Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האם מישהו יכול להמליץ על קלאץ' תחליפי כלשהוא לסיויק 1.4?

ומהיכן לרכוש?

תודה.

קו---------------------------------------

פורסם

קלאצ' תחליפי לסיויק, מה הבעיה ?

באילת רחוב הכלנית 6,"כל חלק" הוא עושה מכירת חיסול. 50% הנחה.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד רמז לך שתכתוב מהיכן אתה?.

זאת כנראה מגיפה מדבקת שלא כותבים מיקום בארץ כשמחפשים הכוונות ולא קודמים פרטים על הרכב כשמבקשים יעוץ או פרטים טכניים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אצל הפרסי קניתי קיט קלאץ' של exedy במחיר של 500 ש"ח כולל הכל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אצל הפרסי קניתי קיט קלאץ' של exedy במחיר של 500 ש"ח כולל הכל.
לסיויק?

היום היתי אצלו והוא רצה 1000 ש"ח על DYKEN. :?

פורסם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אוקיי... אז הבעיה היתה כזו...

הזמנתי מאיביי קלאצ' מחוזק לאוטו שלי.

הורדתי גיר והכל..... אני בא להרכיב את הקלאץ'.... ו... הוא לא מתאים... (יותר גדול משלי ולא יושב בתותבים).

אחרי לבטים רבים וחיפושים אחרי קלאץ' זול (שיחזיק עד שאקבל את הקלאצ' הנכון) החלטתי להחליף את גלגל התנופה שלי לשל 1.6 ולהשתמש בקלאץ' שקיבלתי. (פיסית הוא מתאים הגיר\מנוע שלי זהים לשל 1.6) פשוט התותבים ממוקמים במקומות שונים.

אז תודה לכולם :-)

• תוכן חדש...