Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שיש שם כמה מקומות לזה; יש למישהו ניסיון? אני חושב להיות שם בקיץ, ומעוניין לעבור קורס כזה דווקא שם.

תודה.

פורסם

אני מקווה שלא איכפת לך שאני מנצל את ההודעה שלך כי אני גם רוצה לדעת על קורסים לנהיגה מתקדמת בקנדה (בע"ה אני אהיה שם באוגוסט) והאם הם עדיפים על הארץ?

פורסם

אישית, הייתי ממליץ לעשות קורס נהיגה מתקדמת בארץ..

מכמה סיבות.

1- אתה תעשה אותו על הרכב שלך.. זה שאתה נוהג בו ביום יום, וזה שתכנס איתו למצב חירום.

הכי חשוב שתכיר את הרכב הזה, ולא סתם איזה רכב שכור במדינה במרחק 10,000 קילומטר מכאן..

2- שפה. בארץ מדברים עברית, שמן הסתם היא שפת האם שלך..

וכמה שאתה יודע אנגלית וכו' - זה לא בדיוק אותו דבר.. יש סלנג מקומי וכל מיני מילים שלא ממש משתמשים בהם ביום-יום ולא בטוח שתבין, וחבל..

ההסברים התאורטיים משמעותיים בהחלט.

3- עלויות. המחירים בארץ אמנם נראים יקרים, אבל המחירים בחו"ל ממש לא זולים יותר..

ואל לך לשכוח ששם תצטרך להשכיר רכב בשביל זה, ועלול להגרם לרכב בלאי שתוכנית ההשכרה שלה לא תכסה ותצטרך לשלם עליו.

(בלאי לצמיגים לדוגמא..)

לפיכך, לדעתי, קורס נהיגה מתקדמת מומלץ וכדאי לעשות בארץ.

לעומת זאת, קורס נהיגת מירוצים, נהיגה ספורטיבית, נהיגת מסלול וכו'..

זה בהחלט כדאי לעשות בחו"ל - מהסיבה הפשוטה.. המכוניות שיש שם בהישג יד והמסלולים שיש שם ואנחנו יכולים רק לחלום עליהם בארץ.

בהצלחה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לגבי שפת אם זה תלוי למי, אבל העניין נכון לגבי סלנג מקומי שזה אין אים אתה לא גר שם. לגבי המחיר אתה כנראה גם צודק.

אלא שיש שלא כל כך מעוניינים לעשות את זה אצל הישראלים שעוסקים בזה, וזה עניין שנוי במחלוקת.

ונכון שעדיף על הרכב היומיומי שלך, אבל לא נכון שאמור להיות בלאי מוגזם לרכב מזה.

פורסם

אם הרכב היומיומי שלך הוא DL אוטומט שנת 89'. אין חובה שתעשה את זה על הרכב שלך. נהפוכו, רצוי לעשות את זה על רכב אחר.

ולעניין עצמו, אני לא עשיתי קורס בחו"ל אומנם, אבל אני מוכן להתערב שהם עושים את זה בכמה רמות יותר טוב מכאן בארץ. מה שאנחנו לומדים עכשיו הם (אנגליה, צרפת, גרמניה ושות') כבר הספיקו לשכוח.

יש את עניין המחיר שזה רק אתה יכול לדעת כמה שווה לך להשקיע בחוויה כזאת, אבל מבלי להוריד מכבודו של אף רם סמואל אני לא חושב שהוא יכול לייצר קורס ברמה של הקורסים בחו"ל.

קח בחשבון שקורס נהיגה מתקדמת הוא לא קורס נהיגת מרוצים\מסלול\ראלי.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

באנגליה בכלל ההגה נמצא בצד ימין.

זה לא הכי פשוט להתרגל לזה.

תחשוב על העברת הילוכים ביד שמאל, החזקת ההגה ביד ימין.

זה שונה ומוזר.

פורסם

אם אני הייתי עובר קורס נהיגה כזה הייתי מעדיף לעשות אותו על אוטו חזק ומהיר. הבסיס הוא אותו בסיס אני מאמין וכשתדע אותו תוכל ליישם אותו על כל רכב. אבל לפחות גם תהנה במהלך הקורס...משהו שיהיה קשה לעשות על סובארו שלך...:wink: ...לפחות לא אותה רמת ההנאה שתקבל באיזה רכב ספורט.

פורסם
אם אני הייתי עובר קורס נהיגה כזה הייתי מעדיף לעשות אותו על אוטו חזק ומהיר.

קורס נהיגה בסיסי הוא לא המקום בו משפריצים אדרנלין במכוניות משופרות במהירויות גבוהות. נהפוך הוא, מדובר במהירויות די נמוכות ובתרגילים מאוד סדורים וברורים. התחרעויות אין שם.

אני חושב שקורס בחו"ל זה מצויין בגלל ההיקף (אם כי אני לא יודע אילו קורסים של 3-4 ימים מציעים בארץ) והמתקנים אבל באנגליה ההגה בצד הלא נכון וזו בעיה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני הפעם הקודמת שנסעתי לאנגליה התאמנתי החלפת הילוכים ביד שמאל בה בארץ, ייתכן שזה עוזר, לא בטוח אמנם.

אני לא סובל אוטומט, ולכן קניתי ידני ובו אני משתמש, למרות שמצבו הרבה יותר גרוע, כי יש לו את הייתרון הגדול של הגיר!

• תוכן חדש...