Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממש לא מבין מה הם כל כך מתפלאים החיל האויר האלה?

הצבא זה הבית בושת הכי גודל ביקום וזה ידוע שבכל הצבא מקיימים יחסי מין ועשים חיים.

אז מה רק עכשיו הם שמו לב לזה שמה בחיל האויר? :roll:

יוגב

פורסם

אם המפקד שלי (קצין בדרגת תת אלוף) היה יודע מה עשיתי על השולחן שלו במשרד ,לא רק שהיו מכניסים אותי לכלא אלא הוא היה תולה אותי על האנטנות בבנין המרגנית בקריה כשאשכי מתנפנפים ברוח הקרירה...היו ימים...:wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
אם המפקד שלי (קצין בדרגת תת אלוף) היה יודע מה עשיתי על השולחן שלו במשרד ,לא רק שהיו מכניסים אותי לכלא אלא הוא היה תולה אותי על האנטנות בבנין המרגנית בקריה כשאשכי מתנפנפים ברוח הקרירה...היו ימים...:wink:

אם אתה היית יודע מה הוא עשה על אותו שולחן קודם היית דואג לשטוף, לחטא ולאוורר לאחר מכן את האשכים שלך באוויר הצח בעצמך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם אתה היית יודע מה הוא עשה על אותו שולחן קודם היית דואג לשטוף, לחטא ולאוורר לאחר מכן את האשכים שלך באוויר הצח בעצמך.

חחחחחחח.... גדול!!!

טל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מה כזה אכפת להם שיש אהבה בצה''ל?

לא כי שמישהו "בטעות" הורג ילדה פלסטינית אז הוא מקבל נזיפה וכולם שוחכים, אבל קצת אהבה בצבא שולחים לכלא?!

אני כל כך שמח שלא התגייסתי

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כי יש דבר שנראה השילוב הראוי בצה"ל... וצריך לשמור 40 ס"מ בין גבר לבחורה... ובלה בלה בלה.....

למה?!?! זה אין לי מושג, ולא נראה לי שלמישהו יש...

טל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

ביג דיל...

הסיפורים ששמעתי וראיתי (וגם יותר, אבל השתחררתי לפני פחות מחצי שנה אז אשתוק) בבסיסי צה"ל השונים מגמדים את מה שנכתב כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני שמח שהשתחררתי כבר...חיל האוויר הוא חיל מטומטם לגמרי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם היית רואה את העדשות של המשקפיים שלו היית מבין שכדי למצוא את השולחן הוא היה צריך GPS ,כך שהסיכוי שהוא היה מוצא דברים אחרים כדי לשים אותם על השולחן קלוש ביותר עד בלתי אפשרי...אז אני רגוע...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
מה כזה אכפת להם שיש אהבה בצה''ל?

לא כי שמישהו "בטעות" הורג ילדה פלסטינית אז הוא מקבל נזיפה וכולם שוחכים, אבל קצת אהבה בצבא שולחים לכלא?!

אני כל כך שמח שלא התגייסתי

אחי ... סלח לי ... אני לא יכול להחזיק את זה ... מי שלא מתגייס לצה"ל מהסיבות הלא נכונות הוא סמרטוט !!

ים long time no

• תוכן חדש...