Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוקפורד 500BD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם שמים שני סאבים אז זה לא סתם אלה כדי לקבל עוצמה גבוה יותר אז מה הטעם לשים שני סאבים על מגבר חלש. אין טעם. יש טעם לשים סאב אחד על מגבר חזק יותר מהסאב. או אם קונים זוג סאב וופרים זא חושבים על עוצמה אז מה הקטע להביא מגבר (שיעבוד טוב) על הסאב אבל לא מספיק טוב. ו גם במחיר כזה גבוה. ו עוד גם סרווין וגה. זה לא פיונייר שצועק אם אפילו תיחבר לא מגבר של 50 וואט רמס!

תיקנה מגבר אחר מיד שניה משהו חזק לפחות 1000 וואט ב 2 אום אז תיקבל עוצמה!

פורסם

שימי בכל מקרה לא התכוונתי לזלזל באף אחד. התגובה בראשונית שלי הייתה מכוונת ברובה ליהודה, בטעות הכללתי גם אותך, מצטער.

יהודה, הנה הציטוט מדבריך : ואני מבין שאתה לא מודע לה עדיין אבל המבינים מבינים...

בכל מקרה, לא נורא, יכול להיות שלא התכוונת להמעיט בידיעותיי וגם אם כן - לגיטימי, בכל מקרה, בקטנה.

אם תביט בכותרת הת'רד, תראה שמדובר שם על 500BD ולא שום דגם אחר. הדגם שעמד בבסיס התגובות שלך הוא דגם אחר לגמרי, T5001BD, כאמור בקישור שנתת. הדגם הנ"ל לא הוזכר לרגע ע"י כותב הת'רד. בכל אופן, הבילבול שנוצר הוא כתוצאה מכך שה500BD מוצהר כ 1X250 ב4 אוהם וכ - 1X500 ב 2 אוהם. זהו מגבר UNDER-RATED וההספקים במציאות גבוהים יותר ממה שמוצהר. בתעודות הלידה הספציפיות של המגברים מהסדרה הזו - מצוין שהמגבר מוציא בין 600-650 RMS ב 2 אוהם, ויכול להיות שזה ההסבר לכך שבאחד הקישורים שנתנו פה לדגם 500BD מדובר על הספקים של 300 ו 600.

בכל מקרה זה מגבר מאוד חז', שירים בוודאות שתי ווגות בצורה מעולה (גם אם לא מקסימלית - בהנחה שמדובר ב 800 וואט לשתי הסאבים יחדיו). הווגה הוא סאב נציל מאוד, שעובד יפה מאוד גם כשהוא מקבל חצי מהספק העבודה המקסמלי שלו.

סיימון

SPL - 143.6DB

"

פורסם

רומן, לא עשינו פה השוואה בין המגבר שלך ל 500BD.

אני בטוח שההיפוניקס חזק יותר, וחוץ מזה יש לו אפשרות לרדת ל 1 אום, ככה שזה בכלל משנה את הכיוון לשלך. השאלה היא בכמה אפשר להביא היום 500 BD, ומה צרכי ההגברה. לדעתי כזה מגבר יפעיל בצורה מעולה שתי ווגות.

הווגה הוא סאב מאוד נציל, וכזה שעובד חזק מאוד גם עם חצי מההספק. מנסיון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

תפסיקו להעלות השערות פרועות,

אני לא מבין למה אתם לא בודקים באתר רוקפורד.

המגבר הוא 300 ואט ב-4 אום .

600 ואט ב-2 אום.

וכן, הוא אנדרייטד.

בבקשה, (מיועד לכל הלא-מדוייקים, טועים, וכאלה שלא בודקים דגמים):

http://www.rockfordfosgate.com/scripts/rightnow.cfg/php.exe/enduser/fattach_get.php?p_sid=JE1qeq6i&p_tbl=9&p_id=280&p_created=1083254497

ZZR

פורסם
שימי בכל מקרה לא התכוונתי לזלזל באף אחד. התגובה בראשונית שלי הייתה מכוונת ברובה ליהודה, בטעות הכללתי גם אותך, מצטער.

