Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת במה כרוכה התקנת מגבר ורמקולים ברכב, והאם כדאי לפנות למתקין, מאחר ואין לי כל ניסיון בתחום. כמו כן הייתי מעוניין לקבל המלצות על מתקינים מקצועיים (ואם אפשר גם זולים) באיזור תל אביב

תודה

פורסם

בעיקרון התקנת מגבר לא ממש מסובכת.

אם אין לך ניסיון אני ממליץ לגשת למתקין... העלות לא אמורה להיות גדולה.

אני גר באיזור חיפה אז אני לא יכול להמליץ על מתקינים באזור שלך.

opel astra GSI

עד מתי?? שלילת רשיון מ 2004

פורסם

אם אין לכם את הנסיון ואת הידע , אני ממליץ מאוד לגשת למתקין על מנת לבצע את העבודה הנ"ל.

לא סיפור יקר מידי ויכול להיות אחלה של "שיעור".

under construction..

פורסם

אצלי זה חשוב לעשות את זה לבד, אפילו אם זה יקח לי המון זמן ואפילו לא משתלם כספית אני בסופו של דבר נהנה יותר מזה.

וגם משוויץ לחברים שעשיתי הכל לבד. :lol:

נ.ב.

יש לי ידע ענק באלקטרוניקה, מחשבים (כל החשמל שבמחשב).

פשוט ברכב אני לא מבין.

פורסם

סליחה על ההקפצה... אבל מה קורה? זו שאלה ממש בסיסית אז כל-כך קשה לענות על איך מתחברים הרמקולים ברכב?

מפתיע אותי שמאז ששאלתי איזה 50 אנשים צפו בהודעה ולא ענו בכלל.

פורסם

מדובר על מחברים הכי פשוטים שיש, רק לחשוף את הקצוות של הכבלים ולחבר אותם ע"י הברגה לטרמינלים של המגבר.

אני יודע שאתם רוצים לעשות את זה לבד, הבעיה היא לא החיבורים , סה"כ למגבר יש מס' חיבורים בודדים.

חיבור פלוס + של כבל מהמצבר על פיוז תואם לסגולת המגבר.

חיבור מינוס - בעובי כבל זהה לפלוס , ורצוי כמה שיותר קצר לשילדה.

חיבור REMOTE ע"י כבל הפקודה שיוצא מהHU.

חיבור RCA מיציאות הפריאווט של הHU לכניסת הRCA INPUT של המגבר.

והשאר זה כבלי רמקולים.

הבעיה בהתקנת מגבר היא הכיוון, במידה ותבצעו כיוון לקוי אתה יכולים לגרום נזק לאלמנטים ואו למגבר עצמו.

עדיף לשלם בפעם הראשונה כסף למתקין עבור ה"שיעור" הנ"ל מאשר לשרוף סט קומפוננט או יותר גרוע מזה לגרום נזק למגבר.

under construction..

פורסם

מגבר בהחלט נשמע כמו משהו קשה יותר, בגלל זה שאלתי רק בקשר לרמקולים (לעומת פותח הדיון שיצא לגמלאות).

שוב תודה על העזרה, בקרוב אני מקבל רכב ואני רוצה לבצע לו מערכת אז אני אפתח דיון משלי.

ואם ככה לחבר רמקולים נשמע לי כמו הדבר הכי קל בעולם, למה שמישהו יבצע לי את זה :roll:

דרך אגב, קבל ח"ח על ההודעה ה 1500.

פורסם

OMG mayrun עשית לי את היום, למה זה לא מופיע בסטיקיים זה ממש שימושי ועוד בעברית :shock: .

אחרי שאני אקרא את מה שרשום שם אולי אני אפילו אתקין את המגבר בעצמי אם אני ארגיש "בר-מזל".

(ראיתי את המדריך... אני לא מרגיש כזה "בר-מזל" :? )

יש למישהו מושג כמה עולה ערכה הכי בסיסית לחיבור מגבר?

• תוכן חדש...