Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק בשיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חבריי הפורום לפני מספר ימים היתעצתי איתכם אם ליקנות

הונדה סיויק שנת 92 1600 עם מנוע גמור..

הזמנתי בדיקה לרכב באו בדקו לי את הרכב ואני צריך להחליף לה גיר מנוע ורדיאטור

בעזרת ה'

עוד שבוע אני מתחיל התמונות במשך השבוע וכול מהלך התיקון עד הבורג האחרון

יהיו לפניכם...

אני שם לה מנוע חדש מייבוא שעשה 15 אלף קליומטר דוד שלי מביא לי אותו מייבוא

גיר שולח לשיפוץ (לפי המחיר של חדש היה עדיף לי לשלוח לשיפוץ ולא להביא ייבוא פירוק מהארץ..

..

עכשיו יש לי שאלה מי שבדק את האוטו אמר שצריך להחליף רדיאטור למה עדיין לאהבנתי..

הוא אמר שיש בו שמן גיר וניקוי שלו לא יעזור וצריך להחליף אותו...ניראה לכם שהוא צודק הוא שסתם

יש לו רדיאטור חדש והוא רוצה לדחוף לי אותו??

והאם באמת יכול להיכנס שמן גיר לרדיאטור...(יש לי שמן במים) וגם בגיר על המדיד יש מים (צבע לבן)

תודה מראש לעונים

בעזרת השם אתם תופתעו מאיכות התמונות עם המצלמה החדשה..

ולכול השואלים בפרטי אני עובד בקאיה מערכות בבת ים ...

פורסם

אם אני לא טועה אתה עדיין בשנתון שאפשר לאשר באופן חוקי למהדרין החלפה של המנוע המקורי אצלך (D16) במנוע 1600 של הונדה שהוא בעל זוג קאמשאפטים מדגם B16 ומייצר 35 כ"ס יותר.

שווה.

חפש הודעות ישנות של משתמש בשם RACEPAK, אם זכרוני אינו מטעני הוא דיבר על כך בעבר.

מוטי

פורסם
אם אני לא טועה אתה עדיין בשנתון שאפשר לאשר באופן חוקי למהדרין החלפה של המנוע המקורי אצלך (D16) במנוע 1600 של הונדה שהוא בעל זוג קאמשאפטים מדגם B16 ומייצר 35 כ"ס יותר.

שווה.

חפש הודעות ישנות של משתמש בשם RACEPAK, אם זכרוני אינו מטעני הוא דיבר על כך בעבר.

מוטי

בהחלט ניתן לאשר את המנוע.... אבל הבעיה היא שבלתי אפשרי להשיג אותו בארץ. (ואם תשיג ירצו המון 10-15K כולל גיר לעומת D16 שניתו לקנות בפירוק ב 3-2.7K)

אני ממש במזל מצאתי את המנוע בפירוקיה של מכר (ירד מאחת מששת ה VTI המקוריות שנמכרו בארץ) המנוע אצלי כבר 3-4 חודשים ואני עדיין לא השגתי גיר.. ((לא הגיר של ה D לא מתאים) אין ברירה אלא להזמין מחו"ל)

בהצלחה...

**********עריכה - זה שאתה כותב בכתב קטן לא נותן לגיטימציה להודעת מכירה בפורום. בשביל זה יש לך ה"פ או פורום למכירה. עוד פעם כזו ואתה חוזר למעקב :idea: **********

קו---------------------------------------

פורסם

10K בשביל 35 כ"ס זה לא דיל רע במיוחד, גם אל תשכח שבכל מקרה הוא הולך לשקיע 3K במנוע חדש ככה שמדובר ב-7K בשביל עוד 35 סוסים וזה כבר ממש בסדר... זה כמובן במידה ומדובר ב-10K... אם אנחנו מדברים על 15K זה כבר סיפור שונה.

מוטי

פורסם
10K בשביל 35 כ"ס זה לא דיל רע במיוחד, גם אל תשכח שבכל מקרה הוא הולך לשקיע 3K במנוע חדש ככה שמדובר ב-7K בשביל עוד 35 סוסים וזה כבר ממש בסדר... זה כמובן במידה ומדובר ב-10K... אם אנחנו מדברים על 15K זה כבר סיפור שונה.

מוטי

מוטי דיברנו רק על מנוע + גיר,:wink: חוץ מאלו יש עוד הרבה דברים שצריך להשיג.

ציריות של אינטגרה 94-00. תושבת מנוע אחורית תחתונה של אינטגרה 94-00, מחשב P30,

"SHIFT LINKAGE" שטנגות של ידית הילוכים.

במידה וירצה להשאר עם מחדס המזגן המקורי צריך למצוא תושבת של CRV...

כנ"ל למשאבת ה"כ.

בנוסף צמת חוטים (במידה ולא רוצים להתעסק עם חיווט)

אם שחכתי משהו תוסיפו...:wink:

על החתום

מושיק ג.

קו---------------------------------------

פורסם

**תוכן ההודעה נמחק עקב היותו בלתי קריא לחלוטין... תן צ'אנס לסימני פיסוק מדי פעם, אני מבטיח לך שההודעות שלך יהיו יותר קריאות בהרבה**

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

פורסם

מושיק -

ידוע לי כמובן שלא מדובר בהשתלה שהיא לגמרי Straight forward למרות שיחסית מדובר בהשתלה קלה למדי כי החלקים קיימים.

בין היתרונות של החלקים הנ"ל - את כולם כמעט ניתן להשיג במחירים מצחיקים בארה"ב שאפילו אחרי משלוח עדיין יהיו יחסית זולים.

בכל מקרה, הרעיון מובן, זו לא השיטה הכי פשוטה בעולם לייצר כוח, מה שכן, עם מדיניות השיפורים של מדינת ישראל שמקורה בתקופת האבן, זו אחלה שיטה להוסיף הרבה סוסים ולהישאר חוקי למהדרין.

מוטי

פורסם

ליאת אני מתנצל מראש על החטטנות, אבל אני אשמח לשמוע מדוע קניתה רכב אשר החלקים הכי יקרים שלו גמורים.

תודה מראש

• תוכן חדש...