Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל מה זה קשוררררררררר??

אנשים פה סתם "יורדים" על המכונית ואני בטוח שאפילו 95 אחוז מהם לא נסע בכלל על המכונית!

האופטרה גדולה ומרווחת

מנוע 1800 עם בקרת אקלים סאנרוף ג'אנטים וכל הפינוקים

במחיר כמו מאזדה 3 חדשה מהחברה הכי פשוטה

אז זה יתרון.. הרבה במעט מחיר

ואנשים חיים בסרט שיש להם איבו בבית לפי איך שהם מדברים כאן

חאלס זה מכונית משפחתית היא לא תוכננה בכלל להיות מהירה או ספורטיוית! (למרות שדווקא אחיזה מצויינת יש לה)

ככה גם המאזדה3, קורולה, פוקוס, 307, סיביק..

אז תפסיקו לזיין תשכל כבר זה לא דייהו עם סמל שברולט! (וגםםםם אם כן, זה אחלה תמורה למחיר שלה!)

האופטרה זה דגם של דיהו שתוכנן עוד לפני ההשתלטות של GM על היצרן הכושל. אתה מוזמן להיכנס לאתר של דיהו בקוריאה שם תופתע למצוא על חזית "השברולט" (לא שזה כזה נוצץ, חוץ מהסמל שהוא מוזהב) שלך את השם דיהו נובירה.

אגב, כנראה שגם בארצות הברית, שברולט לא כל-כך אוהבים את התוצרת החדשה שלהם אחרת איך תסביר את העובדה שבארצות הברית, נמכרת הדיהולט כ........................סוזוקי פורנזה!

מיותר לציין, שלמרות שהאופטרה/פורנזה/נובירה/רנוו/לאט'צי גדולה ומרווחת מהליאנה (שגם היא משווקת ע"י היבואן של סוזוקי) ברור לכולנו שהליאנה יקרה יותר!

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם השברולט קאווליר הגיעה עם כל הפינוקים, נשאה את סמל שברולט על חרטומה, ייוצרה בארה"ב, והציעה תמורה טובה של איבזור לשקל.

So What ?

זה היה ונשאר אוטו זיבלי, עם אחיזת כביש של חמאה שעמדה בשמש, עם אחת השילדות הגרועות ביותר שניתן למצא בשנות ה 90, ויכולות דינמיות מקבילות לאלו של קורקינט.

האופטרה היא אכן התקדמות משמעותית לעומת הקאווליר, היא כבר לא זיבלית, היא סתם בינונית (תראו איך סוחטים ממני מחמאות, הא ..). מזל שדייהו היו שם בשביל ללמד את שברולט איך מייצרים מכונית...

דני G.

דני,ידידי

שברולט קאוואליר מבחינתי? רכב מעולה? יודע למה? 0 תקלות ב4 שנים,מנוע שאני נהנה ממנו,רכב שנוח לי בו,רכב שמרווח לי בו.

שכל אחד יעשה את הבחירות שלו לגבי הרכב שלו,ואני מבטיח שאף אחד לא מוציא כסף על משו שלא מצא חן בעייניו,אלא אם הוא קמצן.

אם אני יספר לך שעשינו נסיעות מבחן על כל רכב משפחתי בזמנו ובחרנו בקאוואליר למה?

א.זה מה שאהבנו-ואת זה אתה לא תקח ממני.

ב.אתה לא תבחר עבורי אוטו,ובטח ובטח לא תעביר ביקורת מיותרת.

ג.אני מאמין שאתה מבין את הנקודה שלי.

פורסם

איכות של רכב לא נמדדת בכמה הוא מתקלקל. בעצם, אצל האמריקאים אולי כן. יצא לי לדבר עם כמה מהנדסים אמריקאים לאחרונה (אמנם של קרייזלר) והם כל הזמן הזכירו את המושג QUALITY בהקשר של אמינות בלבד. אז אולי המוצרים שלהם כמו הקווליר הם QUALITY PRODUCT מהבחינה שהם לא מתקלקלים (דגש על האולי - אל תחשוב שהקווליר חפה מבעיות, אפילו אם שלך הציגה אמינות מושלמת), אבל זה לא אומר שהם שווים משהו מעבר לכך.

