Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתמש חדש, פעם ראשונה בפורום ובאתר באופן כללי.

עשיתי חיפוש קצר לפני שאני שואל את כל השאלות הבנאליות שלי, אבל לחלקן עדיין לא מצאתי תשובה מלאה.

בתור אחד שעד לפני כמה חודשים סלד לגמרי ממכוניות, וחלם אך ורק על אופנועים, מצאתי את עצמי במצב לא נעים כאשר הגעתי לנקודה שבה נאלצתי לזנוח את החלום הדו גלגלי (אחרי רישיון, ומספיק כסף לזוג אופנועים) ולהתחיל לחפש רכב של "אנשים רגילים"...

הקריטריונים הם: רכב חדש, אוטומטי, 3 דלתות, בעל לוק צעיר וספורטיבי (ספויילר ענק-> לא ספורטיבי), שיהיה בעל "כוח" של לפחות המאזדה 323 המשפחתית שאני נוהג עליה משהו כמו 5 שנים. אין לי שום יומרות לשיפורי מנוע, מירוצים וכיו"ב, אבל אני *כן* אוהב לדעת שיש לי כוח שמגבה אותי אם אני צריך להאיץ באיילון בכדי לעקוף את הזקן המזדמן שמתנחל בנתיב השמאלי. :-D

מה שכן חשוב הוא העיצוב הפנימי. דאשבורד מושקע, מושבים יפים ונוחים, לוח מחוונים מרשים וכו'.

המאמצתי המלחמתי מתרכז כרגע בסיאט איביזה החדשה (2006) שראיתי, אהבתי את העיצוב, וגם הבנתי שהיא כדאית מהרבה בחינות, אבל נמכרת בנפח מנוע של 1.4, לעומת ה1.6 של המאזדה העדכנית... עד כמה ההבדל משמעותי עבורי? קיים גם דגם הFR, אבל הבנתי שהוא לא ממש חסכוני בדלק, אז אני פחות נוטה לקבל אותו.

המתמודדת השנייה בזירה היא הפיז'ו 206, שאני מקבל עליה פידבקים שונים כל הזמן... מה נסגר? רכב אמין או לא? העיצוב מוצא חן בעיני, אבל הבנתי שכעת היא כבר לא נמכרת יותר בגרסא של 3 דלתות אוטומטית... אני צודק?

התקציב הינו גמיש למדי. מתחיל מ100K, ויעלה בהתאם לצורך עד לגבול של 120K-130K.

תודה מראש על כל עזרה והכוונה!:-P

נ.ב: הייתי מצפה שאם אני מקיש www.seat.co.il אני אקבל משהו מעבר לתחליף העלוב לאתר שהם העלו לכתובת הנ"ל... בעידן האינטרנט החבר'ה האלו קצת לא מאופסים.

פורסם

תבדוק גם את הסוזוקי סוויפט החדשה וטויוטה RUNX.

וכדאי שתחכה לפיאט גרנדה פונטו, אולי תוכל לקנות את ה-1.9 דיזל.

פורסם

זו השנה האחרונה של פיז'ו 206 , היא מוחלפת בפיז'ו 207

אולי עוד שנה תימכר במקביל . רוב המכוניות הקומפקטיות לא מגיעות לכאן בגירסאות 3 דלתות וגם חלק גדול מהמכוניות הקטנות .

אם 3 דלתות זה חובה , המבחר מצומצם למדי .

למעשה , ממה שיש היום , רק האיביזה עונה על הדרישות שלך. לאוטומטית 75 כ"ס , לידנית (ספורט) - 100, שאר המכוניות לא מוצעות במרכב שלוש דלתות, או שיש להן גיר ידני .

אגב , בבוקר ינעלו לך את השירשור בגלל הכותרת .

פורסם

מגבלת האוטמטי, חדש ושלוש דלתות בסכום הזה מאפשרת לך לקנות לדעתי את ה C4 VTR שזה פחות או יותר הדבר הכי נורמלי בסכום הזה.

נסה לוותר על אחת המגבלות של אוטומטי או חדש ויהיו לך המון אפשרויות.

פורסם

אתה יכול לקנות יונדאי גטס ספורט!!! :-P אבל בוא נוותר עליה...

אתה יכול לקנות סיטרואן C4 VTR ו...זהו.

בדקתי אפשרויות של מגאן ו-307 3 דלתות אבל הם חורגים מהתקציב.

ואל תיגע בשילוב של 1.4 אוטו' מקונצרן פולקסווגן כי הוא פשוט בדיחה.

פורסם

אין לך אופאציות..:)

בעקרון רק C4VTR , אני ממליץ לך לנסות את האיביזה ספורט 100 כ"ס היא ידנית אבל עונה בדיוק לצרכים שביקשת. מספיק חזקה..בוא נגיד שהרבה יותר מהירה מהאזדה שלך למרות שהיא מנוע 1400.. אבל עם 100 כ"ס גרמניים חדשים.

תנסה לברר עליה..

ותכנס לSeat.com

פורסם

מה עם יונדאי קופה? למרות שאני לא יודע מה היצע תיבות ההילוכים שלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חושב שהאיביזה ספורט מתאימה לך, הביצועים יהיו טובים משל המאזדה, המראה החיצוני לא מאכזב עם שלל ניפוחים ופגושים, ומבפנים היא נראית ספורטיבית ומרשימה כמו שביקשת.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לכותב הת'רד - אם אתה מסתכל על האיביזה 1400 אוטומט, הייתי מסתכל גם על הVW פולו 1400 אוטומט..

שתיהן מגיעות בגרסאת 3 דלתות, לשתיהן אותם מנועים - והפרש המחירים זעום..

ואם אני לא טועה, האיבזור של הVW עדיף.

בהצלחה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פולו מגיע רק עם 5 דלתות.

אני לא בטוח בנוגע לאיביזה 3 דלתות אוטומטית.

לא נכון, היא מגיעה גם ב-3 דלתות ועולה כ 3000 ש"ח פחות

VW scirocco , 1.4 TSI

פורסם

איך בדיוק אתה וצה אוטו ספורטיבי אוטומט עדיין לא הבנתי... :???:

יש לך את היאריס ספורט, לפי דעתי אוטו ממש מושך לטעמי וגם אמין מאוד.

קיצור הבחורה עונה על הקריטריונים, אתה יכול להכיר לה את הורייך

ts02-02d.jpg

Polo 2012

• תוכן חדש...