Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת פסח התחלנו ללסדר ולנקות את הבית , כאשר נתקלתי בכתבה מאוד קטנה ששמרתי מלפני מספר שנים שהתפרסמה במעריב.

מותר לקלל ולהעליב את השוטרים כולם-אבל אסור להשמיע הערה פוגעת כלפי שוטר יחיד. כך עולה מפסיקה של שופטת בית משפט השלום כפר סבא.

השופטת ניצה מימון שעשוע, זיכתה צלם של סוכנות הידיעות רויטרס, גדי אפריאט, שנאשם בהעלבת שוטר ובהפרעה למילוי תפקידו.

בכתב האישום נטען, לפני מספר שנים קרא אפריאט לעבר שוטר : "כל השוטרים אפסים".

השופטת קבעה: "אמירות כגון: "כל השרים מושחתים" או : "כל השוטרים מטומטמים", אין בהן משום העלבת עובד ציבור".

"מעריב"

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מזכיר לי מקרה שקרה לי לפני כשבוע. היום היה יום שישי, שעה 17:30 אחה"צ - השבת כבר נכנסה, הקפצתי את חברי הביתה שגר ברחוב מזא"ה במרכז ת"א, וכאשר נסעתי ברחוב נתקלתי בפקח רשע שממלא דו"ח למכונית שחונה על כחול לבן ללא תו חניה. (כבר שבת! מה מפריע לך?!). תוך כדי נסיעה רגועה ואיטית של כ-20 קמ"ש פתחתי את חלוני וצעקתי לפקח: "מה כואב לך לתת לו דו"ח ועוד בשבת?, כל הפקחים האלו אפסים!" והמשכתי בנסיעה רגועה. שמתי לב במראה האחורית שהפקח נעמד באמצע הכביש, מסתכל על הרכב שלי ורושם את המספר שלי "יעני". באותו רגע התחלתי לצחוק עם חברי על כמה פתטיים יכולים להיות פקחים של עיריית ת"א, הוא באמת חשב בטח שנכנסתי לפאניקה או משהו, חושב שיש לו כח של מינימום שוטר תנועה במרדף.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
מזכיר לי מקרה שקרה לי לפני כשבוע. היום היה יום שישי, שעה 17:30 אחה"צ - השבת כבר נכנסה, הקפצתי את חברי הביתה שגר ברחוב מזא"ה במרכז ת"א, וכאשר נסעתי ברחוב נתקלתי בפקח רשע שממלא דו"ח למכונית שחונה על כחול לבן ללא תו חניה. (כבר שבת! מה מפריע לך?!). תוך כדי נסיעה רגועה ואיטית של כ-20 קמ"ש פתחתי את חלוני וצעקתי לפקח: "מה כואב לך לתת לו דו"ח ועוד בשבת?, כל הפקחים האלו אפסים!" והמשכתי בנסיעה רגועה. שמתי לב במראה האחורית שהפקח נעמד באמצע הכביש, מסתכל על הרכב שלי ורושם את המספר שלי "יעני". באותו רגע התחלתי לצחוק עם חברי על כמה פתטיים יכולים להיות פקחים של עיריית ת"א, הוא באמת חשב בטח שנכנסתי לפאניקה או משהו, חושב שיש לו כח של מינימום שוטר תנועה במרדף.

ליאור

סיפור בהחלט מרגש.

אתה פשוט גבר גבר.

אני מקווה שאיזו עבודה שלא תהיה לך, שיימצאו אנשים שייקראו לך אפס.ניראה אז איך תרגיש.

בושה.

פורסם

תאמין לי אדון איגור, אם ביום שבת בהיר אחד משומקום תתפלא לראות שיש לך דו"ח של שמשת הרכב, אתה תתחיל לקלל את המשפחה של הפקח כמו טטל'ה, ויותר מזה, אם תתקל בו בזמן רשימת הדו"ח אני יכול להבטיח לך שזה בדיוק מה שתגיד לו: "תגיד לי אתה לא מתבייש? יום שבת היום! אין לך מה לעשות?" אז אל תתמם לי פתאום.

הפקח המסכן הזה יכול לתת דוחות יום ולילה, אבל לא, דווקא בשישי שבת הוא בוחר לתת את הדו"ח שאף אחד לא מפריע לו. אז אל תלמד אותי דבר וגם לא חצי דבר על בושה.

עוד משהו, כמה פעמים יצא לך לראות פקח ביום שישי או שבת מחלק דוחות חניה? לי כמעט ולא יצא, ואני גר בת"א, הפקח עצמו מחלל את השבת לצורך העניין בשביל לדפוק מישהו אחר - זו בושה. פינוי מחניה אסורה (גרירות) זה כבר משהו אחר.

ליאור

פורסם
אני אומרת אם אפשר אז למה לא....
ואני לא מבין למה להכליל ציבור שלם...

אני מאמין שהיחס בין שוטרים רעים לטובים הוא 1/40, ולכן נכון יותר לצעוק "רוב השוטרים אפסים!"

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

הראל צודק, לפי ההגיון המתמטי והפסיכומטרי:

כל השוטרים אפסים משמעו: שוטר ---> אפס או לא אפס ---> לא שוטר. לכן הטענה מכלילה גם שוטר יחיד או כל שוטר אחר.

לפי הגיון זה אם נגיד כל השוטרים אפסים וידועה שיש שוטר אחד אז בעצם יש שוטר אפס.

מה שהראל אמר הוא הנכון, שוב, לפי ההגיון המתמטי והפסיכומטרי:

רוב השוטרים אפסים משמעו: יש שוטרים אפסים ויש שוטרים לא אפסים.

