Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א?פ? א?פ? א?פ? - אני מבקש לא להזכיר אותי ואת החאפר באותו משפט. לי יש בבית נועץ קרונה לטלפון , קרימפר ייעודי לקונקטור F-TYPE של הכבלים/לווין , לוחץ ראצ'ט לנעלי כבל מהסוג שמגיע עם בידוד , ולוחץ ייעודי ל-RJ45/RJ11/תקע בריטי. כבר דיברנו על זה 800 פעם - כלי עבודה טובים הם לפחות 70 אחוז מהעבודה.

אם תארגן עוד לוחץ (או תיתן פרטים על מיקום ומחיר) - אז מבחינתי ג'וני, ק?ש מחכה למטרה זו.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גילי

אני לא מסוג האנשים שקונים כלים זולים. זה לא מחזיק, זה לא נוח, בסוף קונים את הכלי היקר... אז למה לקנות פעמיים?

אמנם אין מה להשתגע ולקנות לוחץ מטיטניום, אבל כלי עבודה קונים איכותיים בלבד.

ולא, לחיצת כבלים איננה מקור פרנסתי, אני פשוט צריך כלי כזה בארגז חשמל :wink: .(היתכן שיש מחלה כזאת? אנשים שאוספים כלי עבודה???)

עידכון: הזמנתי כזה היום, יגיע בקרוב. כמובן שיהיו תמונות ומחירים.

גילי-אם אתה צריך לחיצת סופיות מיקצועית במרצדס, רק תדבר...:wink:

יש לי לוחץ זול, עד היום הוא לא נישבר או הכאיב לי (חוץ מפעם אחת שהוא צבט אותי אבל זה היה כי אני לא שתמי לב...)

בגדול, העדפתי אותו על המיקצועי ביכלל שהוא יותר דק (בבית של אבא שלי היו לי את שתי האופציות)

ברצט יש יותר כוח, והרגיל צריך להיתאמץ טיפה יותר. כמו כן, הרצט נינעל ונותן חיבור יותר טוב...

לעומת זאת, בזול היה חותך ברגים (לברגים מעשויים מפליז זה סבבה)

בקיצור, תתחדש, אני בטוח שתהנה ממנו. אגב, אבא שלי חשמלאי, היו ימים שלמים שהוא העביר בלחיצת חוטים, וגם אני עבדתי בזה, היו ימים שלא היה לי כוח ללוחץ המיקצועי והייתי מישתמש בפשוט, מעולם הוא לא התפרק לי או פישל...

אגב, המרצדס אין חוטים עם לחיצות, הכל שקעים מולחמים שניראה שישרדו גם את הטילים של אירן... אבל תודה :smile:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לי יש בבית נועץ קרונה לטלפון , קרימפר ייעודי לקונקטור F-TYPE של הכבלים/לווין , לוחץ ראצ'ט לנעלי כבל מהסוג שמגיע עם בידוד , ולוחץ ייעודי ל-RJ45/RJ11/תקע בריטי.

אם תארגן עוד לוחץ (או תיתן פרטים על מיקום ומחיר) - אז מבחינתי ג'וני, ק?ש מחכה למטרה זו.

עכשיו אני מבין למה יש כזאת היסטרייה בחברת הכבלים לגבי כלי עבודה שנעלמים....:wink:

שמר אני רואה שאתה איש שמבין עניין, בניגוד לחברי חפארפורום שחזקים פה בנוכחותם... ברגע שהלוחץ יגיע אתה מקבל ה"פ.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

עוד לא ראית את לוחץ נעלי הכבל של הארקות יסוד לבניינים.

אני מעקר בעזרתו את המנהלים האחרים בפורום - למניעת המשך הפצת הגנום.

פורסם
א?פ? א?פ? א?פ? - אני מבקש לא להזכיר אותי ואת החאפר באותו משפט. לי יש בבית נועץ קרונה לטלפון , קרימפר ייעודי לקונקטור F-TYPE של הכבלים/לווין , לוחץ ראצ'ט לנעלי כבל מהסוג שמגיע עם בידוד , ולוחץ ייעודי ל-RJ45/RJ11/תקע בריטי. כבר דיברנו על זה 800 פעם - כלי עבודה טובים הם לפחות 70 אחוז מהעבודה.
שמר, את הארגז כלים שקיבלת מהעבודה לא סופרים. אבל בכל מקרה, עכשיו אני מבין למה החלפת את כל החיבורים בצמה של הZX לRJ11 כדי להקל על פירוק והרכבת הדשבורד הדו-שבועית.

בכל מקרה, לדעתי אם אתה סוחב איתך חצי מוסך בארגז כלים ואין לך סרבל של שגריר אז זה מעיד על קצת כפייתיות או על תסמונת חצ"ב.

