אומר

אם יש לך איזה אתר שמראה איך לפרק את הדלת אני הולך עכשיו :lol:

• תוכן חדש...