Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לטוס לארה"ב בספטמבר. משיחה עם סוכנויות הבנתי שכבר אין כרטיסים במחירים נורמליים לאותה תקופה.אם יש מישהו שמוכן לעזור לי בזה אני מאוד אשמח תודה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני טס עם המשפחה לארה"ב בספטמבר גם כן, איזו עזרה אתה צריך?

סוכני הנסיעות צודקים. כרטיסי טיסה לארה"ב צריך לקנות מינימום חצי שנה לפני, וגם אז הסיכויים לקבל מקום טוב קלושים.

ככול שישנם פחות מקומות, כך המחיר של הכרטיס עולה, לא משנה איזה מחלקה הוא בכלל.

בכל מקרה, שמעתי ברדיו פרסומת של ישראייר, 799$ לניו יורק אני חושב, אני ממליץ לך לבדוק את זה.

אגב, האם יש לך כבר אשרת כניסה לארה"ב? (ויזה) אם לא, כדאי לך כבר היום להתחיל בסידורים להוציא אחת. החלק של ה"ראיון" הוא תמיד נקבע ללפחות חודשיים קדימה מכיוון שיש להם לחץ ענק של בקשות.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...