לא צריך לעשות דוקטורט מסופיות כבל לרכב. לא מדובר בחיווט מחברי סקאזי, וכלים מעולם שורצי המרכזיות או אולמות השרתים הם מוגזמים בהקשר הזה. כולה להעביר פלוס או מינוס בלי יותר מדי התנגדות. רוצים להתהדר בסופיות שכל חבריכם יקנאו בהן? תשקיעו במלחם גז.

מעבר לזה, אם אני צריך לעזוב הכל ולחפש כלי ספציפי אחד בשביל לחטט בנחיר ימין וכלי ספציפי אחר בשביל לחטט בנחיר שמאל (באוזניים אני מחטט עם המפתחות של האוטו) אז אני לא אעשה את העבודה.

פורסם

הכלי היחיד שיש לי מהעבודה הוא הלפ טופ.

כל הכלים שיש לי היום נרכשו בכסף רב או "הושאלו" בפחד רב (סתם סתם - הפסקתי עם זה בסדיר).

לא יודע מה איתך , אבל כבר התנתקו לי מספר חוטים מהסופיות , ולך תחפור אח"כ למצוא מי נגד מי (ותאמין לי שלחצתי עם הקאטר. לקחתי אונו טורבו מגלגול).

אלה כלים שמחזירים את עצמם. גם אם זה פעם בחצי שנה.

פורסם
היית יכול לעצור כאן.
כן,, אבל הפשוט גם... פשוט צריך להשקיע טיפה יותר כוח... גם התחום לחיצה שלו יותר צר כי החתך שלו יותר צר, אז לוחצים פעמיים, מזיזים אותו טיפה אחורה ואז לוחצים שוב... ביג-דיל...

בקיצור, תיתחדש, אם ההפרש הוא כמה 100 ש"ח בינהם, סבבה, תירשום גם לי אחד... אם לא, אני לא רואה סיבה להחליף את שלי....:|

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לא יודע מה איתך , אבל כבר התנתקו לי מספר חוטים מהסופיות , ולך תחפור אח"כ למצוא מי נגד מי (ותאמין לי שלחצתי עם הקאטר. לקחתי אונו טורבו מגלגול).

אלה כלים שמחזירים את עצמם. גם אם זה פעם בחצי שנה.

אז בוא תדע מה איתי. מעולם לא התנתק לי חוט מסופית. ולא שלא התעסקתי עם חוטים וסופיות. הייתי בשקט אומר שרוב מה שהתעסקתי איתו בלנצ'יה היה חשמל, ותמיד סגרתי את הסופית עם קאטר או שפיץ פלאייר (תלוי מה היה לי ביד). אצלי התחשיב של מחזיר את עצמו או לא מחזיר את עצמו פחות קריטי. מה שיותר חשוב לי זה מה שפחות ג'אנק בארגז שגם ככה אני צריך לנער אותו חצי שעה כדי שייסגר, וכלים שנמצאים בארון שירות במרפסת כביסה לא יחזירו את עצמם לעולם.
פורסם

שלושת החוטים של הגרואטה שלך לא ממש נחשבים למערכת חשמל.

כל כלי שקניתי עד היום , (למעט אולי משור הגרונג שמחכה לתורו - ויש עליו תכנונים למכביר) כבר מזמן הוכיחו את עצמם כהשקעה מוצלחת.הן מבחינת טיב העבודה והן מבחינת הזמן שהם חסכו לי. גם מפתח שבדי פותח ברגים בצורה נהדרת. עד הפעם שלא...

פורסם

עידכונים:

הכלי הגיע, ומחירו בארץ הקודש 151 ש"ח. נקנה ב"זייפר" אזה"ת פולג נתניה.

למתעניינים, הדגם נקרא: yyt-11 (ההבדל בינו לבין yyt-10 הוא שבזה יש אפשרות ללחוץ 3 גדלים ובשני רק 2)

הכלי יחסית מסיבי ושוקל בהתאם (540 גרם אם שאלתם את עצמכם).

ועל הדרך גם ניקנה סט בוקסות 1/2 של profxene המכיל בוקסות 10-32, 3 מאריכים, 2 בוקסות לפלגים, מיפרק והכל מגיע בקופסת פח מהאסכולה הישנה.

crimping-tool.jpg

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
איזולרבנד הוא ידידו הטוב של האדם.

הבייביסיטר האולטימטיבי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מי צריך סוגר סופי חוט??

אני סוגר את זה רק עם השיניים ואף פעם לא יצא החוט.:-D

פעם אחת לחצתי את הסוף חוט עם השיניים ---- והצד השני היה מחובר לשקע החשמל

:roflmao::roflmao::roflmao:

סתאאם.

אין כמו כלי טוב

רק שיהיו ידיים טובות להפעילו.

ירון מאיר

פורסם

יש לי חבר שמוריד בידודים עם השיניים. הוא חטף 220V בלשון פעם אחת בגלל זה.

מאז הוא דווקא יותר נחמד. שקט כזה.

• תוכן חדש...