ויופי שאתה נהנה מהמנוע, הנוחות והמרווח, אבל גם דודה שלי נהנתה מהדייהטסו אפלאוז המחורבנת שלה, זה לא אומר שהיא מבינה משהו במכוניות. וזה בסדר גמור לקנות קווליר כי זה מה שמצא חן בעיניך. אנשים קונים שברולט אוויאו כי זה מוצא חן בעיניהם, וזה בסדר גמור, מצדי שיחיו באשליות שלהם שהם קנו מכונית טובה.

אף אחד גם לא מנסה לקחת ממך את זה שאהבת את הקווליר, אתה מוזמן לאהוב אותה גם אם אובייקטיבית היא זבל אורגני (לא אומר שהיא זבל אורגני, רק מקצין דברים לצורך הדיון). ואף אחד גם לא מנסה לבחור עבורך אוטו, אבל בטח שדני G, או כל אחד אחר, יכול להעביר כאן ביקורת על מה שאתה או מישהו אחר כותב - זו כל המהות של הפורום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אבל מה זה קשוררררררררר??

אנשים פה סתם "יורדים" על המכונית ואני בטוח שאפילו 95 אחוז מהם לא נסע בכלל על המכונית!

האופטרה גדולה ומרווחת

מנוע 1800 עם בקרת אקלים סאנרוף ג'אנטים וכל הפינוקים

במחיר כמו מאזדה 3 חדשה מהחברה הכי פשוטה

אז זה יתרון.. הרבה במעט מחיר

ואנשים חיים בסרט שיש להם איבו בבית לפי איך שהם מדברים כאן

חאלס זה מכונית משפחתית היא לא תוכננה בכלל להיות מהירה או ספורטיוית! (למרות שדווקא אחיזה מצויינת יש לה)

ככה גם המאזדה3, קורולה, פוקוס, 307, סיביק..

אז תפסיקו לזיין תשכל כבר זה לא דייהו עם סמל שברולט! (וגםםםם אם כן, זה אחלה תמורה למחיר שלה!)

אם כבר אנחנו בקטע היית יכול לקנות מכוניות טובות בהרבה במחיר של מאזדה 3 בסיסית.

אמנם הן לא חדשות מהחברה אבל רוב הסיכויים שהן יראו אמינות מושלמת.

לדוגמה: A3 1.8 AMB ידנית משנת 2003.

ב.מ.וו סדרה 3 1.8 טיפטרוניק משנים 2002-2003.

סאאב 9-5 2.3 טיפטרוניק שנת 2002.

סיאט לאון 1.8 טורבו ידנית שנת 2005.

אמנם לא קל למצוא אותן אבל בהחלט אפשרי אם רק רוצים. הן הרבה יותר מפוארות מהשברולט והן מביסות אותה גם בכל שאר הפרמטרים (חוץ מאולי צריכת דלק למרות שאני לא בטוח).

פורסם
איכות של רכב לא נמדדת בכמה הוא מתקלקל. בעצם, אצל האמריקאים אולי כן. יצא לי לדבר עם כמה מהנדסים אמריקאים לאחרונה (אמנם של קרייזלר) והם כל הזמן הזכירו את המושג QUALITY בהקשר של אמינות בלבד. אז אולי המוצרים שלהם כמו הקווליר הם QUALITY PRODUCT מהבחינה שהם לא מתקלקלים (דגש על האולי - אל תחשוב שהקווליר חפה מבעיות, אפילו אם שלך הציגה אמינות מושלמת), אבל זה לא אומר שהם שווים משהו מעבר לכך.

ויופי שאתה נהנה מהמנוע, הנוחות והמרווח, אבל גם דודה שלי נהנתה מהדייהטסו אפלאוז המחורבנת שלה, זה לא אומר שהיא מבינה משהו במכוניות. וזה בסדר גמור לקנות קווליר כי זה מה שמצא חן בעיניך. אנשים קונים שברולט אוויאו כי זה מוצא חן בעיניהם, וזה בסדר גמור, מצדי שיחיו באשליות שלהם שהם קנו מכונית טובה.

אף אחד גם לא מנסה לקחת ממך את זה שאהבת את הקווליר, אתה מוזמן לאהוב אותה גם אם אובייקטיבית היא זבל אורגני (לא אומר שהיא זבל אורגני, רק מקצין דברים לצורך הדיון). ואף אחד גם לא מנסה לבחור עבורך אוטו, אבל בטח שדני G, או כל אחד אחר, יכול להעביר כאן ביקורת על מה שאתה או מישהו אחר כותב - זו כל המהות של הפורום.

