Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בשעה טובה עבדתי מספיק וחסכתי לי מספיק כסף לקורס נהיגה מתקדמת במסלולים. הקורס שאני הולך אליו הינו זה שהוצע באירוע MDC מס' 4 של מסלולים. האימון הוא שילוב של אימון נהיגה מתקדמת: http://www.maslulim.co.il/index.php?i=76 ואימון נהיגה ספורטיבית: http://www.maslulim.co.il/index.php?i=77

האימון ימשך כ7 שעות, מ8:15 בבוקר ביום שישי הזה. מה שרציתי לדעת זה האם יש לאלו מכם שהשתתפו בקורסים במסלולים טיפים מיוחדים ועיצות איך להתכונן (אם צריך). מה לבדוק, (מלבד לחץ אוויר תקין שבכל הצמיגים, שאגב אין לי מושג מהו הלחץ התקין ברכבי מכיוון שקראתי פה שאסור לסמוך על הטבלאות בתחנות הדלק השונות ולא מצאתי איפה זה כתוב בספר הרכב. אם מישהו יוכל להגיד לי מה לחץ האוויר בדרוש ביונדאי אקסנט פמילי משנת 2003 אני אשמח.) ממה להיזהר, וכ'ו.

תודה רבה מראש,

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

וואו איזה כיף לך, אני ממש מקנא בך! גם אני הייתי רוצה לגשת לקורס כזה, אבל התקציב מאפשר לי מקסימום לקחת קורס מירוצים בקארטינג, קרוב לדבר האמיתי לא? :-D

בקשר ללחץ בצמיגים תסתכל בדלת הנהג כאשר אתה פותח אותי תסתכל לרוחב הדלת מהצד של הידית פתיחה, צריכים להיות שם מספרים, ועם אין שם אז תבדוק בתא כפפות צריכה להיות שם מדבקה.

ולדעתי אתה לא הולך להנות בזה כמו שנהנים ברכב ידני, או שהיונדאי שלך ידנית?

אם אפשר לשאול כמה עלה התענוג?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אוקיי תודה אני אבדוק כשאבי יחזור מהעבודה.

לא לצערי היא אוטומטית...

אפשר. זה בדרך כלל 990 ש"ח אך ניתנה הנחה של 10% לכל מי שנרשם בMDC4...

hagggg55 כתב:

פורסם

הכי חשוב, תהנה :-)

תמלא 33 PSI בכל הצמיגים, במדבקה בתא ככפות כתוב 30 אבל אני ממלא ב10% יותר.

אהה, ותרוקן את התא מטען מכל מיני תיקים ושטויות, כשהלכתי לקורס שכחתי להוצא כמה דברים ובכל פנייה חשבתי שמשהו הולך להשבר.

בהצלחה!

פורסם

קודם כל תבוא עם בגדים קצרים ולבוש נוח, שזה אומר מכנסיים עדיף שורטס וחולצה קצרה, ונעליים נוחות. דבר שני תביא איתך משקפי שמש ואל תשכח לישון טוב בלילה שלפני הקורס. כעיקרון זהו, ואל תשכח להביא שכל, זה גם חשוב. :)

ד"א הקורס הוא כולל את הקורס נהיגה ספורטיבית??? http://www.maslulim.co.il/index.php?i=77

לי נראה שהתבלבלת והקורס שאתה הולך לעשות הוא http://www.maslulim.co.il/index.php?i=76

שהוא בבסיסו הקורס http://www.maslulim.co.il/index.php?i=72 רק בתוספת תירגולי תת\היגוי יתר ותרגול מסכם וג'ימקאנה בסוף. אתה בטוח שהקורס שלך הוא כולל בתוכו אלמנטים מהקורס נהיגה ספורטיבית?

ד"א בקורס בסיסי שכזה זה לא כזה משנה אם הרכב אוטומטי או ידני, אמנם נהנתי מאוד עם ידני וזה אכן מהנה יותר אבל לא קריטי לקורס בסיסי שכזה. מה שלטעמי חשוב יותר הוא שאם יש לך אופציה לבוא עם רכב נטול ABS זה יועיל לך המון, מכיוון שהתרגולים עם הABS פשוטים יחסית לאחר שאתה מבין מה לעשות ברכב נטול ABS ומיישם אותם בצורה נכונה.

ROOONEEYY

פורסם

לחץ אויר: צמיגים אחוריים - לפי הוראות היצרן. צמיגים קדמיים 2-3 PSI יותר מהוראות היצרן. שים לב למדוד ולנפח כשהצמיגים קרים.

לרוקן את האוטו מכל מה שלא צריך. כל מה שנשאר ברכב, שיהיה מעוגן טוב.

בדוק מפלס של נוזלי הרכב (שמן מנוע וגיר, נוזל בלמים ונוזל קירור).

בנוגע ל-ABS, אפשר לנתק לצורך התרגול, אבל עדיף לתרגל את מה שקורה ביום-יום.

תהנה...

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

מה שכן, נהגים רבים אחרי תאונות כמו שלך אומרים, אני נוהג כמו מלך! לא צריך שום קורס נהיגה!

לדעתי כל הכבוד שאתה לומד מטעויות ומנסה לתקן אותן שלא יקרו שוב, ומבזבז את הכסף מהעבודה לא על שטויות אלה על משהו שאכן יעזור ויוכל להציל את חייך!

כל הכבוד!

פורסם

RX702- למלא 33 PSI בכולם? זה אמור להיות שונה בין הקדמיים לאחוריים?

פליקס- לא יודע. סיבכת אותי... אני חושב שמה שאמרתי זה נכון. אבל אני כבר לא בטוח. בכל מקרה, זה לא כל כך משנה לי. יותר חשוב לי שמה שיש שם זה בדיוק מה שאני רוצה...

jink- אוקיי. אבל זה קצת בעיה מכיוון שבשביל למלא אוויר אני צריך לנסוע לתחנת דלק שנמצאת במרחק 2 קילומטר ממני. האם זה מספיק קר? או שמא עלי לחכות בין הרגע שאני מגיע לשם ועד שאני מנפח?

עוד דבר, אם על הטבלה שבתחנות הדלק אי אפשר לסמוך, לפחות על המפוח אפשר? שכשאני אבחר 33 הוא באמת ימלא 33?

איך אני בודק שמן גיר? ונוזל בלמים? והקירור?

תודה

hagggg55 כתב:

פורסם

דבר ראשון זה כן מעניין איזה קורס זה משום שהקורס השני הוא מתקדם יותר ואני לא מאמין שזה הקורס שאתה עושה. אתה עושה את הקורס נהיגה מתקדמת שזהו קורס בסיסי.

דבר שני רוצי שתקרא את ספר הרכב ותדע איך לבדוק רמת נוזל קירור וגובה מפלס השמן וכ"ו, אני מתפלא איך עד עכשיו לא למדת לעשות את זה :\

ROOONEEYY

פורסם

טוב. זה הקורס שאמרתי בהתחלה. בדקתי.

דווקא קראתי את ספר הרכב. פשוט אף פעם לא התעניינתי בקטע הטכני. צודק. אני אקרא מחר.

hagggg55 כתב:

פורסם

אתה היחיד שנרשמת לאותו יום? או שיש עוד משתתפים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין לי מושג. כעיקרון נרשמתי לאותו שבוע של האירוע, אבל עקב כל מיני עיקובים נאלצתי לדחות את האימון פעם אחר פעם.

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...