Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ולילה טוב,

ברישיון הרכב מופיע הסעיף: קבוצה - 5

מדובר על קסנטיה, למיטב הבנתי הרכב אמור להיות קבוצה 3, האם ישנה טעות?

ואם ישנה טעות, האם ניתן לשנות?

האם לא הבנתי נכון את הסעיף?

תודה, ולילה מצוין :sleeping:

פורסם

הרכב משויך לקבוצת מיסוי על פי מחיר המחירון שהצהיר עליו היבואן בעת עלייתו על הכביש.

כשמכוניתך נרשמה במשרד הרישוי, מחירון הדגם הספציפי שלך שייך אותה לקבוצה 5.

אין זה משנה מבחינת משרד הרישוי אם בשנתונים אחרים מחירון דגם זה היה שונה, וכפועל יוצא מכך גם סווג לקבוצת מיסוי אחרת.

פורסם

אז לפי החיפושים שעשיתי פה לגבי קבוצות רישוי, הרכב אם אני זוכר עלה מעל 160 אלף שקל? נראה לי מוגזם קצת, תודה בכל אופן...

פורסם

לא בטוח שעלה מעל ל 160K אבל היה בעלות של מכוניות שעולות היום כך. גם המדרגות של קבוצות הרישוי משתנות מידי פעם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רוצה לשמוע אבסורד

לאישתי יש גימיני 2003 אוטומטית

בכל השנתונים הרכב הנ"ל בקבוצה 2 מלבד שנת 2003 בגלל שמחיר הרכב הנ"ל באותה שנה עבר את מדרגת קבוצת הרישוי

אז יוצא לי לשלם עוד כמה מאות שקלים בשנה לרישוי בגלל זה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הקסאנטיה שלך היא ה 2 ליטר 16V - הדגם היקר מידרג הזה.

גם אצלי ב306 עם המנוע המקביל (והקצת יותר ספורטיבית) הרכב הוא קבוצה 5.

רוב ה306ים היו קבוצה 2-3 :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לפני מס' שנים היה שינוי כלשהו ברישום קבוצות הרישוי לרכב , גם אם זה נרשם בעבר כקבוצת רישוי מסוימת. לראיה: הרכב שלי היה קבוצה 4 , ולאחר השינוי נרשם כקבוצה 5 . בשיחה עם מנהלת משרד הרישוי חיפה דאז נאמר לי כי קבוצה 4 בוטלה ולכן הרכב נרשם כקבוצה 5.

פורסם
הקסאנטיה שלך היא ה 2 ליטר 16V - הדגם היקר מידרג הזה.

גם אצלי ב306 עם המנוע המקביל (והקצת יותר ספורטיבית) הרכב הוא קבוצה 5.

רוב ה306ים היו קבוצה 2-3 :)

ליביו

8V! הדגם הפשוט יחסית, בגלל זה העניין מוזר.

פורסם

החלוקה לקבוצות רישוי נעשתה אי שם ב-1998, והיתה די שרותית לרכבים שכבר היו על הכביש באותו זמן.

הוולוו 164 עם מנוע 3000 ומחיר בתחום של קבוצה 7 כשהיתה חדשה סווגה לקבוצה...3

וכך גם ה-244 שלי.

רק משנת הדגם 1998 או 1999 הסיווג נעשה ע"פ המחיר בפועל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב שלי (16V) גם מסווג בקבוצה 5, אבל משום מה כשקיבלתי את הרשיון החדש (טסט באמצע החודש הבא) ירדה האגרה בכ 200 ש"ח, מישהו יודע מדוע ולמה?

דבר נוסף, ארז, גונבה לאזני שמועה על קסנטיה הרבה יותר טובה וחזקה משל שנינו, גם יותר חדשה, שסכום האגרה שלה עומד על 700 ומשהו ש"חים בלבד, מה אתה אומר על זה....חכמי חלם יושבים במשרד הרישוי.

בריאות לכולם!

פורסם

לפעמים הם גם טועים...:wink:

וזה כ-750 ש"ח...:-P

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• 15 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

דרך גועלית של הממשלה להמשיך להרוויח על גב האזרח גם לאחר שהרכב הגיע לעת זקנה ועד לאספנות.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata
  • אהבתי 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

זו לא הקפצת העשור, כי השרשור בן 16.

לעצם העניין - קבוצת הרישוי נקבעת לפי מחיר הרכב כשעלה לכביש, ואין קשר למחירון יד שניה זה או אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...