Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה פה היא לא הגיל. אין הבדל בין עולל משתולל על 50 סמ"ק לעולל משתולל על מיול על 50 קמ"ש...שום דבר גם לא ישתנה כשהם יהיו בני 17.5 ויקבלו רישיון רגיל.

ההבדל הוא ההכשרה שהם עוברים כדי לנהוג. בשביל לקבל רישון רכב פרטי וגם קטנוע 50 סמ"ק יש תהליך שלם של מערך שיעורים ומבחנים. כדי לקבל רישון טרקטור צריך הרבה פחות שיעורים לפי החוק והמבחן המעשי למיטב הבנתי הוא בדיחה.

מבחינת החוק, נער בן 17.5 יכול להחזיק רישון טייס...זה לא עניין של אחריות אלא של הכשרה וההכשה שעוברים כדי לקבל רישיון טייס משנה את כל התמונה.

ילדה שנכנסה עם מיול באין כניסה בגיל 16...תכנס עם הלאנטיס של אבא באין כניסה גם בגיל 17.5.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הורים מטומטמים.

האשם הוא ב-80% ההורים והשאר אשמה המדינה הדפוקה הזאת.

אם ההורים של המטומטמות האלה (זה שהן נהרגו, לא הופך אותן ליותר חכמות), היו מוכנים לתת להן כלי רכב, ללא שיעורי נהיגה, תיאוריה או טסט, אז האשם הוא בהורים.

אם לאחד ההורים היה רישיון לנשק והוא משאיר אותו טעון על השולחן בסלון, הוא היה יכול לבוא בתלונות רק לעצמו.

הבעיה היא לא בגרות. אין כזאת גם בגיל 18 וגם ב-20.

העניין הוא הכשרה.

הילדות עלו על כלי רכב, על הכביש, ללא דקת הכשרה והסברים (טסט על טרקטור לא נחשב).

כאן הבעיה, כאן הפתרון.

טוב, עכשיו ראיתי שקספר הקדים אותי.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אני מסכים אם כל מילה ש- NAKAMICHI כתב.. הכל מתחיל בחינוך מהבית ומה הילד לומד שם.. אותה התנהגות ברברית חסרת התחשבות בשאר האנשים..

הכל מתחיל ונגמר בתרבות של האנשים.. שכמו שאמרו לפני, אפריקה לכל דבר!!!חבל.

BMW רייסר, אומנם למיול יש הגבלה ל-40 קמ"ש אבל ע"י סיבוב של בורג אחד ויחיד אתה יכול להוריד את ההגבלה ואז הכלי מגיע למהירות של כ-80 קמ"ש.

פיליפ.

פורסם

בשביל להבין את בני הנוער צריך להיות אחד מהם, בגלל זה אני חושב שרק נערים בגילי יכולים לענות על השאלה מה לעשות בכדי למנוע מקרים נוספים כאלה.

והתשובה היא פשוטה.

להעלות את גיל המינימום לקבלת רשיון והגברת הפיקוח על מי שמקבל רשיון נהיגה מכל סוג.

ילד בן 16 לא בוגר כמו בן 18 כמו שבן 14 לא בוגר כמו בן 16. אני מדבר על הרוב, בכל כלל יש גם יוצא מן הכלל. יש כאלו שגם בגיל 50 לא התבגרו. מה לעשות, אותם צריך לסרס.

אבל אם נסתכל על התמונה הכוללת ועל הרוב הדומם, רוב הנערים מתבגרים בגיל הצבא, 17\18\19, הם מבחינים בין טוב לרע ובין שטות לא מזיקה לבן סכנת חיים. לכן אני חושב שצריך להעלות את את גיל המינימום לקבלת רשיון נהיגה לגיל 19 או קבלת רשיון מהצבא (שיהיה תקף גם על אזרחי כמובן )בגיל יותר מוקדם, בכל מקרה - לא פחות מ-18.