רוני

רוני,סלח לי אבל..

מהם הקריטריונים של רכב טוב?

בנושא הבטיחות,רוני כשיכנס בך רכב מנהלים גרמני יקר וחזק, בפגוש האחורי שלך וישאר עם פח מקומט ואתה תשאר עם פגוש עם קצת צבע של במוו שחורה,אז תדע להעריך.

נכון להיום בקרוב הקאוואליר תעבור הקשחת מתלים,מה שככל הנראה יספק את העבודה בתחום הבטיחות האקטיבית,מבחינת מנוע? נהנה מהרכב מאוד.

נוחות? 60 ק"מ-ביום! כיף חיים.

אז לדעתי זה רכב טוב,אני מרגיש שזה רכב טוב,וזאת הדיעה שלי.

כמו גם בשביל לשמור על איכות הדיון מה הטעם בלערבב מכוניות אחרות?

אני מאמין שכל אחד ידבר על רכב שהוא מכיר,רכב שהוא עשה עליו ק"מז' ולא רכב שהוא לקח מחבר סיבוב.

זה הכל.

פורסם
אם אני אומר לך שאני מוכן לשים את המפתח של האופטרה שלי על זה..

אתה תשים את המפתח של הקליאו שלך? :)

אני מוכן לשים את המפתחות של ההונדה ההאצ'בק שלי (שהיא בת 10 :roll: )+30K שאני משאיר לך רכבת רצינית גם בלחיצה וגם בג'אמיקנה אתה תפסיד את האוטו מהר מאוד.

ושלא נדבר על זה שאני מוכן לתת לך לבחור באיזה רכב אני יעשה את זה, בהונדה לא ספורטיבית בעליל בת 10 או במזדה 3 מישפחתית ואוטומטית.

תגיד מקום ושעה בה"פ.

אופק.

פורסם

מהם הקריטריונים של רכב טוב? ביצועים, נוחות ישיבה ונסיעה, בלמים, התנהגות כביש והיגוי, בטיחות, מרווח, רמת רעש, איכות חומרים והרכבה, איבזור, גודל תא מטען, מחיר ועוד ועוד. כמובן שרוב המרכיבים נמדדים באופן יחסי למכוניות אחרות.

בוא נניח לרגע שנקח רכב מסוים, למשל קווליר, ונשווה את כל הדברים הללו בו לאיך שהם במספר מכוניות אחרות, ונניח שהוא יצא וידו על התחתונה. מה דעתך, האם הוא רכב טוב או לא?

מה הקשר לרכב מנהלים גרמני שנכנס ברכב אחר, אני לא מבין. אתה מנסה לרמוז שהקווליר בטוחה? כי אני יכול לחדש לך...

בהצלחה עם הקשחת המתלים, אבל אל תצפה לשיפור משמעותי בהתנהגות הכביש, וכן צפה להרעה בנוחות הנסיעה. בטיחות אקטיבית? יכול לעזור במידה מסוימת.

שוב - מותר לך לחשוב שזה רכב טוב, מותר לך גם לחשוב שיונדאי אטוס זה רכב טוב, אבל מותר לי לחשוב אחרת ומותר לי לכתוב את זה. אפילו אם רק לקחתי עליו סיבוב לפני שלוש שנים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא יודע מי ממכם ממש נהג על ליאנה אבל היתה לי אחת מושכרת ( אוטומטית ) לחודש ואהבתי הרבה דברים באוטו וראשון המנוע שנשמע ומושך ממש טוב ובכלל אוטו משפחתי מהטובים ביפניות ובהחלט חזק מהמתחרים לפחות בהרגשה ....

מי שנהג בו יופתע לטובה !!

בום

:2gunfire: [b]HATSHBINA???[/b] [color=black][b]אתה מתחיל הכי חזק שאתה יכול .. ואז מגביר את זה [/b][/color] [b]205 1.9[/b] [b]samorai 98 [/b]

פורסם

מסכים בהחלט, בת דודתי קיבלה את הרכב הנ'ל מהמקום בו היא עובדת יצא לי לנהוג עליה מספר פעמים אוטו נחמד מאוד ונוח.

