Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנדקרוזר שנת 1998

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יש לי אפשרות לקנות אחת שמורה מאוד שנת 98 (ייבוא אישי) שמורה היטב. השאלה היא מה המחיר שלה? המחירון מגיע עד שנת 99 (לוי יצחק). מישהו יודע כמה מה מחירה? דבר נוסף האם הרכב מומלץ?

נ.ב זה הדגם המפואר + כל התוספות.

פורסם

תבדוק בערך כמה הירידת ערך בין השנים וככה תחליט כמה אתה מוכן לשלם עליה.

מה זאת אומרת האם הדגם מומלץ? לפי דעתי לא.

הוא לא יכול לקחת סיבובים מהר, יש לו מרכז כובד גבוה ככה שהוא נוטה יותר להיתהפך, האגרה שלו מאוד גבוהה, האחזקה שלו מאוד יקרה (ביטוח, טיפולים) אתה משלם תוספת כסף ניכבדה בישביל מערכת ה

4*4, היא די עגלה וכ'ו... הכל מה הדרישות שלך מהרכב כי ככה אי אפשר לענות לך כמו שצריך.

רק להבהרה- אני דווקא אוהב אותו פשוט פירטתי מה החסרונות שלו בעיניי. כמו שהבנתם, אני לא מתכוון לקנות לעצמי ג'יפ בזמן הקרוב.

אופק.

פורסם

איזה לנדקרוזר? סדרה 70, 80, 90... אילו רכבים שונים לגמרי. בכל מקרה מדובר על רכבי שטח טובים ואפילו טובים מאד, טויוטה יודעים את העבודה.

Jeepolog.com

פורסם

יש לנהוג במשנה זהירות עם רכבי היבוא האישי.

ההיסטוריה שלהם מתחילה רק עם עלייתם לאה"ק. אין אפשרות ממשית לדעת מה עבר על הרכב בחו"ל.

פורסם

תופעה מוזרה שראיתי בכל לוחות המודעות היא ששנת 98 (הדגם הישן ,היותר קרבי והפחות מצועצע) עולה יותר מאשר שנת הדגם 99 (שזה כבר הג'יפ שלמרבית הרוכשים שלו נסיעת שטח היא עליה על מדרכה מול אר-קפה).

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש עליו מבחנים?כתבות?

כל דבר יעזור.

יש המון מידע, אבל חבל להטעות אותך אם מדובר על הרכב הלא נכון. אני יכול רק לנחש שמדובר על סדרה 70 - ארוך:

bj73.jpg

או קצר:

LC01.jpg

האם הרכב המדובר דומה לאלו?

Jeepolog.com

פורסם

וגם כולם צודקים..

המשותף לכל הכלים שתמונותיהם מופיעות הוא השם לנדקרוייזר.

לארץ יובאו דגמי ה 70 בעלי אוריינטציית שטח מובהקת ודגמי הפראדו.

הדגם שבתמונה מעל כונה "100".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...