Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד וחיברתי כל אלמנט (זוג מידים וזוג טוויטרים) בנפרד למגבר 4 ערוצים.

רציתי לדעת האם יש באפשרות הרדיו דיסק שלי ALPINE 9830 לחתוך את המיד ואת הטוויטר בתדר שצריך.

לצורך העניין מידבאס וטוויטר של מורל אלייט.

ואם כן כיצד לעשות זאת?

תודה מראש.

פורסם

ל- 9830 יש BASS ENGINE PLUS שאינו כולל קרוס 3WAY.

רק למכשירים שכוללים BASS ENGINE PRO יש קרוס 3WAY => כמו 9853/5 9835

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אם אתה לא רוצה לשדרג HU אתה יכול לקנות קרוס אובר אקטיבי 3-way שיעשה לך את אותה העבודה

החסרון - עוד צרכן חשמל במערכת של הרכב שלך, עלול להכניס עיוותים ורעשי אלטרנטור (זה היה המקרה שלי עם הלאנזר X6 שלי שעדיין ברשותי דרך אגב... באחד הרכבים הוא הכניס לי רעש אלטרנטור בערוץ הקדמי שלו - באחד הרכבים הוא עבד נפלא) עלה לי בזמנו חצי מחיר - 400 ש"ח.

חסרון נוסף - שליטה על סאבוופר עם יש - בעזרת עוד קופסא קטנה נפרדת - שגם לה צריך למצוא מקום בדש-בורד. עם אין שליטה על הסאב - חסרון עוד יותר גדול.

יתרון - עלות נמוכה - אלא אם כן אתה הולך על מותג איכותי כמו audio control אבל אתה יכול למצוא היום משהו מאוד סביר בפחות מ600 ש"ח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...