Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב חדש עד 125K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לקנות רכב חדש אוטומטי (חובה אוטומטי וחדש) עד תקציב של אזור ה125K.

חשוב לי שהרכב יהיה:

1. נוח.

2. איכות חומרים גבוהה.

3. שיהיה שקט (כמה שפחות קרקושים ורעשים).

4. התנהגות ספורטיבית פחות חשובה אבל אני גם לא רוצה רכב שיהיה עגלה כלומר שכשאני ארצה ללחוץ על הגז תהיה תגובה טובה ואם אני ארצה להיות על 150-160 שאני לא ארגיש שהרכב עומד להתפרק.

הרכב רוב הזמן ינהג על ידי נהג יחיד ואיננו מיועד למשפחה.

האפשרויות שעליהן חשבתי הן:

רנו קליאו 1.6, מגאן 2 1.6, הונדה ג'אז 1.4, C3.

אלו בערך האפשרויות שעולות בראשי, המגאן 2 לא משתייכת לקבוצה והיא גם הכי יקרה אבל היא די מושכת אותי בעיקר אחרי שקראתי כאן ביקורת של מישהו שאמר שהיא ממש מפוארת מבפנים.

תודה לכל העוזרים :D

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בצרפתיות תגלה הרבה יתרונות אבל איכות חומרים והעדר קרקושים אחרי זמן מה תגלה בוודאות!!

לשני הפרמטרים הללו עונות מכוניות גרמניות\יפניות אך בתקציב שלך זה בעיה!!

אם תתפשר ותקנה רכב משומש במחיר הזה יש לך הרבה הרבה אפשרויות

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

תודה על התגובה, לא סתם אמרתי חובה חדש וחובה אוטומטי פעמיים.

דרך אגב יש לי קליאו 1.6 אוטומטית 2003(אל תשאלו אז למה אני צריך עוד אחת :) ) ואני דווקא מרוצה מאיכות הנסיעה בה ואיכות החומרים, פשוט רוצה לבדוק עוד אופציות ולשמוע עוד דעות.

דבר שאני לא אוהב בקליאו הוא שיש לה מין פס פלסטיק מתחת לטמבון הקדמי שכל פעם הוא נשאר על מדרכות :oops:

פורסם

אתה צריך להליט האם לקנות רכב משפחתי (כמו המגאן 2) או מיני (כמו הג'אז מגיד).

כמה אפשרויות שעולות לי בראש:

1. סיאט לאון, יספיק לך כסף גם ל1.8, אחלה לוק, חזקה, בחיים לא יהיה קרקושים.

2. אולי שווה לחכות למזדה 3, היא אמורה להיות לא רעה.

3. פורד פוקוס, 1.6 או 2.0 (נכנס לתקציב).

פורסם

אולי זה קצת מעל התקציב, אבל סיאט לאון 1.8 כנראה עונה על הדרישות שלך בצורה מלאה.

איכות חומרים מעולה, נוחות לא רעה, התנהגות בטוחה ואפילו עיצוב יפה מאוד לטעמי.

בכללי, רכב מצויין עם תמורה מעולה

פורסם

דבר שאני לא אוהב בקליאו הוא שיש לה מין פס פלסטיק מתחת לטמבון הקדמי שכל פעם הוא נשאר על מדרכות :oops:

לא רק לך זה קורה, הוא גם חוטף מכות מפסי האטה, וכמעט בלתי אפשרי להסתכל מתחת לאוטו. בהחלט אביזר מיותר.

פורסם

ממה שאני רואה בגיליון אוטו ממאי הליאון לא עולה יותר מ125K.

לעומת זאת נתון ה0-100 שלה די גרוע ביחס לאחרות והוא 12.5 נראה לי די גרוע יחסית למנוע 1.8

למתוח מעל 125K אני לא רוצה כי ה125K זה כבר מתיחה.

לגבי סופרמיני או משפחתי, מבחינת גודל אני נוטה לכיוון האמצע של בין סופרמיני קטנה כמו הקליאו לבין נאמר פוקוס משפחתית שכבר לטעמי גדולה מדי. אני לא צריך רכב גדול וגם רכב בגודל של הקליאו יכול לספק.

השאלה היא בהשוואה בין כל אלו ועם העובדה שהמחיר נכנס לשיקול גם כן (שעדיך שהוא יהיה יותר לאזור ה100 מאשר ה125 אלא אם כן יש לו באמת הצדקה) מי נותנת תמורה גבוהה יותר.

