Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הופה!!! אורן מגיע סופסוף לאימון!!! :grin::mm_yeah:

מגניב.

כדי להסיר ספקות: האימון הוא משהו בין האימון לנהיגה מתקדמת לאימון הספורטיבי. מין "מתקדמת+"...

הבסיס נשאר אותו הדבר, אבל הוספנו קצת פלפל שבעבר היה קיים רק בקורס הנהיגה הספורטיבית.

לגבי לחץ האויר: מדברים על זה בפירוט באימון עצמו, אז אל תדאג. הכי טוב שתקנה לעצמך מתנה קטנה - מד לחץ אויר שיהיה לך תמיד ברכב, וככה לא תהיה תלוי במכשירים שבתחנות הדלק. על הטבלה שתלויה שם אל תסמוך אף פעם! רק על מה שכתוב בספר הרכב או על הצד במסגרת של דלת הנהג או (לפעמים) על הצד הפנימי של מכסה מיכל הדלק. אם אתה ממלא צמיגים חמים (ושלך יהיו חמים אחרי הנסיעה לתחנת הדלק) מלא 2-3 PSI יותר ממה שמומלץ.

ABS כן/לא: בגלל שזה האימון הראשון שלך אתה תפיק הכי הרבה תועלת מאימון על הרכב שבו אתה נוהג ביומיום. באימונים הבאים (ואני בטוח שיהיו לך כאלה) כבר אפשר "לשחק". באימון הראשון זה לא קריטי בכלל. חוץ מזה, מן הסתם יהיה באימון מישהו בלי ABS ואם תהיה נחמד ותבקש יפה, אולי תוכל לנסות על הרכב של מישהו אחר...

כמו שפליקס אמר - תקשיב טוב למדריכים ו... תיהנה!!! :grin:

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

הי גור. מזמן לא דיברנו...

אוקיי בדקתי בתא הכפפות ובספר הרכב, וכך זה כתוב: עד 2 אנשים: קדמי 30 אחורי 30. עד עומס מלא: קדמי 33 אחורי 33.

רוקנתי את תא המטען. קיבעתי את מה שצריך להשאיר (משולש וערכה להחליף גלגל) באמצעות "דאק-טייפ".

כמה למלא? אנא התחשבו בעובדה שאני הולך למלא אוויר היום(הצמיגים כבר חמים).

תודה;

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מצד אחד, יהיה נכון לעשות את הקורס (ולהכיר את הרכב שלך) כשהרכב במצב בו נעשה השימוש היומיומי.

מצד שני, הרכב יתנהג טוב יותר עם 2-3 PSI יותר בצמיגים הקדמיים.

תחליט מה אתה מעדיף.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
מצד אחד, יהיה נכון לעשות את הקורס (ולהכיר את הרכב שלך) כשהרכב במצב בו נעשה השימוש היומיומי.

מצד שני, הרכב יתנהג טוב יותר עם 2-3 PSI יותר בצמיגים הקדמיים.

תחליט מה אתה מעדיף.

אני מעדיף את ההתנהגות הטובה ביותר. אין לי בעיה לשמור על הרכב שתמיד ישאר בלחץ הזה...

בכל מקרה, למה רק בקדמיים?

ועוד דבר, 2-3 יותר ממה? מה30 או ה33?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מלא 33 גם בקדמיים וגם באחוריים.

אתה תלמד את זה בקורס מחר, אבל "על רגל אחת" - ההוספה היא בגלל הפרש הטמפרטורות בין צמיג קר לצמיג חם.

המלצת היצרן (במקרה שלך זה 30 בלי עומס ו-33 כשהרכב עמוס) היא לצמיג קר. כזה ששכב כל הלילה במחסן (או בחניה). הצמיגים שלך יתחממו במהלך הנסיעה לתחנת הדלק, האויר שבהם גם כן יתחמם ולכן הלחץ יעלה. ובתרגום לעברית, אולי אחרי נסיעה מד הלחץ יראה לך שיש 30 PSI בצמיגים, אבל כשהם יתקררו תגלה שבעצם יש לך רק 27-28...

בכל מקרה, לגבי מחר, אל תדאג!!! יש במסלול מדי לחץ טובים, יש מדריכים מעולים שיעזרו לך ויענו על כל שאלה, ויש המון תחנות דלק קרובות כך שתוכל למלא אם יחסר...

יאללה - תבלה!!! :)

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תוכן חדש...