Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי פג'ו 205 הזרקה ואני מוטרד מזה זמן רב מבעיה ואני אתאר אותה:

כאשר אני נכנס לפניה חדה ימינה או שמאלה בהילוך שני (או בכל היליך שהוא) אז האוטו לא מגיב לגז למשך כ5 שניות בערך ולפעמים אפילו נכבה.

מה שעוד יותר משגעה אותי:screwy: שניסיתי להכנס לפניה בניוטרל הבאתי פניה חזרה ולמרות זאת האוטו נכבה ממה זה יכול להיות סתימה בצנרת דלק??

לא נראה לי שזה בגלל המשאב כי החלפתי אותי לפני כחודשיים משאבה מקורית!

עיזרו לי לפתור את הבעיה

תודה מראש:-D

:king: פז'ו205 שנת 95 1100 סמ'ק :oops: מ0-100 12.5 שניות:ladysman:
פורסם

סתימה הייתה גורמת לתקיעה בכל מצב - לא רק בסיבוב.

חזור למוסך ובקש מהם לבדוק את התקנת המשאבה - כנראה שלא הותקנה נכון.

פורסם

מה זאת אומרת לא הותקנה טוב אם לא איו מתקינים טוב אז הוא לא היה מעביר דלק למה אתה מתכוון שאתה אומר לא התקינו טוב?

פורסם

המשאבה יושבת בתוך בית

אם הבית זז , או שהמשאבה לא יושבת טוב - המשאבה לא תיקח דלק

המשאבה (או הפילטר שלה) מגיעים עד תחתית המיכל - אם זה לא המצב - לא יגיע דלק.

פורסם

:-P:-D תודה רבה על העזרה המשאבה באמת לא ישבה כמו שצריך אפילו לא לקחת את הואטו למוסך פתחתי את זה והרכבתי עשיתי "נסיעת מבחן" והוא לא נכבה אפילו פעם אחת

שוב תודה

פורסם

תדאג לחזק את הטבעת שמחזיקה את המשאבה למקום עד הסוף. אחרת כל מילוי דלק ימסטל אותך מהאדים (ושלוליות דלק מתחת לאוטו לא מתקבלות באהדה בתחנות).

פורסם

כן שמתי לב לזה הוא כמעט ולא היה סגור אחרי שהרכבתי את זה חיזרתי היטב!!!

שוב תודה :-P

• תוכן חדש...