Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אוטו לאבא שלי ב40000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

פתאום אבא שלי צריך אוטו משלו. יש לנו כבר לסאנר ישנה אחת ועכשיו אנחנו מחפשים עוד אוטו, אשמח לקבל ממכם עצות.

ראשית אבא שלי בן אדם גדול, 1.90 ודבר שני הוא מחפש רק אוטומטית.

בנוסף הרכב משמש לעבודה ולכן ייתכן שייבלה בו הרבה במהלך היום אז עדיף משהו כמה שיותר נוח ואמין.

הדברים החשובים הם אמינות, נוחות לגובה שלו, וצריכת דלק נמוכה. אם אפשר לקיים את שלושת המרכיבים האללו מצויין.

איזה דגם ניתן להשיג שהוא יחסית שנתון גבוהה? אין שום משמעות לחיצוניות של הרכב, אם זה משנה משהו.

תודה לעוזרים מראש,

gura

פורסם

מצטרף לסובארו.

רכב מנהלים יפני כמו קארינה, גאלאנט, לגאסי וכו' מאמצע שנות ה-90 יתנו את האופציה האמינה יותר (במידה ותוחזקו כהלכה).

מגאן וקסארה או אפילו מונדיאו וקסנטיה יתנו יותר ונוחות ובטיחות. אבל מוניטין אמינות גרוע ולאוו דווקא מוצדק.

אם אתם לארג'ים בהוצאות דלק אז וולבו 940.... תהיה גדולה, נוחה, בטוחה ואמינה למדיי.

פורסם

יש לנו טויוטה קארינה במשפחה, שנת 93, חוץ מטיפול בשנה, אין שום תקלות.

בנוסף ניידות סמויות של המשטרה מראות אמינות מופלגת למאות אלפי ק"מ ומדובר בשנתונים של אמצע 90.

• תוכן חדש...