Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהההם.... ופקחי החנייה, בעזרת מה הם מצלמים בדיוק?

גילי

אצל פקחי החנייה התמונה היא רק עזר כנגד הכתוב בדו"ח , למקרים של "האוטו כתום תפוז ,ובדו"ח רשום כתום מנדרינה , אנא בטלו לי את הדו"ח ".

אגב , אתה חייב לשים לב לכותרת.

לא הצלחתי להבין אם כוונתך היא " מה קורה עם מישהו שצילם אותי ?" כלומר - מה נהיה איתו ומדוע הוא עושה דבר כזה , או שמא התכוונת "מה קורה אם מישהו צילם אותי ?" שאז זוהי מילת התנייה ואתה מתעניין בגורלך שלך במקרה שהצלם המהולל ינסה להתלונן נגדך.

פורסם
לא קביל בבית משפט, זו תמונה דיגיטלית וניתנת לעריכה ולא תמונת פילם.
:mm_yeah:אכן לא קביל בבית משפט

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם

שאלה של הגיון :

אם "מילה של שוטר בבית משפט, קבילה פעמיים מזו של אזרח רגיל" , איך בכל זאת נפתרים משוטר שמאשים אותך בעבירה שלא ביצעת? (חייבת להיות דרך , מה עם פוליגרף?)

רק בשביל התאוריה :

לא בעיה "להסב" (לא ממש הסבה) תמונה שצולמה במצלמה דיגיטלית לפילם (נגטיב) .

מרבית חנויות הצילום המקצועיות מחזיקות בימינו מכונת הדפסה המאפשרת הדפסה של מדיות דיגיטליות , באופן זהה לחלוטין להדפסה מנגטיב .

לאחר שהודפסה אותה התמונה , כל שצריך הוא רק לצלם אותה ("רפרודוקציה") במצלמת נגטיב , באופן "איכותי" .

אם יעשו מעט תיקוני צבע (הפחתה של הצבע הצהוב בעיקרון , לעתים מעט טיפול בברק) , גם עין מיומנת לא תוכל להבדיל שבמקור אותה התמונה צולמה במצלמה דיגיטלית .

עם זאת , כל זאת לא נכון לגבי "מצלמות" באיכות ירודה כמו מצלמות פלאפון .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
שאלה של הגיון :

אם "מילה של שוטר בבית משפט, קבילה פעמיים מזו של אזרח רגיל" , איך בכל זאת נפתרים משוטר שמאשים אותך בעבירה שלא ביצעת? (חייבת להיות דרך , מה עם פוליגרף?)

רק בשביל התאוריה :

מרבית חנויות הצילום המקצועיות מחזיקות בימינו מכונת הדפסה המאפשרת הדפסה של מדיות דיגיטליות , באופן זהה לחלוטין להדפסה מנגטיב .

לאחר שהודפסה אותה התמונה , כל שצריך הוא רק לצלם אותה ("רפרודוקציה") במצלמת נגטיב , באופן "איכותי" .

אם יעשו מעט תיקוני צבע (הפחתה של הצבע הצהוב בעיקרון , לעתים מעט טיפול בברק) , גם עין מיומנת לא תוכל להבדיל שבמקור אותה התמונה צולמה במצלמה דיגיטלית .

זה נכון מה שאתה אומר, שמפתחים תמונות דיגיטליות ממצלמות ברמה בינונית ומעלה, וקשה מאוד להבדיל, אם בכלל, אם זה צילום ממצלמה דיגיטלית או מצלמת פילם.

אבל בבית משפט לא יכולים ואף יבקשו לא רק את התמונה שפיתחו, אלא גם את הפילם, הנגטיב המקורי ? (שהוצא מהמצלמת פילם כביכול, שאותו אני לא בטוח שאפשר לעשות ממצלמה דיגיטלית שיהיה כמו במקור ממצלמת פילם).

פורסם
טוב שהוא צילם אותך - אם הוא צילם אותך - כי נהיגה זהירה ובטוחה לעולם לא יכולה להיות איטית.

