Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

חזרתי עכשיו מחנות החלפים , עם שמן של פרסטון 20W50 SL/CF מינרלי 5 ליטר ב 45 ש"ח, רשום על האריזה שהוא מיוצר בראש העין מישהו שמע על דבר כזה? המחיר והשמן טובים?

בנוסף קניתי פלאגים של NGK BKR6E-11 עלו 45 ש"ח.ועשיתי חיפוש בפורום קראתי בעיקר הודעות של איציק נ , והבנתי שזה לא הפלאג הכי מתאים לרכב/

בשרשור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=20986&page=1&pp=15&highlight=bkr6e-11

יש לכוון את האלקטרודה? או שניתן להשתמש בהם ככה? הרכב עם מנוע 1400 שנת 93 קרבורטור.

כל כמה זמן כדאי להחליף פילטר דלק ,ניתן כל 20 K ? כי שכחתי לקנות..

* קניתי גם שני מיכלים 5 ל' של AC DELCO אריזה אדומה לאיסוזו ב 60 ש"ח לאחד, המחיר בסדר? הבנתי שהשמן כן..

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

השמן לא מיוצר בראש העין, אלא היבואן שם (בטח זה ההוא שמיבא גם את ליקוי מולי).

המחיר בסדר, בהנחה שקנית לאיסוזו שמן מנוע.

לגבי הפלאגים - עדיף שתכווץ את האלקטורדה עם פילר גייג' ל0.9 מ"מ, או שתחליף איפה שקנית.

האוטו יסע גם ככה, אבל עדיף פלאג מתאים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קניתי בפתח תקווה בחנות ליד התחנה המרכזית, כמה עולים לך הפלאגים?

אני צריך פלייר מיוחד? לא נראה לי שכדאי להתעסק עם הכיוונים האלו, מה עלול לקרות אם אסע עם הפלאגים האלו 20 אלף ק"מ בלי לכוון אותם.???

תודה

פורסם

הי רז , תודה על העזרה .

לא נתקלת בפלאגים כאלו?

אני לא יודעאם הם ישארו אצלי עד ה 9 ביוני , למרות שעם העצלנות שלי יש סיכוי טוב.

בכל מקרה , יש יצרנים נוספים שמתאימים ל205? במקרה ואני אגיע לחנות ולא יהיו לו של NGK אבל 0.9 מ"מ כמו שצריך.

תודה רבה.

פורסם

הפלאגים שלך לא מעניינים לי את קצה האלקטרודה.

כתבתי זאת רק כדי לשתול מסרים סמויים בהודעה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הי

כתוב לי בספר רכב בעברית שצריך להשתמש ב 20W50 .

למרות שבספר באנגלית זה כמו שאתה אומר.

הרכב נסע 100 אלף ק"מ עם 10W40 ,רק ב 40 אלף האחרונים מילאתי לו 20W50 , האם גרמתי לנזק מסויים ועכשיו כאשר אחזור ל 10W40 יתחילו נזילות?

גם ככה יש נזילות מהנשם על הקרבורטור ומגומיית מכסה שסתומים,כדאי לנסות לחזור ל15W40?

באיזה פלאגים אתה משתמש צביקה?

רז , האמת שחשבתי שאתה סתם נחמד וחלק מהקיק שלך זה להתבונן בפלאגים ולאבחן אותם,אז לא רציתי לאכזב אותך.:-D

פורסם
הי

כתוב לי בספר רכב בעברית שצריך להשתמש ב 20W50 .

למרות שבספר באנגלית זה כמו שאתה אומר.

הרכב נסע 100 אלף ק"מ עם 10W40 ,רק ב 40 אלף האחרונים מילאתי לו 20W50 , האם גרמתי לנזק מסויים ועכשיו כאשר אחזור ל 10W40 יתחילו נזילות?

גם ככה יש נזילות מהנשם על הקרבורטור ומגומיית מכסה שסתומים,כדאי לנסות לחזור ל15W40?

באיזה פלאגים אתה משתמש צביקה?

רז , האמת שחשבתי שאתה סתם נחמד וחלק מהקיק שלך זה להתבונן בפלאגים ולאבחן אותם,אז לא רציתי לאכזב אותך.:-D

אם הרכב נסע 100 אלף ק"מ, עם 10/40, מדוע החלטת על דעת עצמך, להחליף למינרלי, ועכשו לעבור ל15/40 שבכלל לא מומלץ ולא מותאם למכוניתך, ומדוע כשידוע לך משרשורים קודמים בנושא, ומעיון בהמלצתו

של איציק, שפזו לא אוהב מצתים יפנים או קוריאנים, ולא אוהב בכלל בעלי עינים מלוכסנות, ובכל זאת קנית לרכב מצתים מלוכסנים!

ומהכרותי הקצרה עם רז התרשמתי ממנו, שהוא בחור על הכייפק, אך מצתים במפגש מענינים לו את הת*ת, הוא פשוט שולח לך מסר סמוי, שתגיע למפגש PSI.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אצלי מותקנים פלאגים עם אלקטרודה כפולה של דאנסו, שדני זומרשטיין התקין לי בתחילת השנה.

לא יודע מה הדגם המדויק (עוד לא החלפתי פלאגים מאז..) אבל אולי דני זוכר :roll:

בכל מקרה - פלאגים מעולים. מומלצים בחום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם הרכב נסע 100 אלף ק"מ, עם 10/40, מדוע החלטת על דעת עצמך, להחליף למינרלי, ועכשו לעבור ל15/40 שבכלל לא מומלץ ולא מותאם למכוניתך

צביקה

לשאלתך צביקה,כשקניתי את הרכב לא היו לי את חשבוניות הטיפולים מהמוסך המורשה , לקחתי אותן רק כעבור כמה חודשים מהמוכר, ולכן כשהחלפתי שמן הסתכלתי בספר הרכב שם היה רשום 20W50 , רשמתי את זה כבר ... אין לי יותר מידי יסורי מצפון כי כך המליץ היבואן, אבל בכל זאת כל בעלי ה 205 כאן משתמשים ב 10W40 ולכן אני שואל אם ניתן לעבור לאחר 40 אלף ק"מ שוב ל 10W40 .?

תודה.

מה הפלאג הכי פשוט שמתאים ל 205 ? מאיפה אני יודע הוא אירופאי או עם עניים מלוכסנות?

פורסם

הי צביקה.

לא נראה לי שזה יהיה אפקטיבי כל כך מכיוון שגם בפעם האחרונה החלפתי פלאגים לבד, וגם בזו שלפניה .

בשתי הפעמים הללו סמכתי על אותו מוכר בחנות חלפים...

מה דעתך לגבי השמן?

בדקתי בספר הרכב בעברית , רשום שם שיש להשתמש במצתים של EYQUEM FC 52 LS

והסתכלתי עכשיו בקטלוג שלהם, הבנתי שהחברה הזו כבר לא מייצרת מצתים כי היא נמכרה לBERU ,האם ניתן להשיג את המצתים הללו בשם של EYQUEM? או שהשתנה המספר הקטלוגי לזה של BERU?.

ועוד משהו לבעלי ה 205, בתגובות שנרשמו פה נכתב כי המרווח צריך להיות 0.9 מ"מ אבל בקטלוג רשום שהדגם שרשמתי פה של EYQUEM הוא 0.8 מ"מ.

• תוכן חדש...