Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאה גדולה למישהו שמחזיק בסה"כ פורד פיאסטה מנוע 1.4 שנת 95 תוצרת גרמניה..

הייתי אצל משה זר הזרקות וקרבורטורים...

היום הוא החליף חיישן חמצן שהיה מקולקל...טיפה שיפר את צריכת הדלק...ממש מעט..

ביום ראשון הוא ייתעמק בבעיה...ויגיד לי אם ניתן לתקן את המחשב או לקנות מחשב אחר משומש...

הוא אומר שמחשב ייעלה בסביבות האלף שקל...

אם אני לא טועה הCO היה 7 בבוקר,ואחרי החלפת החיישן הוא ירד ל1,אבל משה יינסה לרדת עד ל0.

מחשב באמת עולה בסביבות האלף? יש עיצות איך לחסוך במחיר אבל עדין לקבל אותה תוצאה של תיקון?

תודה לעונים.

פורסם

הנה ההצעה שלי - קבל הצעת מחיר נוספת.

אולי זה פשוט הטון של ההודעה שלך, אבל זה לא נשמע כאילו משה ביצע בדיקה יסודית של הרכב לפני שפסק שהמחשב אינו תקין. האם חובר מחשב אחר והתקבלו תוצאות יפות?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הנה ההצעה שלי - קבל הצעת מחיר נוספת.

אולי זה פשוט הטון של ההודעה שלך, אבל זה לא נשמע כאילו משה ביצע בדיקה יסודית של הרכב לפני שפסק שהמחשב אינו תקין. האם חובר מחשב אחר והתקבלו תוצאות יפות?

ביום ראשון הוא ייחבר מחשב אחר וייראה אם התוצאות יפות.

אבל כנראה שהבעיה היא במחשב,

הוא אומר שהמחשב ברכב גם לא מקורי...הוא משנת 93'...

תודה על התגובה..

פורסם

אכן יש מצבים (על אף שלא נשמע הגיוני) שמחשב אחר יתן נתונים אחרים ואף המנוע יעבוד יפה יותר.

העניין הוא כמה כסף אתה מוכן להוציא.

לפי הנתונים שאתה רושם (וחסרים נתוני הגזים הנוספים) ניתן להתמודד עם הבעיה ולהגיע לנתון הרצוי גם ללא החלפת מחשב.

אם הגעת מ Cם 7 לCO 1 , ניתן לפתור את הבעיה גם ללא החלפת מחשב, אם כי וכפי שרשמתי, עם מחשב אחר יתכן שיפור למצב הרצוי.

1000 שח למחשב משומש זה לא יקר בכלל , בכלל לא.

רק לוודא לפני שאתה משלם שהCO בסרק לא מתקרב ל 0.5 (למרות שלפי התקן בטסט השנתי מותר עד נתון זה) , ובסלד גבוה רצוי מתחת ל 0.3 וכמה שיותר יותר טוב.

למבדה צריך להראות לפי התקן בין 0.970-1.030 , אבל רצוי שיהיה בין 0.990-1.010 .

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני תודה על תגובתך,

העלתי את תדפיס נתוני הבדיקה שהייתה אצל משה זר לפני כ3 חודשים אחרי שהוא סיים את הטיפול ברכב,

car1.JPG

הצגתי את זה אתמול בפניו לפני שהוא טיפל ברכב,הוא עשה בדיקה נוספת והתחיל בעבודה.

תודה רבה על העזרה

• תוכן חדש...