בהתאם לתנאים. :idea:

פורסם

לירן , אחה"צ טובים .

פיספסת את המשפט המודגש באדום , שהוספתי לו כיתוב שחור על מנת להבהיר טוב יותר :

רק בשביל התאוריה :

לאחר שהודפסה אותה התמונה [שצולמה במצלמה הדיגיטלית] , כל שצריך הוא רק לצלם אותה ("רפרודוקציה") במצלמת נגטיב , באופן "איכותי" [וכך יתקבל שאותה התמונה לא רק תהיה מודפסת , אלא גם תופיע על גבי הנגטיב שבאותה המלצמה באמצעותה ביצעת את התהליך המכונה "רפרודוקציה") .

אם לא פיספסת , והבנת אותו , אז סביר להניח שרצית להגיד שהנגטיב עליו ביצענו את הרפרודוקציה אינו יראה כצילום מקורי .

ובכן , אם יעשו זאת באופן קפדני (לא יותר מידי למען האמת) , הנגטיב ברפרודוקציה יראה כהצילום מקורי ולא ידעו כי מדובר ברפרודוקציה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

שאלה לי אליכם,באחת הנסיעות שלי באוטובוס עמד מאחוריי אוטובוס של א*ד,ונהגו דיבר בפלאפון בעת נסיעה.

אם הייתי מצלם את זה לצורך העניין? או שהיית בא לאגד ואומר תביאו לי 5000 שקל או שזה הולך לעתון? כי אם זה ככה אני מרגיש את שערוריות המצלמ-פונים בארץ.

8

פורסם
לירן , אחה"צ טובים .

פיספסת את המשפט המודגש באדום , שהוספתי לו כיתוב שחור על מנת להבהיר טוב יותר :

אם לא פיספסת , והבנת אותו , אז סביר להניח שרצית להגיד שהנגטיב עליו ביצענו את הרפרודוקציה אינו יראה כצילום מקורי .

ובכן , אם יעשו זאת באופן קפדני (לא יותר מידי למען האמת) , הנגטיב ברפרודוקציה יראה כהצילום מקורי ולא ידעו כי מדובר ברפרודוקציה .

טוב, הבנתי את מה שאתה אומר. לא ידעתי שדבר כזה קיים, עכשיו אני יודע...

(למרות שאני לא רואה שום סיבה ושום שימוש שיצא מזה שיש לעשות דבר כזה)

פורסם
שאלה לי אליכם,באחת הנסיעות שלי באוטובוס עמד מאחוריי אוטובוס של א*ד,ונהגו דיבר בפלאפון בעת נסיעה.

אם הייתי מצלם את זה לצורך העניין? או שהיית בא לאגד ואומר תביאו לי 5000 שקל או שזה הולך לעתון? כי אם זה ככה אני מרגיש את שערוריות המצלמ-פונים בארץ.

8

זה נשמע יותר כמו סחיטה, ולא כמו רצון למנוע תאונה, או דאגה לשלום הציבור:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא קביל בבית משפט, זו תמונה דיגיטלית וניתנת לעריכה ולא תמונת פילם.
מתי פעם אחרונה ניגשת לבית משפט עם תמונה דיגיטלית והיא התקבלה כראיה פסולה ?

אז תן לי לתקן אותך. תמונות דיגיטליות אכן קבילות בבית משפט. כיום נעשה שימוש אצל המחלקות השונות במשטרה לטובת תיעוד והנצחה של אירועים באמצעות מצלמות דיגיטליות בלבד. התמונות קבילות בבתי משפט.

מצד שני, תמונה של הרכב לא מוכיחה שום דבר. היא בסך הכל תמונה של הרכב...

פורסם

כל דבר אפשר לזייף..

אם אתה שואל אותי?

אתה יכול לישון בשקט.

אף אחד לא יבוא אלייך..

ובטח שלא איזה פלצפן עם תמונות בפלאפון..

• תוכן חדש...