Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז יש לי חדשות בשבילך, יש לי ועוד איך זכות. לעבוד בשבת ולכתוב דוחות זו פרנסה בכבוד? אני בטוח שלפי תנאי העבודה שלו, הוא לא אמור לעבוד ולרשום דוחות כאשר נכנסת השבת, אלא אם כן זה מקרים חריגים כמו פינוי מחניה אסורה. מניסיון אני יודע, שמכניסת השבת, הפקחים לא עובדים (אלו שרושמים דוחות חניה) למעט הגוררים. אתה יכול לבדוק זאת בשאר העיריות בארץ לא רק בת"א. הבחור חנה בכחול לבן רק שתהיה בעניינים, לפי התמרור בכלל רשום שבימי שישי משעה 17:00 עד צאת השבת ובימי חג - החניה מותרת לכולם.

ליאור

מהיכן הידע שהפקח לא צריך לעבוד בשבת?

אולי בחוזה העבודה שלו הוא כן צריך לתת מספר שעות עבודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כשאתה נוסע בכביש מהיר, ונוסעים לידך מכוניות במהירות מעל המותרת, אתה פותח את החלון וצועק על כל אחד מהם אפס?

אנשים טועים. כמו שכתבת לבד, אצלך הפקח טעה, ביטלו לך את הדו"ח.

פורסם
פליקס ו"האחד" -באמת אין לי הרבה מה להגיד לכם, אולי חוץ מהעובדה שאני די בטוח שאתם ילדים שחיים על הכסף של ההורים. (בלי כוונה לפגוע או להעליב).

ופליקס, ההתבטאות שלך כל כך ילדותית שאין לי הרבה מה להגיב לך.

לפעמים,לידע כללי בשבילך, לאנשים אין הרבה ברירה במה לעבוד,פשוט כי הם חייבים לעבוד.

נו לפחות במשהו קלעת, אני ילד שחי על חשבון ההורים.

שיפעילו קצת שיקול דעת, ושלא יתנו דוחות סתם על מה שלא צריך. ואני עומד מאחורי המילים שלי, אני מעדיף לטאטא רחובות מאשר להיות זה שתופס ודופק אחרים ונותן להם קנסות ומחפש בכל מקום איפה אנשים טועים. (ולא חסר מקרים של הרבה פקחים שנותנים דוחות על לא כלום).

ROOONEEYY

פורסם

זה ממש לא אותו הדבר אבל עזוב. אתה משווה ועושה אנלוגיות לא קשורות ולא נכונות, אל תסכים איתי אבל לי אישית - נמאס להרגיש פראייר של הרשויות, במיוחד אם הם טועים והרבה. בוא נסגור זאת כך, אין לי מה להתווכח איתך יותר.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

באותו עניין :

פקחי חנייה משתכרים לפי שעות נטו, או שיש להם אחוזים/בונוסים על כמות הדו"חות שחולקו על ידם?

פורסם

לא ייאמן ולא מובן איך הגעתם לפקחי חניה...

טוב, מי מתנדב לנסות וליישם את התקדים הזה בפעם הבאה

שהוא עובר בדיקת רשיונות שגרתית או נתפס על 200 קמ"ש? :-D

דניאל

MCS 2008

• תוכן חדש...