Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פיוניר P640 ובזמן שכיוונתי את המערכת הבחנתי בפונקציה SFEQ .

כאשר אני מפעיל אותה היא מגבירה את העוצמה בדוטק הקדמיים שיש לי והצליל נשמע יותר טוב.

מישהו יכול להסביר לי במדוייק מה הפונקציה עושה ואיך אפשר להשתמש בה לכוון את המערכת ?

תודה

JET POWER

פורסם

דרך הכפתור הזה, אתה משנה בעצם את ה"במה" הקדמית, ואת הצליל, תוך הדגשת צלילים ב HIGE או בLOW ומירכוז ימינה או שמאלה.

לא תחקרתי מעולם כיצד זה בדיוק מתבצע , אבל יש לי הרושם של שינוי לא רק בצליל אלא מעין טיים קורקשיין מתוכנת מראש.

אם למשל יש בעיה במה קדמית, לא ממורכזת, ואו צד אחד נמוך מהשני, ניתן בהחלט בפונקציה זו לפתור את הבעיה, וכך עשיתי בזמנו אצלי באוטו, במקוםלעבוד 5 דקות...

יש שם שתי שיטות ללחיצות ותיכנות, אחד ארוך, ואחד קצר, כאשר קודם לפני הארוך יש שני אפשרויות, קצר אפשרות ראשונה וקצר אחר למקום אחר, אני לא זוכר בדיוק מה כפי שאפרט בהמשך , זה משנה באיזה קצר קודם היית.

קצת קשה לי להסביר בכתב, אני יודע לעשות דרך הלחיצות.

שחק עם זה ובדוק איפה הבמה ובאיזה גובה (מקדימה) היא נמצאת--

האם אתה מגיע גם לציור של פנים הרכב (כסאות קדמיים מסומנים בהדגשה כל פעם שאתה עובר צד?) אם כן, אתה במקום הנכון.

דני

.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...