Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי הקרוב אני ועוד 4חברה עולים לאזור הכינרת(תושבי ירושלים)ומעוניינים באיזשהו מסלול הליכה כזה של כמה שעות לא משהו מסובך בסיגנון היהודיה למי שמכיר אשמך גם לקבל מפה או הנחייה איך להגיע לשם תודה רבה.

חג פסח שמח (וכשר:roll: )

פורסם

אם אתה בירושלים, לך לחנות קמפינג בכניסה לנחלת שבעה, קנה שם מפת סימון שבילים לאזור הגולן

(עדיף עם למינציה) ותמצא שם את מבוקשך. ייתכן ותיתקל באיזה מטייל אקראי בחנות או מוכרים שמבינים,

והם יוכלו להמליץ לך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קודם כל כדאי שתיהיה קצת יותר ספציפי לגבי "יהודייה".

בשמורת יהודייה שלושה מסלולי טיולים. אחד קליל, השני קצת יותר קשה, והשלישי נחשב לקשה מאוד ואתגרי (המסלול המרכזי, שברח לי כרגע שם המפל אליו הוא מגיע, אבל הוא כולל סולמות, חבלים ומעברים שיש לעשות בשחיה בלבד).

בכל מקרה - יהודייה לא רחוקה בכלל מהכנרת (עולים לכיוון קצרין מצפון מזרח הכינרת) ואפשר לבקר שם שוב.

באזור יש גם את נחל עמוד, שיש סיכוי סביר למצוא בו מים עכשיו והוא יפה מאוד לטעמי.

חבל שאני בעבודה, ואין לי את הספר טיולים...

תסתכל גם כאן. בYNET יש עמוד חביב עם המלצות, חלקן לא רע בכלל. רק שים לב שאתה יוצא לדרך עם ספר או מפה, כי ההדרכות של YNET כלליות מאוד ולא מדויקות.

http://www.ynet.co.il/headlines/1,7340,L-1174-6319,00.html

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה מחפש משהו בסגנון יהודיה - תטייל ביהודיה.

כמו שצביקה אמר, אכן יש בשמורת יהודיה מספר מסלולים ברמות שונות. הנחל האתגרי שאליו צביקה התכוון נקרא, כמה צפוי, נחל יהודיה. יש את נחל יהודיה תחתון ונחל יהודיה עליון, כל חלק לוקח כ-4 שעות, מסלול זה מוגדר כ"מסלול למיטיבי לכת", רק יודעי שחייה יכולים לעשות אותו, ישנן בריכות מים עמוקות שחייבים לעבור. צביקה, המפל נקרא "מפל יהודיה".

מסלול נוסף ומרהיב הוא נחל זוויתן, אורך המסלול כ3 שעות בערך, תלוי בקצב שלכם. רמת הקושי בינונית. מסלול ירוק עם הרבה מים. יש גם את הזוויתן התחתון שמוגדר כ"מסלול למיטיבי לכת" אבל הוא די משעמם לדעתי, פחות צמחייה ופחות מים. ההליכה בו נמשכת כ4 שעות, אני מעדיף את העליון על פני התחתון.

באיזור יש גם את בריכת המשושים שכלל אינה רחוקה, מומלץ מאוד!

יש גם את נחל דליות ומפל גמלא באיזור, לא טיילתי שם אז אין לי מה להוסיף.

טיול נעים!

פורסם

אכן האטרקציות הגדולות באיזור הם יהודיה וזויתן (שמתחבר לבריכת המשושים, לא להתעצל!).

יש באזור גם את גמלא, ומסלול קליל מפוצץ מים הוא המג'רסה (אם כי הוא לא קשה). הוא גם היחידי שממש נמצא על שפת הכינרת ולא ברמת הגולן.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תודה על התזכורת RBRB! השמות ברחו מזכרוני ולא רציתי להטעות :smile:

אכן, הזוויתן העליון מ-ש-ג-ע לטעמי. אהבתי כל מטר ומטר בנחל, גם בפעם השלישית.

ועוד משהו שחשבתי עליו - מסלול שמזמן לא עשיתי או שמעתי על מישהו שעשה - בקעת בית צידה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...