Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני חדש בפורום ויש לי שאלה הזמנתי מונובלוק של קיקר 600rms ושתי סאבים של קיקר comp vr האם המונובלוק הזה מספיק חזק כדי שיפתח את הסאבים??

למכירה מגבר קטינגאג' + סאב בזוקה של JBL !!!

פורסם

הוא לא מתאים לשתיים כאלה אלא אם כן הם 2 סלילים של 2 אוהם! שים לב אם הם 2 סלילים של 4 אוהם הם יקבלו ביחד 300 RMS כלומר 150 לכל אחד כי המגבר לא יציב באוהם 1!!! ואז תוכל לחבר רק ב4 אוהם שזה נותן לך 150 לכל סאב.

אתה צריך 2 סאבים של 2 אוהם כל סליל (2 סלילים כל סאב כמובן).

פורסם

נגיד והסאבים הם שתי סלילים של 4 אוהם אז אני לא יכול לבחור

אם הם ינגנו ב4 אוהם או 2 אוהם או אוהם אחד???

פורסם

בטח שאתה יכול ע"י שינוי בחיבור תוכל לשנות איזה התנגדות שתרצה.

ע"י חיבור מקבילי תוכל להגיע ל-2 אום במידה ויש לך סלילים של 4 אום.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אביב אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אל תענה,אל תטעה סתם אנשים.

או 4 אוהם או 1 אוהם אלו ההתנגדיות שאתה יכול להשיג עם שתי סאבים של 2 סלילים של 4 אוהם.

פורסם

אתה צריך שההתנגדות הסופית של 2 הסאבים ביחד תיהיה 2 אוהם, ככה המגבר יירד ל2 אוהם ויפיק את המירב.

אתה צריך שכל סאב יהיה בעל 2 סלילים של 2 אוהם ככה שכל סאב יחובר לבד בטור כך ההתנגדות של כל סאב תיהיה 4 אוהם, ואז בין שתיהם לחבר במקביל והם יירדו ל2 אוהם.(תקנו אותי אם אני טועה כי בחלק האחרון אני לא בטוח.)

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
אביב אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אל תענה,אל תטעה סתם אנשים.

או 4 אוהם או 1 אוהם אלו ההתנגדיות שאתה יכול להשיג עם שתי סאבים של 2 סלילים של 4 אוהם.

כנראה אתה לא יודע איך נעשה חישוב של ההתנגדויות, כאשר יש לו סאב בעל 2 סלילים של התנגדות

4 אום לכל סליל, ע"י חיבור מקבילי הוא יפיק 2 אום.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
כנראה אתה לא יודע איך נעשה חישוב של ההתנגדויות, כאשר יש לו סאב בעל 2 סלילים של התנגדות

4 אום לכל סליל, ע"י חיבור מקבילי הוא יפיק 2 אום.

אביב - הוא התכוון להתנגדות השקולה (הסופית) של 2 סאבים עם סלילים כפולים של 4 אוהם.

ההתנגדות הסופית תהיה או 1 אוהם, או 4 אוהם.

פורסם

בדקתי באתר של קיקר ורשום שם שהCOMP VR הוא 4 אוהם, עכשיו

איך אני יכול לדעת אם הוא שתי סלילים??

• תוכן חדש...