Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לאיטי (120+-...) בעליות רמת הגולן ומאחוריי נעלם לאיטו מאחוריי בקליאו שלו...

לאחר שהגענו הביתה הוא אמר שמדי פעם יצאו לי ניצוצות מהאגזוז. אני לא הרגשתי כלום בנסיעה.

תופעה נוספת שיש לי היא רעש מהממיר (כמו חור באגזוז) כשהרכב קר.

האם התופעה קשורה והניצוצות הם למעשה חלקים מהממיר המתפרק?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

משהו וכנראה הממיר או דוד גם סתום גם מתפרק, וגם לחצת "חזק" ועפו ניצוצות.

פעם אחרונה שזה קרה לי זה היה באלפא רומיאו ברלינה.

מה זה ברלינה...?

נתחיל שזה היה לפני יותר מ20 שנים, וזה היה נוסע חזק, מאוד מאוד מאוד....

שם היה בסהכ דוד גם סתום וגם שהחל להתפרק, (בימים שלפני תכנון הממיר אצל האירופאים במיוחד.)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

קרה לי מקרה כזה בזמן השירות הצבאי שלי (בגיל הטיפשעשרה), לפני כ 10 שנים, נסעתי על 140 בפגו 205 גמורה ב 02:00 בלילה..חבר שעקפתי בטיסה סיפר לי שיצא אש מהאגזוז...

פורסם

שלום.

סביר להניח שהממיר שלך מיתפורר ואו הוא סתום יש לבדוק את הממיר ואם הוא לא תקין יש להחליפו כי הוא עלול לגרום נזק למנוע . אגב זו תקלה שאלולה להגרם עקב שימוש בדלק לא מתאים 96 במקום 95 .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
תרים את האוטו למקסימום גובה ,תתכופף ותבדוק שהאגזוז לא השתחרר מהגומיות
לא, את זה תיקנתי לא מזמן...שמתי לאגזוז גלגלים מאיכות טובה, דווקא היו יקרים, מאז האגזוז עובד טוב ולא מרעיש...:)

שלום.

סביר להניח שהממיר שלך מיתפורר ואו הוא סתום יש לבדוק את הממיר ואם הוא לא תקין יש להחליפו כי הוא עלול לגרום נזק למנוע . אגב זו תקלה שאלולה להגרם עקב שימוש בדלק לא מתאים 96 במקום 95 .

בברכה בני ל.

הייתי אצל 'אגזוזן' (:wink:) והוא אמר באמת שלדעתו הממיר מתפרק וזה מקור הרעש, האם לכן זהו גם מקור הניצוצות שנראו מדי פעם? חלקים מהממיר בורחים לי?

מישהו יודע כמה צריך לעלות לי ממיר חדש חלופי? (לא נכנס יותר למורשה..).

להזכירכם קסנטיה 96 מנוע 2000 16V ידנית (4 גלגלים ואגזוז...)

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...