Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב

בהודעה הקודמת לא קיבלתי יותר מדי פידבקים.. בכל אופן דיברתי עם מתקין מערכות היום והוא הסביר לי שהעובדה שאני משתמש במפצלי RCA (יש לי פיוניר 4700 והמערכת כוללת מגבר, סאב וקומפוננט והרדיו בעל יציאת RCA אחת) פוגמת באיכות המערכת, ושכדאי לי לשקול ברצינות שידרוג למכשיר בעל 3 יציאות RCA

השאלה- האם ההבדל מורגש בכלל? שווה את ההוספה של ה700 שקל מבחינתי?

306T

פורסם

טויוטה קורולה

מגבר לאנזר VIBE430 אם אני לא טועה השחור

קומפוננט מורל פולס 5 ורבע

סאב אינפיניטי

והפיוניר 4700 המדובר...

306T

פורסם

לא מדוייק, לא פוגע "באיכות".

3 יציאות -פשוטו כמשמעותו:שליטה נירחבת יותר על ווריאציות ההגברה המתחברות למכשיר ,דייהנו-שליטה על ערוץ קידמי,אחורי,וLFE[סאב].

כאשר מדובר במגבר 4 ערוצים[או 2 מגברי 2 ערוצי]+מונו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

והשליטה הזאת שווה בשבילי להוסיף סכום כסף נכבד?

כי היציאה מפוצלת לסאב ולמגבר, ה3 יציאות שאני אשתמש כרגע ב2 זה יהיה מורגש תכלס?

306T

פורסם

במצבך האישית נכון לעכשיו[עובד עם מגבר 4 ערוצים שהיציאה מהר"ד מפוצלת בתצורה Y ]

השידרוג הוא מיותר !

ביציאה של הסאב -לא ממש יהיה לך שימוש[אין לך מונו,ומיותר לחבר יציאה כזו לזוג ערוצים מתוך ה4 כניסות במגבר שלך]

כל מה שיתן לך השידרוג הנ"ל במיחד עם המגבר הנוכחי שלך,שסה"כ עכשיו תהיה לך שליטה על הREAR/FRONT ].

שוב במצבך הנוכחי[בהנחה ובזמן הקרוב לא יתווסף מונו] אני לא רואה צל של טעם בשידרוג היקר הזה,בסכום הזה דאג לשדרג דברים נחוצים יותר[בהנחה והקומפוננט הנוכחי שלך זקוק לשידרוג כיוון שהוא לא מספק אותך ,או הסאב,הוא ההגברה וכו'...]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אתה צריך לשאול את עצמך דבר ראשון האם אתה מבסוט מאיכות השמע אצלך ברכב...

אם התשובה היא כן.. אז תמשיך לנסוע ולשמוע מוסיקה להנאתך... ותיסע לאילת בכסף שחסכת.

אם התשובה היא לא...

ואתה מעוניין במערכת קצת יותר מקצועית אתה יכול לשדרג לרדיו דיסק עם מספר יציאות RCA

אבל אל תשכח שללא כיוון נכון של הרדיו דיסק החדש הוא ישמע בדיוק כמו בישן..

בגדול לא כל אוזן שמה לב להבדלים כאלו.. כלומר בן אדם שטוב לו עם מערכת בסיסית לא יבדיל אם יש לך מפצלים לRCA או האד יוניט מקצועי עם כיווני תדרים ודילאי מדוייק לכל רמקול ברכב.

אז לדעתי תעשה חושבין עם עצמך..

פורסם
במצבך האישית נכון לעכשיו[עובד עם מגבר 4 ערוצים שהיציאה מהר"ד מפוצלת בתצורה Y ]

השידרוג הוא מיותר !

ביציאה של הסאב -לא ממש יהיה לך שימוש[אין לך מונו,ומיותר לחבר יציאה כזו לזוג ערוצים מתוך ה4 כניסות במגבר שלך]

כל מה שיתן לך השידרוג הנ"ל במיחד עם המגבר הנוכחי שלך,שסה"כ עכשיו תהיה לך שליטה על הREAR/FRONT ].

שוב במצבך הנוכחי[בהנחה ובזמן הקרוב לא יתווסף מונו] אני לא רואה צל של טעם בשידרוג היקר הזה,בסכום הזה דאג לשדרג דברים נחוצים יותר[בהנחה והקומפוננט הנוכחי שלך זקוק לשידרוג כיוון שהוא לא מספק אותך ,או הסאב,הוא ההגברה וכו'...]

