Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש המלצות למשחקי מירוץ מכוניות ובכלל למשחקים חדשים וטובים שיצאו לפלייסטיישן 2.

בנתיים מה שאני מתכוון לקנות :

פרו אוולושן 5

NFS MOST WANTED

גראן טוריסמו האחרון שייצא

פיפא סטריט 2006

וחשבתי גם על "הסנדק".

פורסם

gta san andreas וגראן טוריסמו 4 הם שני המשחקים היחידים שתזדקק להם אי פעם..

טוב אולי לא, אבל מי שקונה פלייסטיישן ולא משחק בשני המשחקים הללו כאילו זרק את הכסף שעלה המכשיר לביוב.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
למישהו יש המלצה על מקום זול לקניית מכשיר פלייסטיישן?

אני יודע שבשבוע האחרון היה מבצע חסר תקדים ברשת חנויות סנסור - מכשיר חדש (הדק) עם שלט אחד ושני משחקים לבחירתך ב 970 ש"ח!! אם לא היה לי, הייתי קונה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

WINING ELEVEN 9.. בעצם זאת גרסא יותר חדשה ל PRO EVOLUTION 5.

לך עליה, זאת הגרסא היפנית למשחק. יש תפריט באנגלית ועדכונים לשחקנים של 2006. מה שהופך את זה למשחק הכי מעודכן והכי כייפי בשוק.

פורסם
אני יודע שבשבוע האחרון היה מבצע חסר תקדים ברשת חנויות סנסור - מכשיר חדש (הדק) עם שלט אחד ושני משחקים לבחירתך ב 970 ש"ח!! אם לא היה לי, הייתי קונה.

אם זה עדיין קיים אז עזרת לי מאוד ,תודה.

GOT סחוג?

פורסם

חבר שלי הלך לאופיס דיפו, רצו 1200 שקל ואמרו שהוא יקבל 100 שקל זיכוי לקנייה נוספת באופיס דיפו..

בדרך לאוטו הוא נכנס לחנות של סנסור ממש ליד.. יצא עם מכשיר, 2 שלטים, 2 משחקים וכרטיס זכרון ב1200 שקל ככה.. :p

שווה בהחלט..

אבל - לדעתי המחיר עדיין גבוה..

לא חסרים משומשים במצב כמו חדש לקנות.. תחפש בפורומים באינטרנט.. יש ה-מ-ו-ן!

אתה יכול למצוא שם עם צ'יפ לצרובים, זכרון, 2 שלטים ועשרות משחקים (גם מקוריים וגם צרובים) בפחות מ1000 שקל..

בסוף השנה מתוכנן לצאת PS3.. אישית, אני מתאפק עד שהוא יצא.. הוא אמור להיות משהו סוף :-)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חוץ ממה שאמרו (שהמוביל הוא GT4)

קולין מקריי - ראלי

Enthusia racing - ראליסטי מצוין - מתקרב לGT אבל קשה לנהיגה בלי הגה

midnight club 3 : Dub Remix edition - לראות שאתה קונה את הרמיקס - יש בו עוד עיר ועוד מכוניות והוא מוזל (200 ש"ח )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
WINING ELEVEN 9.. בעצם זאת גרסא יותר חדשה ל PRO EVOLUTION 5.

לך עליה, זאת הגרסא היפנית למשחק. יש תפריט באנגלית ועדכונים לשחקנים של 2006. מה שהופך את זה למשחק הכי מעודכן והכי כייפי בשוק.

הפוך:-)

ה Wining Elveven10 ייצא לפני הPES6 וככה הוא פחות מעודכן.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

שווה בהחלט..

אבל - לדעתי המחיר עדיין גבוה..

לא חסרים משומשים במצב כמו חדש לקנות.. תחפש בפורומים באינטרנט.. יש ה-מ-ו-ן!

אתה יכול למצוא שם עם צ'יפ לצרובים, זכרון, 2 שלטים ועשרות משחקים (גם מקוריים וגם צרובים) בפחות מ1000 שקל..

בסוף השנה מתוכנן לצאת PS3.. אישית, אני מתאפק עד שהוא יצא.. הוא אמור להיות משהו סוף :-)

אני יודע , חשבתי על זה אבל אף אחד לא נותן לי אחריות אם המכשיר דפוק.

לגבי ה PS3 , אני מתכנן לקנות אותו כשיצא ה PS4 :-)

GOT סחוג?

• תוכן חדש...