העיצוב לא משהו אבל אוטו נחמד.

לא יודע מי ממכם ממש נהג על ליאנה אבל היתה לי אחת מושכרת ( אוטומטית ) לחודש ואהבתי הרבה דברים באוטו וראשון המנוע שנשמע ומושך ממש טוב ובכלל אוטו משפחתי מהטובים ביפניות ובהחלט חזק מהמתחרים לפחות בהרגשה ....

מי שנהג בו יופתע לטובה !!

בום

פורסם

תראו באיזה שטויות אנחנו מתעסקים.. אני מעריץ את האמריקאים אפילו ששלחו לפה הרבה זבל ..אנחנו רבים על אופטרה שמופטרה כשבמחיר שלה פה אפשר לקנות באמריקה מכוניות שיקלפו את האספלט של מע"צ לעזאזל .. והם בנו רכבים על פי תפיסה שגודל ומנוע זה החשוב ובזכות זה יש מכוניות פוני ו gt בעולם עם מנועי 8 צילינדר וי שבא לבכות ומוסטנג וקורבט ועוד ועוד ...ומגדשים כפולים ....אמאאאאאאא

יאלה לילה טוב יא גנובים

בום

:2gunfire: [b]HATSHBINA???[/b] [color=black][b]אתה מתחיל הכי חזק שאתה יכול .. ואז מגביר את זה [/b][/color] [b]205 1.9[/b] [b]samorai 98 [/b]

פורסם

איזה וויכוח מטומטם על הליאנה והאופטרה. שכל אחד יינהג ברכב שהוא בחר וקנה, ושיהיה בשקט, אתם יכולים להשוות את האופטרה לזונדה F ולצחוק על כמה שזאת מכונית זולה, יפנית במסווה אמריקאית, דגם כושל, קטסטרופה, מה שתרצו, אבל עדיין, לכם יש בטח מכונית שעלתה סה"כ 20-30 אלף יותר ממנה.

ומי שלא יודע, בטופ גיר, הקטע בזה, זה ריזונבלי פרייזד קאר, זאת אומרת רכב שכל אחד יכול לקנות, אני משער שהפינה הזאת נפתחה כתירוץ לראיין אנשים מפורסמים בתוכנית. נראה לי האמתי שאני יודע למה הם החליפו את הליאנה- בגלל הטבלה. ההיא שניצחה במירוץ יאכטות, שאמרה שהיא בקושי נוהגת, לקחה את המקום הראשון, לכו תדעו, אולי הם רצו להעלים את הזיכרון הזה מהר.

הקטע עם הכלב היה קורע ביותר, והקוניגסג פשוט איכזבה- בהתחלה הסתכלתי וזה היה נראה לי כמו המזראטי, ואז הם אמרו קוניגסג, ולא הבנתי, איפה יש ספוילר?! אני ראיתי ישר שתהייה להם בעייה רצינית שם. יש לי הרגשה שאחרי שקוניגסג יחזירו את הרכב עם ספוילר(כנף אם תרצו) איכותי, הם יוכלו בקלות לעקוף את הזונדה, ואם קונצרן פולקסוואגן הנחמדים יסכימו לתת את הבוגאטי לבדיקה על המסלול, הו הו, זאת תהייה עונה חזקההה...

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
מהם הקריטריונים של רכב טוב? ביצועים, נוחות ישיבה ונסיעה, בלמים, התנהגות כביש והיגוי, בטיחות, מרווח, רמת רעש, איכות חומרים והרכבה, איבזור, גודל תא מטען, מחיר ועוד ועוד. כמובן שרוב המרכיבים נמדדים באופן יחסי למכוניות אחרות.

בוא נניח לרגע שנקח רכב מסוים, למשל קווליר, ונשווה את כל הדברים הללו בו לאיך שהם במספר מכוניות אחרות, ונניח שהוא יצא וידו על התחתונה. מה דעתך, האם הוא רכב טוב או לא?

מה הקשר לרכב מנהלים גרמני שנכנס ברכב אחר, אני לא מבין. אתה מנסה לרמוז שהקווליר בטוחה? כי אני יכול לחדש לך...

בהצלחה עם הקשחת המתלים, אבל אל תצפה לשיפור משמעותי בהתנהגות הכביש, וכן צפה להרעה בנוחות הנסיעה. בטיחות אקטיבית? יכול לעזור במידה מסוימת.

