Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי נהיגה!

turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חח איזה שטות הפומה הזאת...אולי זה נקרא נעל נהיגה בגלל שהסוליה שלה דקה וככה אפשר להרגיש את הדוושות הכי טוב...ובתור מוכר נעליים אני יכול להגיד שחוץ מהסמל אין הבדל בין פומה לרגילה לפומה פרארי אה גם המחיר..

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

EXOTICA אסור לנהוג יחף, מפני שהרגל עלולה להחליק,מה גם שהאצבעות עלולות לגעת בדוושות אחרות (לחילופין קלאץ' בלם, גז )או במקרים מסויימים אתה עלול לפצוע את עצמך.

בנוסף זה גם לא חוקי - זו עבירה.

מממ....אני נוהג לנהוג יחף כמעט תמיד...וזה הכי נוח לי ולא קרה לי אף פעם שהרגל החליקה או עמדה להחליק.

מה גם שאת שני הטסטים שעשיתי, עשיתי...יחף.

וגם מזגן לרגליים בקיץ זה אחד הדברים:wink: .

פורסם

גם לי יש פומה דומות והם נוחות לנהיגה , בדיוק כמו נעלי ספורט רגילות שאגב עלו יותר מהן ( נייק )

תכלס כל נעל שצמודה יחסית לרגל ואם סוליה דקה תהיה נוחה לנהיגה.

אלכס

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אני נוהג רק יחף (גרביים). פשוט לא מסוגל לנהוג עם נעליים.

לנעליים שאני נועל ביום-יום יש סוליה ממש עבה והם לא אוחזות טוב את הרגל ככה שבלתי אפשרי לנהוג איתן. לעיתים כשאני נועל פומה אז זה כבר יותר נח, אבל עדיין אין כמו לנהוג יחף. פשוט מרגיש ככה את הדוושות בצורה הטובה ביותר ואני מרגיש שככה יש לי שליטה ודיוק מירביים.

פורסם

אני לובש נעלי אדידס "adi race" גירסת goodyear ,הנעל דקה,סגורה ועשויה מזמש,הסוליה שלה דקה מגומי קשיח מבית goodyear עם חריצים שמזכירים תעלות ניקוז של צמיגים,הנעל מקנה לי מקסימום אחיזה ,רגש ומאוד מומלצת.

צירפתי לכם תמונות שלה.

012452.jpg

shop-24-133508-adidas_classic_motors.jpg

פורסם

נעלי פומה מאוד נוחות לנהיגה, בכלל בכל נעל עם סוליה דקה אתה תוכל להרגיש יותר טוב את הרכב. וחוץ מזה שנהנים הרבה יותר לנהוג, גם השליטה ברכב טובה יותר, לא יודע אם זה פסיכולוגי אבל זה מה שאני מרגיש.

לדוגמא, תנעלו נעלי עבודה\נעליים צבאיות עם סוליה עבה וצאו לסיבוב ברכב ולאחר מכן נעלו נעליים עם סוליה דקה ותרגישו מיד את ההבדל.

בקשר לסוליית הגומי שמולבשת על הדוושת ברכב - זה יכול להיות עניין של חיים ומוות, במיוחד בחורף.

בזמנו בסובארו, הייתה לי דוושה אחת (רכב ידני) מבין השלושה שלא היתה מורכבת עליו סוליית גומי (מעט אחרי שקניתי את הרכב, היה גם חורף) ואני לא זוכר אם זו הייתה דוושת הקלאץ' או דוושת הבלם שהייתה חשופה, אבל לחצתי על הדוושה והרגל פשוט החליקה (סולית נעל רטובה על מתכת), מיד נסעתי לקנות סולית גומי לדוושה, סיפור של 2 שקלים בדיוק. טיפשי לזלזל בדבר שכזה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
יש לי גם פומה אבל אחרות(כחול לבן), אני חייב לציין שהן באמת די נוחות לנהיגה, אבל פומה ממש הגזימו עם השטויות שלהם. נעל פשוטה שלא שווה את המחיר שלה. המורה לספורט שלי(שמתעסק גם בענייני נעלים) צחק לי בפנים כששאל אותי מה המחיר של זוג נעלים כאלה פשוטות. אין כריות אויר אין כלום. קפיצה קטנה פשוט מאוד כואבת בכף הרגל. לנהיגה בלבד ולהליכה אולי. לא לשום דבר אחר. חבל שהם לא מתביישים לקחת מחיר כזה על נעליים שחוץ מיופי(טעם) לא שוות כלום.