פורסם

ואני אסכם את העניין - לדעתי האפשרויות הכי טובות מבחינתך:

פורד פוקוס 2.0

מגאן חדשה 1.6

סיאט לאון 1.8

הפוקוס תהיה הכי חזקה, נוחה ומהנה.

המגאן הכי מפוארת.

הלאון שילוב של שתיהן.

קח נסיעות מבחן עליהן לפני הקנייה!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקיי הבנתי ה3 האלו הן בראש הרשימה.

נאמר ובסופו של דבר ארגיש שהמכוניות האלו לא שוות את ההפרש משאר המכוניות שציינתי (הסופרמיני) אילו מהסופרמיני תהיינה הבחירות הטובות יותר?

תודה

פורסם
אוקיי הבנתי ה3 האלו הן בראש הרשימה.

נאמר ובסופו של דבר ארגיש שהמכוניות האלו לא שוות את ההפרש משאר המכוניות שציינתי (הסופרמיני) אילו מהסופרמיני תהיינה הבחירות הטובות יותר?

תודה

לא ציינת אותה, אבל אולי הפיאסטה היא פתרון טוב לסופר מיני?

:-)

פורסם

לא, ממש לא. לא הפיאסטה ולא הקורולה, אני בן 23 אני לא מתכנן על משפחה בקרוב, לא רוצה קורולה. או סופרמיני או רכב קצת גדול יותר במחשבה שיפנק ולא במחשבה שאני צריך מקום לקניות בסופר(גם ככה הבגז' אצלי ינוטרל).

דרך אגב, בלאון יש הד יוניט שיש בעיה להוציא אותו?

אם כן אז זה בעיה רצינית כי כל דבר שיפריע להתקנת המערכת הוא מינוס רציני.

פורסם

פוקוס 5 דלתות היא רכב שנראה טוב, נוסע טוב, איכות חומרים טובה. לגבי כוח

ה 2.0 תפתור את הנושא, ה 1.6 קצת חלש אבל עגלתי הוא לא.

סה"כ אין לך הרבה אופציות במידה ואתה מעוניין ברכב קטן יותר, היחידה שלא נמצאת

ברשימה ויכולה להיות היא היאריס, היא עולה כ100K , לגבי כוח לא נהגתי אבל רוני

יוכל להגיד לך מה דעתו במידה והרכב יעניין אותך .

אני הייתי הולך על הפוקוס 5 דלתות, לא קטנה מדי לא גדולה מדי, יש תא מטען

למערכת :wink: .

focus4.gif

פורסם

אולי השיקולים שלי מוטעים (אבל אלו שלי) אבל הפוקוס פשוט נראית לי כמו רכב משפחתי לכל דבר. רכב שהשכן שלי בן 50 יקנה (כמו הקורולה).

הליאון והמגאן 2 נראות יותר צעירות ומושכות לכן אם מדובר ברכב קצת גדול יותר הן נראות לי כאופציה מושכת יותר, יכול להיות והפוקוס היא תמורה טובה יותר אבל מה לעשות היא פשוט לא נראית לי.

שאלה שלא נענתה על הליאון היא למה לרכב יש נתון תאוצה כל כך נמוך ביחס למנוע והאם זה מורגש או לא וגם לגבי ההד יוניט שלה.

משום מה ברגע שהכנסתי מכונית אחת גדולה יותר לרשימת המכוניות יש התעלמות מהסופר מיני, בכל זאת מי מהם תתן את התמורה הטובה ביותר לדרישותיי (חזרה לפוסט הראשון)

אין ספק שאלך בעצמי לסוכנויות אבל כמו בכל דבר אני אוהב לקבל כמה שיותר דעות בנושא גם מאנשים שבטח מבינים במכוניות טוב ממני.

פורסם
דרך אגב, בלאון יש הד יוניט שיש בעיה להוציא אותו?

אם כן אז זה בעיה רצינית כי כל דבר שיפריע להתקנת המערכת הוא מינוס רציני.

כן בלאון יש מערכת קבועה ולדעתי בעייתי לנתק אותה אבל צריך לבדוק את זה, בכל אופן המערכת בלאון היא הד יוניט בלבד ולא שילוב של הד יוניט ובקרת אקלים כמו באיביזה

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...