Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אזעקת CLIFFORD דגם ACE2

אם אני סוגר סוגר את הדלתות האזעקה נדרכת לבד אחרי כדקה. היא לא נועלת את הדלתות אבל אם אני פותח אותן או שמפעיל חיישן אחר אז הסירנה מתחילה לפעול. אני רוצה לבטל את הדריכה האוטומטית כי לפעמים אני יושב ברכב בלי סוויץ ואם אני מתחיל לזוז או לפתוח דלת אז האזעקה מתחילה לצפור.

מצאתי את הלחצן תיכנות של קליפורד.

איך אני מבטל את הדריכה האוטומטית?

פורסם

שלום לך

אם מדובר בכפתור תיכנות on/off רגיל אז ככה:

פתח סוויץ ומיד תעביר את הכפתור תיכנות לצד ה שני שלו הלד האדום של האזעקה ידלוק כעת אם מעבירים לצד השני שלו אתה תישמע ציפצוף מהסרנה,כל חזרה והעברה של הכפתור יתן לך ציפצוף כאשר כל ציפצוף מייצג תיכנות מסויים באזעקה,בקיצור אתה צריך לשנות את הכפתור 4 פעמים מהרגע שהידלקת את הלד.זאת אומרת מהרגע שהידלקת את הלד לעביר 4 פעמים לצד השני בלישמוע 4 ציפצופים ואז מקבלים ביפ אישור,סוגרים סוויץ וזהו זה.

פורסם

קודם כל יש לי אזאקה מדגם ACE 2 ולא ACE2000

לא מצאתי שום מידע עליה באינטרנט ולא באתר של קליפורד אבל בבירור ראיתי על המוח של האזעקה רשום CLIFFORD ACE II

זו אזעקה מדברת :? שאומרת בקול אנושי אילו חיישנים הופעלו וגם אמורה להזהיר אנשים שנוגעים ברכב (למרות שלא יצא לי לשמוע).

יש לי לחצן עם שלוש מצבים. אם למשל הלחצן באמצע אז אפשר להעביר אותו קבוע לימין והוא יישאר שם או לשמאל (אבל הוא חוזר שוב לאמצע ע"י קפיץ).

אם זה עוזר, אז בשלט של האזעקה יש 4 כפתורים בלי ציורים, רק ספרות רומיות מ 1 עד 4.

לא ניסיתי את השיטה כי דגם האזעקה שלי שונה ממה שהזכירו.

האם בכל מקרה אפשר לנסות בלי שזה יעשה תיכנות של משהו לא רצוי?

פורסם

זה שהאזעקה שלך מדברת זה אומר שיש לך יחידה נוספת שמחוברת במקביל לאזעקה וגם היא מבית קליפורד ושמה SENS&TELL .

הלחצן השחור יש לו 3 מצבים . אחד לצד אחד מסוג "קפיצי" השני מצב "אמצע" , השלישי מצב לחיצה שנשאר תפוס.

התיכנות:

סוויץ' סגור.

פתח סויץ'

לחץ על צד הקפיצי ועזוב

לחץ פעם נוספת על הצד הקפיצי ועזוב.

עכשיו לחץ לצד השני (זה שבצד השני לקפיצי ושעוברים דרך האמצע להגיע אליו)

עכשיו לחץ קפיצי ועזוב. (ישמע ביפ בלחיצה)

פעם שניה קפיצי ועזוב (ישמע ביפ בודד נוסף בלחיצה

פעם שלישית קפיצי ועזוב. (ישמע ביפ בודד נוסף בלחיצה

פעם רביעית קפיצי ועזוב. (ישמע ביפ בודד נוסף בלחיצה

המתן שתי שניות, בזמן זה יש לשמוע ביפ לאישור התיכנות.

סגור סוויץ'

סגור דלתות

בצע בדיקה.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני אני כל פעם מחדש נהנה ונדהם מהמידע האצור בך.ממש להדפיס ולשמור,

בברכת המשך חג שמח רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום דני

יש לי גם את אותה בעייה

האזעקה נדרכת לבד ואני מעוניין שהיא לא תדרך

ניסיתי לבצע מה שכתבת אבל כנראה האזעקה שלי מדגם אחר ולכן לא הצלחתי

צירפתי תמונות של השלט והמח

תודה

אלמוג

1.JPG

2.jpeg

פורסם

אלמוג, הפתרון שלך הוא לנוע אחורה בזמן לשנת 2006, אולי אז דני יזכור את הפתרון עבורך. (ד״א הקליפ ורד שלך של קוואליר? למיטב זכרוני אין שם אפשרות לבטל דריכה אוטומטית)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם פתחת שרשור מדוע שלחת לי שאלה בפרטי? ואם כבר שלחת בפרטי אז היית אמור לצרף קישור לכאן. הקיצר עניתי לך כבר בפרטי קודם לכך שהבחנתי בשרשור זה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...