יהודה, הנה הציטוט מדבריך : ואני מבין שאתה לא מודע לה עדיין אבל המבינים מבינים...המבינים מבינים זה לגבי שני טומטומים קטנים שהתווכחו בצורה לא מנומסת בתרד ' אחר וחשבו שרוקפורד זה לפחות גנסיס/באטלר אאו אולי בראקס . וחשבתי שהם ידברו כאן אבל מסתבר שכאן הם נעלמו . מענין למה?

בכל מקרה, לא נורא, יכול להיות שלא התכוונת להמעיט בידיעותיי וגם אם כן - לגיטימי, בכל מקרה, בקטנה.

אם תביט בכותרת הת'רד, תראה שמדובר שם על 500BD ולא שום דגם אחר. הדגם שעמד בבסיס התגובות שלך הוא דגם אחר לגמרי, T5001BD, כאמור בקישור שנתת. הדגם הנ"ל לא הוזכר לרגע ע"י כותב הת'רד. בכל אופן, הבילבול שנוצר הוא כתוצאה מכך שה500BD מוצהר כ 1X250 ב4 אוהם וכ - 1X500 ב 2 אוהם. זהו מגבר UNDER-RATED וההספקים במציאות גבוהים יותר ממה שמוצהר. בתעודות הלידה הספציפיות של המגברים מהסדרה הזו - מצוין שהמגבר מוציא בין 600-650 RMS ב 2 אוהם, ויכול להיות שזה ההסבר לכך שבאחד הקישורים שנתנו פה לדגם 500BD מדובר על הספקים של 300 ו 600.

בכל מקרה זה מגבר מאוד חז', שירים בוודאות שתי ווגות בצורה מעולה (גם אם לא מקסימלית - בהנחה שמדובר ב 800 וואט לשתי הסאבים יחדיו). הווגה הוא סאב נציל מאוד, שעובד יפה מאוד גם כשהוא מקבל חצי מהספק העבודה המקסמלי שלו.

סיימון

בברכה ומצטער על הטעות הסברתי למעלה למה היא קרתה ושוב אם נפגעת או מישהו אחר חוץ משני אלו אני מבקש סליחה ומחילה . שכן לא התכוונתי לפגוע באף אחד

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
תפסיקו להעלות השערות פרועות,

אני לא מבין למה אתם לא בודקים באתר רוקפורד.

המגבר הוא 300 ואט ב-4 אום .

600 ואט ב-2 אום.

וכן, הוא אנדרייטד.

בבקשה, (מיועד לכל הלא-מדוייקים, טועים, וכאלה שלא בודקים דגמים):

http://www.rockfordfosgate.com/scripts/rightnow.cfg/php.exe/enduser/fattach_get.php?p_sid=JE1qeq6i&p_tbl=9&p_id=280&p_created=1083254497

צודק כבר ביקשתי סליחה ואני מבקש גם ממך

ושיהי לנו חג שמח יהודה

בברכה יהודה

פורסם

איזה סולחה חבל על הזמן :)

עוד חיזוק קל והמלצה על המגבר הנ"ל לי יש את המגבר הזה והוא יושב על שני סאבים של קייקר COMPVR - 400 וואט RMS כל אחד.

להגיד שאני מרוצה ? מאוד!

פורסם

באיזה תיבות הקיקרים יושבים אצלייך?

גם אתה עובד עם הדגמים הישנים והטובים[03] ולא החדשים 05?

אגב יש מצב שאתה תופיע יום שבת במפגש ? מעניין אותי לראות את המגבר הנ"ל סוחב 2 CVR ...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני עובד עם הישנים - נראה לי.

לא אני לא מגיע למפגש יום שבת

הסטאפ הזה בקליאו ספורט הוציא 138.3 DB. והיה אפשר עוד עם תיבה גדולה יותר.

התיבה הינה 1CUF לכל סאב.

• תוכן חדש...