Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון החמש, אני, ואתה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

תלוש משכורת נחמד וקטון שהתקבל על שולחני לפני מספר דקות. שיחת טלפון אחת, פשוטה ועיניינית עם סמדר, וגם אני חבר מועדון.

לא פתחתי את השרשור כדי שתחגגו איתי, פתחתי אותו כדי להזכר ולהזכיר.

מועדון החמש, מדוע?

נתונים "יבשים"

*קבלת האבטומוביל והקלאסיקאר חינם אין כסף (האבטומוביל הוא עיתון הרכבים הקלאסיים היחיד בארץ - והינו ברמה טובה מאד בכל קנה מידה).

*היכולת להיכנס למפגשי מועדון החמש באוניברסיטת ת"א חינם אין כסף (כל סוף שבוע). וכניסה חינם גם למתחם גני התערוכה כאשר מתקיים שוק עתיק (פעמיים בשנה).

*היכולת לפרסם מודעות חינם לקנייה ומכירה.

*הצגת רכבך בתערכות/תצוגות של מועדון החמש. וכמובן הצטרפות לטיולים שמארגן מועדון החמש.

*תמיכה מאת חברי המועדון (תוכל לקבל מספרי טלפון ממזכירת המועדון של חברים בעלי רכבים זהים לשלך) כך תוכל לקבל עצות חלפים וכתובות של ספקים של חלקי חילוף ואביזרים בארץ ובעולם .

*סיכות ומדבקות של מועדון החמש לשימושך.

*אפשרות להצביע בבחירות, להצביע ולהשפיע באופן מעשי על תהליכי הניהול של המועדון, המשפיעים באופן ישיר על חוקי איסוף ושימור הרכבים בארץ בפרט, ולקבוע את פרצופה של אספנות הרכב בארץ בכלל.

*גישה חופשית לספריית המועדון, שניתן לקרוא על היקפה הרב באתר המועדון.

*זכות השתתפות בהרצאות העשרה בנושאי אספנות ומוטוריקה בכלל.

*ראלי רכב עתיק: המועדון מארגן ומשתתף באירועי ראלי (מסע בנהיגה) של מכוניות ואופנועים עתיקים וקלאסיים בשיתוף עם מועדוני רכב בארץ ובחו"ל ובחסות גורמים ציבוריים ופרטיים.

בשנים האחרונות אף התקיימו אירועי ראלי בינלאומיים מאירופה לישראל ולירדן בהשתתפות רכבים עתיקים מגרמניה, בריטניה, אירלנד, הולנד ועוד.

*אתה נמנה על קהילת אספני המכוניות בארץ - והרי כולנו מחפשים השתייכות חברתית כלשהיא. אתה גם תוכל להציג את עצמך כחבר בקהילה הנ"ל. הינך בעצם תומך בה, ומחזקה (כמו שנאמר כוחנו במספרנו)

*כמויות של אנשים טובים, אם תדע לחפש, יהיו לך לעזר.

"מה שעשינו ב -48" (ויקטור חסון)

לפני יותר משנה, הושגו המטרות הבאות: קביעת מעמד "רכב אספנות" בתקנות התעבורה, החשיפה המוגברת לרכב עתיק וקלאסי בתקשורת הכתובה והאלקטרונית, המודעות לשימור רכב ישן ואספנות, את האפשרות לייבא רכב אספנות לישראל, הנחות משמעותיות לביטוח החובה לרכב אספנות וביטוח צד ג' (כ-75 אחוז פחות).

אני מצטט ללא רשות משפט מאוד יפה שבני הספל כתב באחד מהשרשורים : "אנחנו נמצאים דקה אחרי העבר ודקה לפני העתיד" - בשבוע שעבר, נבחרו חברי הועד. שילוב מנצח של חברים ותיקים ופחות ותיקים. מסקנה? שינויים יכולים לקרות, מועדון החמש הוא לא אג'נדה סגורה בה אין אפשרות לשנות ולהשפיע, אלא גוף חיי ונושם, המעניק לחבריו, הרבה מעבר לנתונים היבשים אותם הצגתי פה.

לאחרונה, הופץ שרשור בו הצעותיהם של חברי הפורום(!) לשיפור מועלות וממוקדות ישירות לידיהם של אנשי הועד (לאחר שהבקשה למשוב הגיע מטעם חברי הועד)

כאן

כמובן שמעבר להצעות הללו, ישנה כמות של הצעות פרטיות לשיפור שעוברות לדיון אצל חברי הועד בכל יום ויום.