אגב, מצאתי את הפומה פרארי במחיר יותר שפוי

מסכים לגמרי...קניתי באנגליה נעלי פומה ב-200 ש"ח שלרוב איתם אני נוהג, נעליים מצוינות לנהיגה.

אבל לספורט, איי איי, כף הרגל שלי נוטה להיתפס אחרי הליכה ארוכה איתן.

אז יש לי זוג לספורט וזוג לנהיגה ;).

פורסם
למה מסוכן לנהוג יחף?
מסוכן לערכתי כי לפעמים יש ברכב כל מיני ליכלוכים חדים (קוץ/אבן קטנה חדה/זכוכית קטנה וכו וכו..) שלא תמיד רואים אותם.

אז מפה תחשוב לבד מה יקרה אם תצטרך את הבלם לזמן חירום, או שסתם תבוא לעצור בצומת לרמזור, ופתאום כל התיזמון משתנה עקב קוץ מסכן שנכנס לך לרגל, אז בזמן שאתה צועק "אייי.../.../...." ומוריד את הרגל מהבלם ומנסה להתאפס על עצמך, זה יהיה מאוחר וכבר תיכנס לצומת....

לכן החוק זה חוק שתופס על כולם, גם לאנשים הנקיים שבנינו.

Honda hornet 600

פורסם

אבל לספורט, איי איי, כף הרגל שלי נוטה להיתפס אחרי הליכה ארוכה איתן.

אז יש לי זוג לספורט וזוג לנהיגה ;).

נעל "נהיגה" ממש לא מתאימה לספורט.

כמו רכב - גם הרכל זקוקה ל"שיכוך" ובלימה מסויימת.

אותם מאיות שנייה של בלימה או חוסר בלימה (בעקבות עובי הסולייה ומרכיבייה) מאוד קריטיים לגבי מידת האימפקט והזעזועים שחוזרים למערכת השלד בכל צעד של ריצה / קפיצה וכו'.

לגבי נעל נהיגה - ברור שככל שהיא תהיה יותר דקה - התחושה עולה מכיוון על אותו יחס של סולייה וזעזוע עולה יחס הפוך של קליטה לש מעק העצבים לגבי התחושות מהדוושה.

מקווה שלא סיבכתי יותר מדי.

גילוי נאות:

הכותב הינו מתקן יציבה בעל ידע בביומכניקה של הרגל (בין השאר).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דווקא אתמול ביררתי בחנות של דגמים ובגדים של מכוניות בחנות במונטריאול

פומה פרארי מתחיל ב-170$

הייתי בגרמניה לפני 3 שבועות זה בערך אותו דבר רק ביורו...

אני אישית נוהג עם כל נעל... ויש לי גם פומה ספרקו....

ששון

m3forever

פורסם
אני לא בא ואומר קומו צאו ורכשו עכשיו נעלי נהיגה, אלא רציתי להגביר את המודעות

שיש דבר כזה נעלי נהיגה (נכון רובן יקרות), אבל שווה.

הסיכום שלי אילן הוא שהוכחת את מה שטענתי תמיד, אתה טרף קל למחלקות השיווק של החברות השונות.:wink:

יש לי נעלי נהיגה ייעודיות (לא למירוצים) עם סוליה סופר דקה ואפילו פס חיכוך בצד הימני של הנעל הימנית לעזור עם ה-"עקב-אגודל", אבל כל נעל רכה, גמישה ועם סוליה דקה עושה את העבודה לנהג סיבוב השבת המתחרע להנאתו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
דווקא אתמול ביררתי בחנות של דגמים ובגדים של מכוניות בחנות במונטריאול

פומה פרארי מתחיל ב-170$

הייתי בגרמניה לפני 3 שבועות זה בערך אותו דבר רק ביורו...

אני אישית נוהג עם כל נעל... ויש לי גם פומה ספרקו....

ששון

בחנות אצלנו היא עולה 649 ש"ח והיא במבצע 486 ש"ח ויש את הדגמים הישנים שהם בין 300 ל400...

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...