להיות מסופק אני מאוד מסופק מהמערכת, במיוחד מהעובדה שהבאתי אותה בממש קצת כסף יחסית (ולא, ממש לא גנוב)

פשוט אני מרגיש צורך להשתדרג, משהו חסר לי אני מחפש עוד קצת איכות ועוצמה, מה שאני בעיקרון מתכנן לעשות אם לא להחליף הד יוניט זה לשים את הפולס הנוכחיים על המגש האחורי עם הגברה מהרדיו דיסק ולהביא לבמה הקדמית קומפוננט קצת יותר רציני... השאלה מה יש במחיר נורמלי... (עד 800-900 שקל)

יודעים מה אם כבר אני פה, מה אתם אומרים על קומפוננט חדש שלא שומשו במשך שנתיים ושכבו בצד של רוקפורד, משהו כמו 90 RMS, שאני יכול להביא בבערך 500 אפילו קצת פחות? הרמקולים בזמנו היו שווים מעל אלפיה... הקטע זה שאני לא זוכר מה הדגם אני אנסה לארגן ולברר עליו דברים...

השאלה זה אם זה לא מסוכן טיפה לקנות סט בן שנתיים? גם אם הוא לא היה בשימוש כמעט בכלל? הבלאי בקומפוננטים הוא איטי יחסית כמו מגברים או יותר זריז?

306T

פורסם

אני מצטרף להסכמה שלא כדאי לשדרג רדיו דיסק במצבך רק בשביל יציאה נוספת.

בסכום כזה אתה יכול בהחלט לשדרג משהו אחר.

לגבי בלאי של רמקולים, די ברור שהוא גבוה מבלאי של מגברים מכיוון שברמקול יש חלקים נעים

והרמקול מותקן בדר"כ במקום שחשוף לשמש (לפעמים יותר לפעמים פחות).

אם הרמקולים ישבו בבית רוב הזמן והם בני שנתיים יש להם עוד זמן לחיות,

היו לי קומפוננטים שהחזיקו גם 10 שנים.

רצוי שתסתכל על הגומיה מסביב לראות שהיא לא בלויה ולא מתקלפת בקלות ואין חורים או התחלה של חורים במיברנה. הייתי גם בודק שהסליל בסדר ע"י בדיקה פשוטה: לחיצה על המיברנה, בעדינות! כלפי מטה, אם אתה שומע חריקה זה אומר שהסליל התחמם והתרחב והרמקול לא תקין.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

באופן עקרוני, מפצל (והוא בד"כ לא ממש מהסוג האיכותי) פוגע בכ10-15 אחוז מעוצמת האות.

תכלס' זה ללא ממש משפיע מבחינתך, אין לך צורך מהותי בשדרוג, עדיף שתחסוך את הכסף לטובת סט יותר איכותי או מגבר יותר איכותי, לרכישה עתידית.

הHU הוא הדבר האחרון שצריך להשקיע בו, כי מגבר איכותי וסט קומפוננט איכותיים תמיד מחזירים את ההשקעה.

לגבי הHU בגלל הצרכים שלך, אין לך טעם לשנות דבר.

under construction..

פורסם

תודה לשתיכם..

אני אבדוק את הסט כמו שפוקאליסט הציע לי.

מצב שהמשומשים יהיו במצב לא מזהיר, לפי מה שראיתי פה עד אלפיה ממליצים להתמתח ולהביא דוטק, השאלה אם זה באמת רמקול עולם אחר מהפולס? מבחינת RMS ההבדלים לא בשמיים, אם לא דוטק אז מה עוד מומלץ עד אלף שקל?

306T

פורסם

תראה, מבחינת הבדל בין הדוטק לפולס זה שמיים וארץ.

מבחינת דיוק,פירוט,חדות ונאמנות למקור, הפולס נחות המדוטק בכל פרמטר אפשרי.

זה לא אומר שהפולס לא טוב, אבל זה לא "באותה ליגה" ואין כלכך מה להשוות בינהם.

לגבי מה שכתבת על משומשים, אז אתה לא תמיד צודק,

אני יכול להעיד על עצמי ועל חברי שכמו שאני אוהב לרכוש מוצר משומש באריזה המקורית שלו עם כל הספרות הנלווית וכל מה שאמור להגיע במקור.

כך גם אני אישית מוכר את הציוד הפרטי שלי.

וכך אני חושב שכל אחד אמור לנהוג.

בנודע למצב המשומשים זה כבר משהו אחר.

אתה חייב לברר ממי אתה קונה ועם איזה ציוד הוא עבד, אדם בעל ידע נרחב ושעובד עם ציוד איכותי בד"כ לא יפגע ברמקולים שלו ובד"כ מצבם יהיה טוב.

תעשה בדיקה טוב טוב, אפשר למצוא דברים טובים יד שניה ובמצב מעולה, אני מניח שרוב חברי הפורום פה בד"כ אומרים את כל מה שצריך להאמר ואפשר אפילו לשמוע לפני קניה.

ותוכל לזהות במיידי עם משהו לא בסדר, מה גם שאם משהו קרה מיד אח"כ אותו מוכר ידאג למוצר שהוא מכר כי מדובר פה עם פורום חברים ולא על שוק...

under construction..

פורסם

אם אתה רוצה מערכת(רדיו דיסק ) עם 3 יציאות

ראיתי והיה לי בדיוק ליומיים(נגנבה) פיוניר החדשות

deh-5800

נראית פצצה ולדעתי בדיוק מה שאתה מחפש

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...