Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי ראדיאטור...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי...

למישהו יש מושג כמה עולה ?

לרפי ...צ'טערת , רק עכשיו ראיתי את ההודעות שלך לגבי הכהיית החלונות ...,שאלת אותי אם הלכתי להיכן שהפנת אותי , אז התשובה היא לא, החלטתי לדחות מעט את העניין +בוחנת דרכים אחרות להצל...., בכל מקרה, תודה :wink: .

פורסם

תלוי איזה רדיאטור, מה מצבו וכו'. בעיקרון - כמה מאות שקלים.

אני ממליץ לפנות ל "גונגה" - רדיאטורים ומערכות פליטה - שברח' תושיה 14 (פינת טברסקי) ת"א, טל' 03-5621303.

שמואליק בעל העסק הוא מקצוען, הגון, גובה מחירים סבירים לחלוטין ובנוסף לכל - בחור חביב ומאיר פנים.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תודה על התשובות .:-D

דרך אגב, יוצא לי למלא כל שבוע בערך בין ליטר -לליטר וחצי של מים , מה יכולה להיות הבעיה , חוץ מאשר שהראדיאטור זקוק כנראה לניקוי ...

פורסם

שהוא זקוק כנראה גם לאטימה.

בכל אופן, גש עם הבעיה למכון רדיאטורים אמין והם יעלו על הבעיה תוך דקות ספורות.

אפשר לנחש, אבל יש יותר מדי סיבות לאובדן מים.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...