לכן אם הוא היה צועק רוב השוטרים אפסים אז יכלה השופטת להגיד שאולי הוא לא מתכוון לאותו שוטר ספציפי.

השופטת לא חכמה במיוחדת. תחשבו על זה מבחינה הגיונית. אם אומרים כל השוטרים הם X לא מתכוונים גם לשוטר ספציפי ? נו באמת...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
תאמין לי אדון איגור, אם ביום שבת בהיר אחד משומקום תתפלא לראות שיש לך דו"ח של שמשת הרכב, אתה תתחיל לקלל את המשפחה של הפקח כמו טטל'ה, ויותר מזה, אם תתקל בו בזמן רשימת הדו"ח אני יכול להבטיח לך שזה בדיוק מה שתגיד לו: "תגיד לי אתה לא מתבייש? יום שבת היום! אין לך מה לעשות?" אז אל תתמם לי פתאום.

הפקח המסכן הזה יכול לתת דוחות יום ולילה, אבל לא, דווקא בשישי שבת הוא בוחר לתת את הדו"ח שאף אחד לא מפריע לו. אז אל תלמד אותי דבר וגם לא חצי דבר על בושה.

עוד משהו, כמה פעמים יצא לך לראות פקח ביום שישי או שבת מחלק דוחות חניה? לי כמעט ולא יצא, ואני גר בת"א, הפקח עצמו מחלל את השבת לצורך העניין בשביל לדפוק מישהו אחר - זו בושה. פינוי מחניה אסורה (גרירות) זה כבר משהו אחר.

ליאור

לא אמרתי מילה על העובדה שהוא כותב דו"ח ביום.

וכמו שכתבת, אם הייתי מוצא דו"ח על השמשה שלי, הייתי מקלל בלב את הפקח,אמו ושאר השושלת.

מה שכתבתי לך, דיברתי על העובדה שקראת לו אפס.

אין לך זכות לקרוא לבן שעובד ומתפרנס בכבוד אפס.

פורסם
לא אמרתי מילה על העובדה שהוא כותב דו"ח ביום.

וכמו שכתבת, אם הייתי מוצא דו"ח על השמשה שלי, הייתי מקלל בלב את הפקח,אמו ושאר השושלת.

מה שכתבתי לך, דיברתי על העובדה שקראת לו אפס.

אין לך זכות לקרוא לבן שעובד ומתפרנס בכבוד אפס.

אז יש לי חדשות בשבילך, יש לי ועוד איך זכות. לעבוד בשבת ולכתוב דוחות זו פרנסה בכבוד? אני בטוח שלפי תנאי העבודה שלו, הוא לא אמור לעבוד ולרשום דוחות כאשר נכנסת השבת, אלא אם כן זה מקרים חריגים כמו פינוי מחניה אסורה. מניסיון אני יודע, שמכניסת השבת, הפקחים לא עובדים (אלו שרושמים דוחות חניה) למעט הגוררים. אתה יכול לבדוק זאת בשאר העיריות בארץ לא רק בת"א. הבחור חנה בכחול לבן רק שתהיה בעניינים, לפי התמרור בכלל רשום שבימי שישי משעה 17:00 עד צאת השבת ובימי חג - החניה מותרת לכולם.

ליאור

פורסם

מתפרנס? אולי, אבל בכבוד???

אני מעדיף לטאטא רחובות מאשר להיות פקח ולתת לאנשים דוחות על זה שהאוטו שלהם בולט 20 ס"מ וחונה על אדום לבן או כחול לבן או אנערף.

ROOONEEYY

פורסם

פליקס ו"האחד" -באמת אין לי הרבה מה להגיד לכם, אולי חוץ מהעובדה שאני די בטוח שאתם ילדים שחיים על הכסף של ההורים. (בלי כוונה לפגוע או להעליב).

כשאומרים "פרנסה בכבוד" - מדברים על עבודה לגיטימית וחוקית.

זה שהוא מבצע תפקיד שלא מוצא חן בעיני כבודכם, זה כבר משהו אחר.

ל"האחד", אני בטוח שהפקח לא החליט סתם לעבוד כי משעמם לו, ולרשום דו"ח מחוץ לשעות העבודה בגלל רוע לב.

ופליקס, ההתבטאות שלך כל כך ילדותית שאין לי הרבה מה להגיב לך.

לפעמים,לידע כללי בשבילך, לאנשים אין הרבה ברירה במה לעבוד,פשוט כי הם חייבים לעבוד.

אני בטוח שאם הפקח היה יכול לבחור, הוא היה בוחר להיות מנכ"ל מייקרוסופט ישראל ולא פקח.

פורסם

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=5945

בדיוק אותו עיקרון, כמו שהפקח טעה כאשר נכנסה השבת ונתן את הדו"ח גם כאן הוא טעה, "אף אחד לא מושלם".

העניין פה שאני יודע ובטוח שהוא טעה, וקרה לי כבר פעמיים שפקחים טעו לי בדוחות ושני הדוחות בוטלו.

איגור - ממש לא אכפת לי שהוא פקח\שוטר\גנן או לא יודע מה, לא זה מה שמפריע לי כאן. מה שמפריע לי כאן זה שמבחינתי הוא עבר על החוק, וזה למה קראתי לו אפס, לא בגלל שהיה בא לי אותו רגע לקרוא לו אפס עצם היותו פקח. אני נתקל כל יום בלפחות 3 פקחים בפעולה ואני לא אומר להם שום דבר.

ליאור

• תוכן חדש...