Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי כח לתרגם, בכל מקרה מי שלא מבין את לא סיבה להוריד את הפרק.

Car ice hockey, car ice skating and a ski-jumping Stig in a snowmobile are some of the highlights of Top Gear’s version of the Winter Olympics. The team filmed in Lillehammer, Norway, for a show that will air on Febuary 12 to coincide with the real winter games in Turin. “Jeremy won on style,” said Andy Wilman, the producer. “He did some spectacular James Bond power slides.

לכל מי שרוצה. תהנו

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפרק הכי טוב של טופגיר אי פעם. טוב, בעצם יותר נכון להגיד הפרק הכי מצחיק של טופגיר אי פעם. ראיתי אותו לפניי יומיים, הייתי עם דמעות בעיינים מרוב צחוק.

זו אשכרה סדרת קומדיה עם מכוניות בצד.

הנה טעימה קטנה:

bscap0093jb.jpg

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

פרק ממוצע ביותר..

היו יכולים להראות לי את התסריט וזה היה אותו דבר. הם מעולם לא עשו פרק כל כך מלאכותי (חוץ מהפרק עם הווירון, שהיה זוועה). אפילו הויכוחים הדבילים שתמיד מתפתחים בספונטניות היו כתובים בתסריט. סה"כ שני קטעים טובים..

1. שידור חוזר של המיצובישי נגד מגלשה או איך שלא קוראים לזה. כשג'יימס צועק כל הדרך "Shit!!!".

2. כשראו את המונד מחליק מההר לרוחב המצלמה "It's going well, going well". זה הרג אותי.

עריכה: לינק HTTP.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
פרק ממוצע ביותר..

היו יכולים להראות לי את התסריט וזה היה אותו דבר. הם מעולם לא עשו פרק כל כך מלאכותי (חוץ מהפרק עם הווירון, שהיה זוועה). אפילו הויכוחים הדבילים שתמיד מתפתחים בספונטניות היו כתובים בתסריט. סה"כ שני קטעים טובים..

1. שידור חוזר של המיצובישי נגד מגלשה או איך שלא קוראים לזה. כשג'יימס צועק כל הדרך "Shit!!!".

2. כשראו את המונד מחליק מההר לרוחב המצלמה "It's going well, going well". זה הרג אותי.

עריכה: לינק HTTP.

בהחלט הפרק הכי מבויים שהיה אי פעם, אבל גם הפרק הכי מצחיק לדעתי.

אני פשוט נהנתי מכל שניה שהייתה בו, בעיקר כאשר קלרקסון בא לבדוק את ה"חומה" של האוגר, ומסביר לו למה זה לא יעבוד... אני עד עכשיו צוחק מזה!

If you wanna drive to the north pole, buy a Hammond!

:grin:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
יש לך עוד כמה HTTP LINKS לשאר הפרקים של העונה?
לא. תמיד מישהו תמים מעלה לינק כזה כי הוא רוצה להראות לחבר שלו, ותוך רגע זה מגיע לכל העולם ואז השרת שלו קורס. יש את כל הפרקים במינינובה.

עריכה: אם מישהו באמת מתכוון להוריד פרקים של זה, אני ממליץ על עונה 7 באופן כללי, ושלושת הפרקים הראשונים באופן ספציפי. אני אתעלם מהמכוניות והבדיחות המטומטמות לרגע ואגיד שזו תוכנית עם צילומים ועריכה מוזיקלית ברמה שלא מביישת שוברי קופות מהוליווד. הקטע עם ה-RS4, הנסיעה לגשר בדרום צרפת, המבחן ב-Isle of Man..

פורסם

עריכה: אם מישהו באמת מתכוון להוריד פרקים של זה, אני ממליץ על עונה 7 באופן כללי, ושלושת הפרקים הראשונים באופן ספציפי. אני אתעלם מהמכוניות והבדיחות המטומטמות לרגע ואגיד שזו תוכנית עם צילומים ועריכה מוזיקלית ברמה שלא מביישת שוברי קופות מהוליווד. הקטע עם ה-RS4, הנסיעה לגשר בדרום צרפת, המבחן ב-Isle of Man..

:mm_yeah:

אגב, הורדתי את הפרק הנ"ל ממינינובה. כשאני מפעיל אותו הוא עושה לי את הError המוכר שבו הוא רקוצה שאני אשלח דו"ח מחורבן שלא נותן שומדבר..

משיהו נתקל בבעיה?

למישהו יש עצות לפתרון?

(אגב, יש לי חבילת קודק ענקית. העניין לא קשור.)

אור.

פורסם
אגב, הורדתי את הפרק הנ"ל ממינינובה. כשאני מפעיל אותו הוא עושה לי את הError המוכר שבו הוא רקוצה שאני אשלח דו"ח מחורבן שלא נותן שומדבר..
נסה לפתוח עם תוכנה אחרת. נגיד Realplayer.

פורסם

לא real לא divx ולא המדייה פלייר מוכנים להריץ..

בפרטים רשום

modname: xvid.ax.

זה קשור למשהו?

(זה מופיע בכל הארורים בכל התוכנות.)

אגב, ככה זה גם הגרסה שהורדתי מהקישור שפה..

חוי.

אור.

• תוכן חדש...