Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיחים ל-106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל את הרעיון של להחליף את השטיחים שלי (שטיחי אלומיניום, Custom-Made עבור 106) לשטיחי בד. אמנם השטיחי אלומיניום יפהפיים לדעתי, אבל בא לי לשנות.

אני מחפש משהו מינימליסטי ואלגנטי, בלי יותר מדי קשקושים.

העדיפות שלי היא לשטיחים שחורים (משהו שנראה כמו קטיפה \ זמש).

כמובן שמדובר על 4 שטיחים: 2 אחוריים, 2 קדמיים.

יש רעיונות לאיזה שטיחים יתאימו?

האם עדיף שייצרו לי שטיחים לפי מידה מדויקת?

נ.ב. יש למישהו תמונות של השטיחים המקוריים של 106 ראלי דור II?

כך זה נראה אצלי היום:

Resized%202005-06-18%2007-53-47.JPG

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אתה צריך שטיחים שחורים לגמרי בלי שום שטות עליהם, הבעייה היא שקשה מאוד למצא שטיחים כאלה, למעשה, יש רק במקום אחד, בהום סנטר ראיתי שטיחים שחורים סולידיים, בכל שאר המקומות הכל מצועצע ופשוט מכוער.

אגב, השטיחים שלך נראים פיצוץ.

פורסם

תשכח מהשטיחי גומי המקורי, יש לי כאלה והם מחליקים חופשי מתחת לדוושות, השטיח של הנהג גם קיבל יובש ועיוות במקום מסויים שמפריע לדוושת הגז, אל תקנה כאלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כמובן לא שטיחי גומי, אלה שטיח מבד מיוחד.

אגב, איפה מייצרים שטיחים לפי דרישה? האם יש מקום שעושה שטיחים לרכב לפי דרישה - קרי מאיזה חומר\מידות\כיתוב וכו...?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, ירדתי מהרעיון. אני נשאר עם שטיחי האלומיניום היפים שלי.

אבל - אני צריך עצה ב-2 נושאים:

1. אני מעוניין להבריק אותם כדי שיהיו כמו חדשים. שום דבר שניסיתי לא מצליח לנקות אותם, כולל ספריי קרבורטורים, אלכוהול, חומרי ניקוי, שוב דבר. האם יש מקום שיכל לנקות אותם בצורה כימית מקצועית, או לחילופין לצפות אותם בשכבה כסופה חדשה?

2. אני מעוניין לקבע אותם שלא יזוזו. מהי הדרך הכי טובה? (יש לי קצת הסתייגויות מברגים כדי למנוע כניסת מים, וקצת הסתייגויות מוולקרו\סקוטש כי הוא הורס את השטיח של הרכב).

פורסם

דווקא חומרים מסוג אלו עלולים לפגוע במצב החומר ולירידה בברק שלו

רק מים וסבון-לא סקוץ ולא חומרים כימיים אחרים.

אם התוצאה עדיין לא מספקת אותך(ומשהו אומר לי שהיא לא...)

תכין חדשים-זה לא יוצא יקר יחסית כ"כ לסט חלופי מגומי למשל

נ.ב-אני בראלי שלי החלפתי לשטיחים המקוריים ומרוצה מאוד-סולידי ונקי מאוד,לגבי בעית ההחלקה ותקיעה בדוושות,זה נכון לגבי דוושת הגז בלבד והפיתרון פשוט וקל,חיתוך ארבע קוביות מהשטיח ואין מצב שהוא נתפס.

בברכה,רועי

פורסם

רועי, לעולם לא נתקע לי השטיח בדוושות. אם זה היה קורה הייתי מעיף אותו לעזאזל.

הוא סתם רוקד קצת קדימה\אחורה וזה מעצבן.

אני מעדיף בכל זאת להישאר עם השטיח אלומיניום.

אם יש למישהו רעיון איפה יכולים להחזירו למצב חדש, או איך לקבע אותו - בכבוד.

פורסם

נסה אצל מסגר הרכב "איגור" שברח' בן אביגדור 11 ת"א (בתוך מוסך הפסגה),

טל' 03-6243474 או 054-2116758 ואני מקווה שהוא יוכל לסייע לך. ראיתי שהוא עושה שטיחי אלומיניום.

בברכה ובהצלחה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...