Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקודד XviD מותקן אצלך?

אם לא, אתה יכול להוריד מכאן

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אוקיי רבותיי.

ראיתי הרבה פרקים של טופ גיר. למען האמת, את כל הפרקים של טופ גיר החדש.

אבל, זה הפרק, בהא הידיעה גדולה מאוד, הכי מצחיק ומטורף שהיה בטופ גיר אי פעם..

אני לא אומר זאת בקלות ראש.

כל הדברים הכי פסיכוטים ומגניבים בפרק אחד.

דניאל, תראה את הפרק הזה. נראה אם לא תצחק.

(ואם לא, אז באמת אין לך הומור..)

אור.

אגב, שמתם לב לתמונה הזאת?:)

ערוך, מהסרטון:wink:

top gear...JPG

פורסם

ראיתי, בדיחות של כיתה א'.

חלק ניכבד מהפרק לא מעניין בכלל. הקטע של המיני לא מעניין, הקטע בהתחלה של 2 ג'פים גם לא היה כל כך מעניין כי הם לא הראו ביצועיים מעניינים. מה שכן היה מעניין זה הנהג ראלי שהתחרה נגד המגלשה הזאת.

זה היה מטורף, זה מפחיד מוות וגם ג'מס או איך שלא קוראים לו, שישב בראלי כמעט השתין במכנסיים מהנהיגה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני שמתי לב אבל בשביל לעצור פה ולחזור 5 שניות אחורה צריך לתזמן 3 דקות מראש (פנטיום 3 450, 128 ראם, אני צריך לשמן את הגלגלי שיניים אחרי כל פרק של טופ גיר).

זה פרק מחורבן. הם לא בחנו אף מכונית. שכונה זה נחמד והכל, אבל הרעיון בטופ גיר הוא לשלב אותה במידה הנכונה. מי שרוצה שכונה שיראה רנו פסקל.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

דניאל, הטע עם המיני לא מעניין אותך!?

WTF?!

Noble Savage, המטרה כאן לא הייתה לבחון מכוניות. הפרק מוגדר כ-עונה 8 פרק 0, לא כפרק 1.

הוא אמור להיות שכונה מצחיקה. אתם באמת מסתמכים על משהו שהם אומרים שם? כי אם כן, מצבכם רע..

אור.

פורסם

ak47, זה די נראה ככה..

דניאל, ומצטער להרוס למי שלא ראה, מיני עם טילים שמתולקים בדלק סילוני מאחורה שיושבת על מעין מגלשי סקי שאולתרו לצלילי הנעימה מצוות לעניין זה לא מעניין?!

אם ענית כאן כן, כמו שעמוס הגדיר את זה בצורה הטובה ביותר "אתה לא בן אנוש.."

אני סיימתי עם הנושא הנ"ל, מנהלים, תחזירו אותו לנדן.

אור.

פורסם
דניאל, הטע עם המיני לא מעניין אותך!?
אז לא מעניין אותו.. מה הוא עשה לך רע.

המטרה כאן לא הייתה לבחון מכוניות. הפרק מוגדר כ-עונה 8 פרק 0, לא כפרק 1.
1. מה הקשר בין סיווג הפרק לבין ה-"מטרה" שלו?

2. הסיווג הזה ניתן על ידי אחד שקוראים לו VUK, הוא זה שמעלה את הדברים האלה לרשת. לא על ידי ה-BBC.

3. הם עשו את הפרק הזה כי לעונה 7 היו רק שישה פרקים, לעומת העשרה שיש בדרך כלל.

4. לא איכפת לי מה היתה המטרה. לדעתי זה לא מתקרב לאיכות של מה שיש בדרך כלל בטופ גיר.

אתם באמת מסתמכים על משהו שהם אומרים שם? כי אם כן, מצבכם רע..
1. אני לא מבין איך המשפט הזה קשור לדיון.

2. כן, אני מסתמך על מה שהם אומרים. מעולם לא נהגתי על אסטון, אבל אני ללא ספק רוצה אחת.

3. בהמשך לסעיף 2 - תפתח את 07x01 (אחד הפרקים הטובים ביותר) ותסתכל על 18:00 עד 18:46. השילוב בין הרעש שלה, למוזיקה של הייבריד, לצילומים המטורפים, לנוף, למזג אוויר, גורם לי לרצות את המכונית הזאת יותר מכל אחת אחרת. באמת שלא מעניין אותי איך היא נוסעת.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
עצוב לראות איך אנשים צוחקים מהומור בריטי...
תשמע, על טעם וריח אין מה להתווכח. יש אנשים שאוהבים את ההומור הזה, גם לדעתי הוא מצחיק מאוד וגם מאוד אינטיליגנטי. ויש אנשים שצוחקים מתוכניות כמו "פיספוסים" ומהבדיחות של דודו טופז.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...