Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום קיבלתי את הדו"ח הראשון שלי על סך 100 ש"ח בראשל"צ... :|

למי שמכיר אני פניתי ימינה איפה שהיקב של ראשון, מצד ימין הייתה משאית גדולה של היקב, נתתי לה להשתלב בנתיב. אני רואה שיש אור ירוק ברמזור אבל המשאית בקושי זזה. מסתבר מלפנים אדון שוטר חנה את רכבו על אדום לבן ולמשאית היה קשה לעבור מכיוון שמצד ימין האוטו של אדון שוטר חוסם חלק מהנתיב ומצד שמאל ישנה גדר הפרנה, זה ניגמר בכך שהמשאית הורידה לשוטר את המראה השמאלית...

חשבתי לעצמי, לתת לשוטר את המספר של הנהג משאית או לא? ברור שלא(!) בעיה שלו שהוא חנה כמו חמור, 10 מטר ממנו מצד ימין הייתה חנייה פנוייה.

טוב, אני חניתי בהמשך ברחוב נורדאו אצל חבר שלי מתחת לבית והלכנו לאכול. בדרך אני רואה את השוטר לוקח משהו מהאוטו ומתחיל לחפש למי לתת דוחות באיזור שלו.

אני חוזר לרכב ומגלה דו"ח נחמד מהשוטר הזה. אחחח כמה שאלוהים אוהב אותי... 5 מכוניות עומדות על כחול לבן, לאף אחת מהן אין תו חנייה ורק אני(שהייתי אחרון בשורה) קיבל את הדו"ח.

טוב נו מה לעשות... טעות שלי, לא ראיתי בכניסה שיש שלט שהחנייה בשעות מסויימות בכסף(חבר שלי גר שם 3 שנים ואבא שלו חונה שם לפעמים ועוד מכוניות והוא אמר שהוא לא ראה אף אחד בחיים מקבל שם דו"ח).

היו לי ציפיות שאולי השוטר טעה במספר הרכב או משהו, לצערי לא. בכל מיקרה, אני לא רוצה לקבל את הדו"ח הבייתה-לא רוצה שההורים ידעו.

אם אני אלך לשלם את הדו"ח השבוע לא ישלחו לי מכתב הבייתה, נכון?

נ.ב - אני כל כך מצטער שלא צלימתי את הרכב של השוטר עומד שם!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

שוטרים לא נותנים דו"חות על כחול לבן. רק פקחים של העירייה. תבדוק את העיניים שלך. או שזה היה פקח (גם הם כחולים), או שלא הוא נתן לך את הדו"ח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם לא תיתן פרטים מדוייקים, לא תקבל תשובות מדויקות. פשוט מאוד.

ובכל מקרה, אם תשלם את הדו"ח בזמן, לא תקבל שום דבר הביתה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא יודע פרטים מדוייקים כי אני לא מבין בזה וזה לא מעניין אותי.

אם אתה אומר שרק פקחים נותנים על זה דוחו"ת, אז זה היה פקח.

זה הדו"ח הראשון שמישהו קיבל אצלנו במשפחה אי פעם.(חמסה חמסה חמסה)

בזמן כתוב שניתן לשלם עד ה1/5/06. אם אני אשלם עד התאריך הזה אני לא אקבל מכתב? או שאני צריך לשלם בימים הקרובים בשביל לא לקבל מכתב הבייתה?

פורסם

אני חושב שאולי יש לי עילה לבטל את הדו"ח, השאלה האם זה יתפוס.

מי שדייר בבניין לא מקבל דו"ח. שאלתי את חבר שלי, והוא אמר שאין להם שום דבר,שום מסמך או מכתב שהוא שם בחלון הרכב בשביל שהפקח ידע שהוא דייר הבית ומותר לו להחנות שם.

האם אני יכול לדוגמא לטעון שחבר שלי הוא זה שנהג והוא חנה שם את הרכב ואין לו את המסמך הדרוש ששמים על החלון, אבל הוא כן דייר הבניין.

פורסם

יתכן שמי שגר בבניין לא מקבל קנס כי הפקח מכיר אותו. זו לא עילה לביטול של הדו"ח. אם הנושא הזה מוסדר, אז יש לך קייס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

למי שגר באיזור בו החניה היא כחול-לבן בלבד, יש תו חניה מסודר מהעיריה.

יכול להיות שבאופן מקרי ביותר לחבר שלך, אותו אחד בלי התו, יש קשר עם אותו הפקח והוא מכיר אותו - ולכן לא נותן לו דו"ח. בכל מקרה אחר אין לפקח אפשרות לדעת ללא תו חניה מסודר שמודבק על שמשת הרכב אם מדובר ברכב של דייר או לא.

כל זה מסביר כנראה את העובדה שרק אתה, מתוך סה"כ 5 רכבים שחנו שם, קיבלת דו"ח...

בקיצור - שלם ושכח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה... אני אשלם.

הפקח לא מכיר את חבר שלי, בנוסף אין לחבר שלי שום מסמך מכיוון שהוא גר בדירה הזאת רק כ3 שנים. ז"א הוא לא גר בבניין הזה מאז שבנו אותו כיד ראשונה>אולי בגלל זה אין לו את המסמך הזה.

(הפקח לא יכול להכיר את הרכב של חבר שלי כי אבא שלו לוקח את הרכב בימי חול לעבודה ובשעות שמחלקים דוחו"ת הרכב לא נימצא שם).

פורסם

בראשון לציון נבנה לאחרונה צבא של פקחים שהוא מכונה משומנת היטב (מאוד).

הם כותבים על ימין ועל שמאל בלי לוותר ובלי למצמץ... ת"א חובבנים לעומתם.

עד לפני כחצי שנה היה אפשר להחנות בראשון איפה שרוצים והסיכוי שתקבל דו"ח היה כמו זה שיפגע בך ברק.

בכל מקרה בקשר לדו"ח - לך תקרא את התמרור בתחילת הרחוב - יכול להיות (מאוד) שהחנייה היא בתשלום עד השעה 7 בערב. כלומר, אומנם לחבר שלך אין מדבקה על החלון , אבל אחרי 7 מותר לכולם לחנות.

אם לחבר שלך יש חנייה בטאבו ורק רכב אחד הוא לא יקבל תו חנייה.

בקיצור -קאקות...

פורסם

א. אם תשלם הדוח לא יגיע הבייתה.

ב. כתוב על הדוח מי נתן אותו (מה לא מגיע לך לדעת מי דפק אותך)

ג. מי שגר באיזור יש לו תו חנייה איזורי.

ד. תגיד תודה שזה רק 100 שקל. שלא היו ממציאים לך משהו אחר.

ה. המשטרה לא מחלקת קנסות מתחת ל250 שקל כמדומני.

ו. יש עיריות שהפקחים שלה לובשים צבעים אחרים מכחול (כפ"ס כמדומני בירוק)

ז. ישראלי מצוי מחכה עד שישלחו את הדוח הבייתה (בנתיים הוא מארגן מסמכים שלדודה שלו היה אירוע לב ושהוא היה חייב לחנות שם כדי להציל אותה) אחרי 25 יום הוא שולח ערעור (מותר תוך חודש) ומחכה לבשורות.

ויש כאלה שגם אז הולכים להישפט (זה רק אם אתה צודק)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

משנים את הספח של תעודת הזהות בסניף הדואר הקרוב , פשוט שולחים (בחינם) למשרד הפנים את הספח הנוכחי , ומקבלים תוך עד שבוע בדואר ספח חדש ומעודכן. ככה אפשר להוציא תו חניה .

ככה אני עשיתי כשעברתי דירה לת"א.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...