Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיקון טעות- בעקבות ידע חדש שלמדתי מחבר בפורום דווקא כן יש לפחד מרכב שעשה ראש מנוע ואני לוקח את המלצתי חזרה!

אופק.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאיזו סיבה?

תיקון טעות- בעקבות ידע חדש שלמדתי מחבר בפורום דווקא כן יש לפחד מרכב שעשה ראש מנוע ואני לוקח את המלצתי חזרה!

אופק.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אתם דוחפים לא צרפתיות ושוכחים שהם כל היום במוסך וטיפולים יקרים , כל יום חלק חדש הולך במכוניות הללו, (נסיון של אחותי הגדולה בשנה שקנינו קליאו מודל 94 יד ראשונה !! שמורה ביותר, אחריי חודש כל הבעיות התחילו, כל יום חלק אחר, וכל כניסה למוסך מעל אלפיים ש"ח את האוטו מכרנו ב 12 אלף פחות מהמחירון אחריי שיפוץ !! רק להיתפטר !!)

בתור נהג צעיר מנסיון שיש למשפחה שלי הרבה זמן זה טויוטה קורולה שנת 93-97 רכב מעולה, מאיץ טוב (12.3 שניות למאה), אמין, חסכוני וטיפולים זולים לנהג צעיר.

שוב אם אתה רוצה לעשות טעות חייך קנה את הסיטרואנים הללו ותשלם את מחיר הרכב תוך חצי שנה בהתחייבות אלה אם יהיה לך מזל חד פעמי ברכב שיצא טוב מהמפעל.

תחשוב פעמיים, ולדעתי שאל בעצמך מוסכניקים מקצועיים בארץ שיגידו לך להתרחק מהם. הנה זה משהו אחד כסף זה משהו אחר.

פורסם

התחייבות ? אתה מוכן לשים כסף על זה ? אני שם עשירייה על כך שלא אשלם את מחיר הרכב שלי. לא בחצי השנה הקרובה וגם לא בשנתיים הקרובות. אתה מוכן לשים חמישייה כנגד ?

לפני שאתה כותב שטויות בקילו - יש לך בכלל רשיון נהיגה ?

אח"כ תתלונן שמתבטאים נגד התגובות שלך (לא שהתגובה הייתה בסדר - אבל אתה ממש מבקש את זה...).

פורסם
אתם דוחפים לא צרפתיות ושוכחים שהם כל היום במוסך וטיפולים יקרים , כל יום חלק חדש הולך במכוניות הללו, (נסיון של אחותי הגדולה בשנה שקנינו קליאו מודל 94 יד ראשונה !! שמורה ביותר, אחריי חודש כל הבעיות התחילו, כל יום חלק אחר, וכל כניסה למוסך מעל אלפיים ש"ח את האוטו מכרנו ב 12 אלף פחות מהמחירון אחריי שיפוץ !! רק להיתפטר !!)

בתור נהג צעיר מנסיון שיש למשפחה שלי הרבה זמן זה טויוטה קורולה שנת 93-97 רכב מעולה, מאיץ טוב (12.3 שניות למאה), אמין, חסכוני וטיפולים זולים לנהג צעיר.

שוב אם אתה רוצה לעשות טעות חייך קנה את הסיטרואנים הללו ותשלם את מחיר הרכב תוך חצי שנה בהתחייבות אלה אם יהיה לך מזל חד פעמי ברכב שיצא טוב מהמפעל.

תחשוב פעמיים, ולדעתי שאל בעצמך מוסכניקים מקצועיים בארץ שיגידו לך להתרחק מהם. הנה זה משהו אחד כסף זה משהו אחר.

אתה לא חושב שאתה טיפה חוצפן? מבקש חוות דעת לרכב ראשון ומצד שני מייעץ בקניה לאנשים אחרים?

מילא היו לך דברים חכמים להגיד, אבל בשם האל, אתה לא מפסיק לדבר שטויות, כשיהיה לך רכב, ולא לאחות שלך, תייעץ, או בכלל תתן את דעתך בנושא.

פורסם

אמינות זה דבר יחסי שמושפע ממספר גורמים, בעיקר מהיסטוריית הטיפולים.

צרפתיות צריכות יותר תשומת לב, אם הרכב טופל היטב אז הוא יפגין אמינות טובה מאוד או כמו שאומרים בשפת העם "אמינות יפנית" :) .

haters will hate

פורסם

שתי שאלות לחבר המומחים:

1. מה תצרוכת הדלק של וולקן 2.0 במצב סביר?

2. יש לי פחד אחד מZX 1.4: העליות של ירושלים - או, אם אעשה נסיעה ארוכה אחת לכמה זמן - האם הרכב מסוגל להתמודד עם זה, או שבסוף העליה אעמוד עם מכסה מנוע פתוח וג'ריקן מים?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

אחרי יום של מכוניות נבררו שתיים.

האחת, 1400 - עושה רושם שמנוע ומכאניקה אחלה - חיצוני נדרש (במידה ומתחשק) לשיפוץ של כ2500 ש"ח.

השניה וולקן מאותה שנה (93') יד נמוכה (3) שמורה מאד חיצונית - עושה רושם שגם מכאנית, אבל אולי זה מצריך בדיקה.

בשקלול סופי, הוולקן (16,000 ש"ח) יקרה יותר במחיר ההתחלתי ומשמעותית יותר באחזקה החודשית, כנראה, אך אני מניח שמספקת נהיגה מפנקת יותר.

אשמח לדעתכם.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

צריכת הדלק של הוולקן מחוץ לעיר תהיה 1 ל-10, בטח לא פחות באזור ירושלים.

הוולקן מאובזרת יותר (מושבים, ABS? ועוד....).

אם הוולקן נראית ומטופלת היטב, היא עדיפה.

אבל! וולקן שתעשה בעיות תהיה הרבה יותר יקר מ-1.4, הרבה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם אחזקה זולה היא בעלת חשיבות גבוהה בסדר העדיפויות הכולל - אז ה ZX 1.4 תתאים בהחלט.

היתרונות של ה ZX 1.4 על פני הוולקן באים לידי ביטוי ב;

1. מנוע מתקדם יותר וברוב המקרים גם זול יותר לטיפול\תיקון.

2. חסכוני יותר.

מנועי ה 1.4 נחשבים למוצלחים - ואם הרכב מטופל היטב והכל מכוון כמו שצריך, הרכב סוחב ה-י-ט-ב בעליות וצריכת הדלק מצויינת.

ברור שהוולקן תהיה יותר מפנקת וחזקה - אך אם אתה מחפש רכב זול לתחזוקה אז כדאי שתלך על ה 1.4 (ואם אתה בעל 2 ידיים ימניות וחוש טכני - גם יהיה לך הרבה יותר קל לטפל ברכב בעצמך הודות לתא מנוע מרווח מאוד, מנוע צנום מימדים וחלקים בשפע במחירים זולים יחסית).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בקיצור - מישהו מכיר מכון שיוכל לבדוק שהמנוע והמחשב לא בסוף חייו באיזור אור יהודה?

בדיקות קומפרסיה או כל דבר אחר שצריך לוולקן 93'..

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

• תוכן חדש...