Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היו לי רעשים מהגלגל והחליפו לי את הנאבה.

הבנתי שאפשר להחליף רק את הלאגר ולא את כל הנאבה, בהפרש עצום במחיר.

הנאבה עלתה לי 900 ש"ח, והבנתי שלאגר עולה 100 ש"ח.

השאלה היחידה שלי היא, לפני שאני פונה למוסכניק, האם יכול להיות שהלאגר מגיע BUILT-IN יחד עם הנאבה, או שאפשר להחליף רק את הלאגר בעזרת מכשיר הסטרס?

תודה לעוזרים.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

מיסב = לאגר?

אם כן, מה יכולה להיות הסיבה להחליף את כל הנאבה? (אני מנסה למצוא איזושהי נקודת יושר של המוסכניק, לפני שאני הולך "לבוא איתו בדברים" מחר...), ולא רק את המיסב?

SPL - 143.6DB

"

פורסם
המיסב הוא תמיד חלק נפרד !
שלום.

גם בפיאט הנבה ניפרדת מהמיסב רק אים פטיש 20 ק"ג ופרס.

בשביל מה אתה כותב שטויות ,יש סוגים של נבות שהמיסב לא ניתן לפרוק ומחליפים אותו קומפלט.

לפותח השרשור מה זה רכיבים ברכב אמרקאי זה מאכל כול שהוא?

אולי תציין סוג ודגם של הרכב כמו כן איזה נבה קדמית או אחורית.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

נבה קדמית. שברולט לומינה LTZ 3.8

לגבי הכותרת, לא הצלחתי לחשוב על משהו טוב יותר, אל תכעס...

תודה על העזרה, אגב

SPL - 143.6DB

"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני צריך להחליף את הנאבה ברכב רק שבמקרה שלי זה לא עולה 900 שקל אלה 2400 אז תתנחם אני מחפש באינטרנת כבר שבוע איך להזמין חלקים לרכב הזה מחול דרך אגב מדובר באופל אסטרה בקשר לפרוק ברכב אמריקאי אין אפשרות לפרק את המייסב מהנבה בגלל זה זה בה קומפלט

• תוכן חדש...