לסיכום.

את הרוב כבר אמרתי. 99 אחוז מהפעולות, הארועים, ההישגים המתבצעים במועדון מתבצעים בהתנדבות מלאה לגמרי, כעת, שהמחשבה הזו בראשכם, עלו למעלה וקראו שוב את הסעיפים היבשים. זאת הגישה הרווחת של מועדון החמש. אם אתה בראש שלנו, תתקבל בברכה.

מועדון החמש ככל הנראה יקבע את העתיד ואת הלך הרוח של רכבי האספנות בישראל.

אני כבר הצטרפתי...ואתה?

בברכה

אבי .פ.

(ללא שום רכב אספנות בהווה) :-)

נ.ב - אשמח אם הותיקים יתקנו ויוסיפו לדברי.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
שלום לכולם

*אפשרות להצביע בבחירות, להצביע ולהשפיע באופן מעשי על תהליכי הניהול של המועדון, המשפיעים באופן ישיר על חוקי איסוף ושימור הרכבים בארץ בפרט, ולקבוע את פרצופה של אפסנות הרכב בארץ בכלל.

רק תיקון טעות קולמוס אחת, שפרויד היה חוגג עליה: אני מנחש שהתכוונת לכתוב אספנות ולא, חס וחלילה רחמנא ליצלן לא עלינו כפי שהוקלד אפסנות....

ברוך הבא למועדון.

איל

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

אבי - אתה בחור כארז ודעתך נתמכת בדעתי במאת האחוזים!!

מזל טוב על ההצטרפות!

(בוטנים במפגש עליי..)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בוטנים עלייך יוליה? אין בעיה. אני מתנדב לזרוק עלייך בוטנים ראשון ;)

ומזל טוב אבי :D

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

עוד פעם נעבור את זה...:roll:

ביום שתיהיה סיבה הגיונית להצטרף למועדון אני יעשה את זה.

(ולא בשביל אדיאלוגיה).

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
יש מקרים בהם כל המוסיף גורע...

דברים בסלע.

ברוך הבא לשורותנו - welcome on board.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
יש מקרים בהם כל המוסיף גורע...

דברים בסלע.

ברוך הבא לשורותנו - welcome on board.

בברכה,

קובי

מצטרף! ברוך הבא למועדון! :beerchug: כתבת פחות או יותר את כל הסיבות, שבגללן גם אני הצטרפתי בעבר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עוד פעם נעבור את זה...:roll:

ביום שתיהיה סיבה הגיונית להצטרף למועדון אני יעשה את זה.

(ולא בשביל אדיאלוגיה).

אנחנו , כלומר אני כאן רק בשביל האידיאולוגיה ,

אה - כן , גם בשביל להשתתף בתערוכות , וגם לקרוא את הקלאסיקון בחינם

והזכות לכתוב בו כחבר מועדון ,

ולהיות שייך לצוות שפועל ודואג לאינטרסים כמו אגרות מוזלות וביטוח חובה מוזל

וגם להשתתף עם רכבי בראלי ברחבי ישראל ו......

כנראה שיש עוד סיבות אבל העיקרית: כבר אמרתי אידיאולוגיה :-)

ואני פשוט נהנה להיות כאן !

ומי שלא - למה להתאמץ ? יכול להשאר בחוץ ... ולהסתכל מהגדר .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אנחנו , כלומר אני כאן רק בשביל האידיאולוגיה ,

אה - כן , גם בשביל להשתתף בתערוכות , וגם לקרוא את הקלאסיקון בחינם

והזכות לכתוב בו כחבר מועדון ,

ולהיות שייך לצוות שפועל ודואג לאינטרסים כמו אגרות מוזלות וביטוח חובה מוזל

וגם להשתתף עם רכבי בראלי ברחבי ישראל ו......

כנראה שיש עוד סיבות אבל העיקרית: כבר אמרתי אידיאולוגיה :-)

ואני פשוט נהנה להיות כאן !

ומי שלא - למה להתאמץ ? יכול להשאר בחוץ ... ולהסתכל מהגדר .

דרור .

חלקנו חברים במועדונים אחרים שתופסים את רוב זמנם, בתרגום חופשי לעצמי אין לי שום סיבה להרשם למועדון ה5 (וזה נושא שאני וליאור דיברנו עליו מספיק) מכוון שאני לא יכול להנות או לתרום לפועלו של המועדון בשום דרך אז מה נשאר לתרום לקופתו מטעמי אדיאולגיה?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...