שוב - מותר לך לחשוב שזה רכב טוב, מותר לך גם לחשוב שיונדאי אטוס זה רכב טוב, אבל מותר לי לחשוב אחרת ומותר לי לכתוב את זה. אפילו אם רק לקחתי עליו סיבוב לפני שלוש שנים.

רוני

אז זהו שלא,אתה שוכח שהקוואליר תוכננה לנהג האמריקאי הממוצע שנוסע בכבישים ישרים ולא מפותלים.

כמו כן,אתה לא יכול לחדש לי כלום בנושא הבטיחות אני את שלי יודע.

בתחום הביצועים? זה שהיא לא נותנת דחיפה בגב כמו לאנטיס לא אומר שהיא לא מהירה אלא אומר שהיא לא הכי זריזה,בוא נתן למחוג לספר את הסיפור.

אתה לא מתאר לעצמך כמה כיף ליסוע ברכב זה לירושלים, רוני-אתה לא מתאר לעצמך כמה כיף זה עבורי רכב אמריקאי על כל מגרעותיו.

פורסם
והקוניגסג פשוט איכזבה- בהתחלה הסתכלתי וזה היה נראה לי כמו המזראטי, ואז הם אמרו קוניגסג, ולא הבנתי, איפה יש ספוילר?! אני ראיתי ישר שתהייה להם בעייה רצינית שם. יש לי הרגשה שאחרי שקוניגסג יחזירו את הרכב עם ספוילר(כנף אם תרצו) איכותי, הם יוכלו בקלות לעקוף את הזונדה, ואם קונצרן פולקסוואגן הנחמדים יסכימו לתת את הבוגאטי לבדיקה על המסלול, הו הו, זאת תהייה עונה חזקההה...

גם אני, ישר כשראיתי שאין ספוילר לקוניגסג הזאת, ידעתי שאין סיכוי שהחלק האחורי שלה יחזיק ב180 קמ"ש תחת כוח של 2359 ניוטון מטר תוך כדי פנייה ב-1.03 G שמאלה. ברור הרי לכל הדיוט שהיא זקוקה לספוילר בזווית של 13.7 מעלות ובגובה של 32 ס"מ מעל מכסה המנוע כדי להוסיף עוד את 173.9 הק"ג הנחוצים לכוח ההצמדה שלה לכביש.

בשניה שראיתי את זה אמרתי שזה כל מה שצריך בשביל שהיא תעקוף את הזונדה בלפחות 0.7322652 שניות.

:-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אז זהו שלא,אתה שוכח שהקוואליר תוכננה לנהג האמריקאי הממוצע שנוסע בכבישים ישרים ולא מפותלים.

בתחום הביצועים? זה שהיא לא נותנת דחיפה בגב כמו לאנטיס לא אומר שהיא לא מהירה אלא אומר שהיא לא הכי זריזה,בוא נתן למחוג לספר את הסיפור.

אתה לא מתאר לעצמך כמה כיף ליסוע ברכב זה לירושלים, רוני-אתה לא מתאר לעצמך כמה כיף זה עבורי רכב אמריקאי על כל מגרעותיו.

ואתה שוכח שהקווליר תוכננה בידי אנשי מקצוע עלובים שפשוט לא ידעו לייצר מכוניות טובות. אף מכונית לא מתוכננת להיות גרועה, אתה יודע. זה גם לא משנה לצורך מה היא תוכננה. נניח והם החליטו שהם רוצים שהיא תסע טוב בקו ישר וגרוע בסיבובים - זה לא אומר שהיא טובה, אתה יודע.

ביצועים - היא דווקא מהטובות בחבורה, תודות למנוע גדול ורב מומנט (באופן יחסי).

אני באמת לא מתאר לעצמי כמה כיף לנסוע ברכב הזה לירושלים, לת"א או לאילת. וטוב שכך.

אם אתה אוהב "רכב אמריקאי" (למרות שהקווליר היא hardly "רכב אמריקאי" כפי שאתה כנראה מתכוון), אז תהנה לך בקווליר, על כל מגרעותיה (מה זה אומר בדיוק? שזה כיף אדיר לנסוע ברכב עם הרבה מגרעות?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

הרגת אותי מצחוק.

אופק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...