הבעיה היא שפתאום כולם כאן רוצים להיות אירופה כשאנחנו בעצם נמצאים באסיה ורובנו מתנהג כמו אפריקה..

משפט חזק!! הגדרת את מדינת ישראל במשפט אחד.

:mm_yeah:

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
להזכירך, מי שמפקח על הנהג זה קשיש ותיק בן 19 שמעליו יש מפקד בכיר בן 21. הבעיה כאן היא לא הגיל, לבן 17 וחצי עם רישיון אין בגרות יתרה מזו של בן 16. מה שכן יש לו זו הכשרה מינימלית. זה הכל.
ומי שמפקח על כולם זו מערכת גדולה ולא סלחנית.

נהג טנק שסוטה טיפה מהחוקים שהוגדרו לו, יחטוף על הראש ואפילו ייכנס לכלא. ובצבא בניגוד לאזרחות, אף אחד לא נוהג על טנק לבדו ויכול להתחמק מהפאקים שלו.

אם תיאורטית כל נהג חדש שהיה עובר עבירה קלה היה נכנס לכלא זה היה נראה אחרת, לא?

היית רוצה שעל אי חגירת חגורה היו עפים לשבועיים בפנים, ועל אי עצירה בעצור היו חוטפים חודש?

אם הכללים האלו היו יכולים להיות מוחלים על אזרחים, לא הייתה לי בעיה שינהגו החל מהגיל שבו הם מצליחים לקרוא שלטים.

פורסם

הייתי במקום התאונה לפני בערך כשעתיים , קצת לאחר שזה קרה. יש לי ילד מהשכבה שגר בית צמוד לבית שבו נכנס הריינגר. הוא סיפר לי את כל הסיפור ,, הוא זה שהזמין להם אמבולנס ומשטרה. מהריינגר נשאר רק הארגז , כל תא הנוסעים מפורק. אני עדיין בהלם....

פורסם

ילדה שנכנסה עם מיול באין כניסה בגיל 16...תכנס עם הלאנטיס של אבא באין כניסה גם בגיל 17.5.

אתה מיתקוון עם האודי A3 החדשה שלה

לפי מה שהבנתי טסט לרישיון על הדבר הזה נעשה בשטח בילבד... וזה לעשות סללום בין חביות וזהו בערך...

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אני מזמין אותך לקחת את הרכב הפרטי שלך עם הפח ומוטות הפלדה בדלתות ואזורי הקריסה בחלק הקדמי והאחורי, כריות אוויר,חגורות בטיחות ועוד.. ולהתנגש בקיר ב50-60 קמ"ש

אח"כ תנסה את זה עם מיול..שאמצעי ההגנה שלו כוללים נראה לי חגורה בעלת 2 נקודות עיגון..ו..זהו?

מהריינגר נשאר רק הארגז , כל תא הנוסעים מפורק.....

ניחוש פרוע הגולף קצת חבוטה? טיפה מרוסקת וזהו?

מבינים למה התכוונתי?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מדהים איזה תגובות מטופשות נרשמו כאן.

בנוסף לדבריו המאוד נכונים של אישפוז (אגב, חוק החרמת הרכב על עבירות תנועה חמורות הוא בדיוק הדוגמא לשינוי ההחמרה כמו בצה"ל למשל) אני מוסיף ושואל:

נראה לכם הגיוני, אתם, אותם נהגים שלומדים מס' חודשים, עוברים בירוקרטיה של תיאוריה עיונית+טסט פנימי+טסט חיצוני+כ-28 שעות נהיגה מורטות עצבים, משקיעים,מתמאצים, וחולמים כבר להיות עצמאיים בגיל יחסית מוקדם של 17.5

אתם בסופו של דבר פוגשים בדרכים מימנכם בנתיב איזה נער מתבגר, עשיר ומפונק שהדבר היחיד שעשה בשביל הטומ-קאר שלו זה לבכות להורים במשך שבוע?

