Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו ציין פה ששוללים רישיון מעל 4 טון.

לא שוללים ולא נעליים.

ואת הבדיקות האלה, למיטב ידיעתי, עוברים נהגי מוניות ונהגי רכב ציבורי.

ככה שזה משהו מדגמי.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הפעם הראשונה שזה קרה [ואז כן חל שינוי כי זה היה התקף] אז דיווחתי

ואכלתי אותה

עם כל הבעסה, תסתכל על זה כך - מה היה קורה אם היית מקבל התקף שכזה בזמן נהיגה מול מעבר חציה מלא בילדים?

אפשר להבין שהמערכת מנסה למנוע מאנשים עם פוטנציאל סיכון מלעלות על ההגה. אז עד שהבעיה הרפואית תתברר כבאמת חד פעמית הם לא לוקחים צ'אנסים ושולחים אותך למוניות.

במשפט תעבורה שבו הייתי פעם (ערעור על דו"ח מהירות), נשפטה לפני אשה בת 70+ שאיבדה את ההכרה בזמן נהיגה, נכנסה ברכב חונה והעיפה אותו לתוך חנות. הסתבר שזו לא פעם ראשונה שהיא מאבדת את ההכרה בפתאומיות. למרות חוסר האחריות מצידה שהיא בכלל עלתה על ההגה כשהיא יודעת מה יכול לקרות, השופט הסכים להתחשב בה ולא כלא או קנס אותה. הוא פשוט שלל לה את הרשיון לצמיתות. יותר היא לא תעלה על ההגה לעולם. ובצדק.

יש אנשים שמצבם הרפואי או הנפשי גורם לכך שאסור שהם יהיו על הכביש. פשוט אסור.

לדעתי המדינה ממש לא שמה מספיק דגש על זה. אין לכם מושג כמה אנשים אני מכיר במסגרת עבודתי, שבקושי מסתדרים עם עצמם בבית אבל רשיון נהיגה בתוקף יש להם.

פורסם

צודק ,מסכים וזוהי הסיבה העיקרית שלקחתי אחריות ודיווחתי

אבל שנה ???

בנאדם תוך חודש הם יודעים אם יש לי עוד התקפים או לא

אז בוא נגיד שרוצים להיות זהירים אז לוקחים ארבעה חודשים עד חצי שנה אבל שנה ??? :bigcry:

MAN

אני פשוט מתוסכל מהת*ת

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...