אין בכלי הזה היגיון, מבחינתי הוא שווה ערך לכל באגי שאפשר להתגרזן איתו בשטח, או כל טרקטורון שאפשר לעשות איתו "ווילי" ולנסוע ככה (שני גלגלים קדמיים באוויר) בנתיב הנגדי תוך כדי עקיפה של מכוניות בדרך בין-עירונית(אמיתי מלפני יומיים, אני נעקפתי).

הייעוד שלו (מיול)הוא למטרת עבודה חקלאית ופאן בשטח!סטו!

הוא לא מתאים לכביש לא מבחינה ביטוחתית ולא מבחינה מכנית.

גם אני, בהיותי נער בן 16 בגיל ההתבגרות, ראיתי מהצד את החבר'ה המגניבים מגיעים עם הכלים האלה לביה"ס בזמן שאני עולה על אוטובוס..

גם אני בכיתי, נדנדתי ורבתי עם ההורים כדי להיות חלק מהסאגה, והיום אני מסתכל עליהם מצד, מרחם עליהם, על הממשלה ההזויה הזאת, ועל ההורים המטומטמים שלהם.

רפובליקת בננות!

אמיר.

פורסם

אתם לא עושים הפרדה בין הדעה הכללית על נהיגתם של בני 16 לבין עצם זה שאתמול נהרגה נערה.

גם אני חושב שיש יותר מדי זבי-חוטם שמסתובבים עם מיולים, ואני לא חושב שבין 17 ל 16 יש איזשהו הבדל בנהיגה, בשני המקרים זה פעם ראשונה שאתה וחבריך מקבלים הזדמנות לנהוג בעצמכם. אני כן חושב שכדאי לחייב נסיעה עם מלווה כמו ברכב רגיל.

אני גם חושב שהכלים האלו פחות מסוכנים מאוטו רגיל, ב 50 קמ"ש אין לך אפילו רבע מהסיכון שיש בנסיעה של 120. העובדה היא שיש 500 הרוגים כל שנה שלא נהרגו על מיול. אז אתמול הוכח שהמיול לא "חסין" אבל באותה מידה אפשר להגיד שכל שנה מתים 50 בני 17-18 עם רשיון חדש על רכב רגיל, אז?

ולגבי התאונה, כמה שזכור לי רחוב שלווה הוא ארוך וישר בסך הכל, ונכון יש בו קטע קטן במרכז שפתאום הוא עם אין כניסה. גם אם היא נסעה נגד הכיוון לא ברור איך זה שבא מולה הצליח להתנגש בה. הוא פשוט היה רואה אותה מרחוק והיה עוצר ו"מקלל". אלא אם כן הוא פגע בה מהצד באיזשהי צומת, מכיוון שהנהג בגולף הביט רק לכיוון השני (זה שאמורות לבוא ממנו מכוניות) של רחוב שלווה.

פורסם

זה צומת מקולל. בית הורי ממש על יד ואני מכיר את הבעיות שם מילדות. המון תאונות ונדרש שיקול דעת מנהגים כשהם מתקרבים לשם.

אגב, יש קצת סתירה בפרטי התאונה כפי שמובאים בתקשורת: באחד המקומות נכתב שהנערות התהפכו ורק אז הגולף נכנסה בהן.

לדעתי צודקים אלה שציינו את האיפה ואיפה במתן האפשרות לבני נוער בגיל 17 וחצי לעלות על הכביש במכוניות בטוחות יחסית לאחר לימודים ארוכים וטסטים לעומת ההכשרה המינימלית שנדרשת מנערים בני 16 כדי לעלות על הכביש עם כלי רכב בלתי בטוח בעליל.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נו, באמת, כמה מיולים יש על הכביש וכמה מכוניות? מה הנסועה הממוצעת של רכב ומה הנסועה הממוצעת של מיול?

לגבי הבטיחות ב50 קמ"ש לכאורה - עובדה שב50 קמ"ש נהרגה ילדה.

• תוכן חדש...