Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו או הונדה האצ'בק

yaniv2
שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מתלבט בין שתי הרכבים הללו. אני מתכוון לשדרג את האונו בקרוב והייתי רוצה לקבל מכם קצת מידע לגבי שני הרכבים. כמה כ"ס לכל אחת? נוחות נסיעה תגובות מנוע ללחיצות על הדוושה וכו'...

אני מתייחס אך ורק לדגמי ה- 1600 .

כל ההונדות שמצאתי עברו מספר לא מבוטל של ידיים האם זה נורמלי לגבי הרכב הנ"ל?

במחיר של הונדה אני יכול לקבל בראבו משנתון הרבה יותר מתקדם.. מה כדאי יותר? לגבי אמינות פיאט זה לא משנה לי כי אני בעל פיאט ואני מאוד מרוצה מהאמינות שלה (מטפל בה ביד אוהבת).

תודה

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני מתלבט בין שתי הרכבים הללו. אני מתכוון לשדרג את האונו בקרוב והייתי רוצה לקבל מכם קצת מידע לגבי שני הרכבים. כמה כ"ס לכל אחת? נוחות נסיעה תגובות מנוע ללחיצות על הדוושה וכו'...

אני מתייחס אך ורק לדגמי ה- 1600 .

כל ההונדות שמצאתי עברו מספר לא מבוטל של ידיים האם זה נורמלי לגבי הרכב הנ"ל?

במחיר של הונדה אני יכול לקבל בראבו משנתון הרבה יותר מתקדם.. מה כדאי יותר? לגבי אמינות פיאט זה לא משנה לי כי אני בעל פיאט ואני מאוד מרוצה מהאמינות שלה (מטפל בה ביד אוהבת).

תודה

אמנם באמת השנתון יותר מתקדם משל הסיויק אבל היא לא פחות מתקדמת מהפיאט ואפילו עולה עליה מבחינת הרמה בכמה דרגות.(הונדה זה אחד הרכבים היותר מתקדמים ביחס לשנתון וביחס למכוניות אחרות..)

אין איזה שהוא"פינוק" שיש בפיאט ואין בסיויק:ח'ח ה'כ מזגן מ'ח וכל שאר הפריוילגיות.

שוב-שאל שאלות יותר ספציפיות על הרכב כדי לקבל תשובות.

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי את הרעיון הכללי עדיף הונדה על פיאט חדשה יותר אבל באילו פרמטרים ההונדה עולה על הפיאט אפשר לדעת? כי אולי אלה דברים שאני יכול להתפשר עליהם. יש גם הבדל מכובד במחיר של 2 המכוניות...

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמינות, הספק, עיצוב.

כולם לטובת ההונדה.

אתה מעוניין באוט' או ידני?

אם כן אוט' אתה צריך לברוח מהבראבו, הגיר האוט' פשוט קסטרופלי, כמו כן מערכת החשמל ברכב.

הבחור מעלי צודק, שאל שאלות קונקרטיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מסכים! אי אפשר להגיד שהסיוויק יותר מתקדמת עשה לי טובה חלונות חשמל היו במכוניות כבר מלפני 30 שנה זה לא אינדיקציה לקידמה של מכונית אולי לרמת איבזור.

לסיוויק באותם שנים לא הייתה רמת בטיחות שמעפילה על הבראבו ולא אביזרים או מבנה מתקדם ככה שאי אפשר להגיד שהסיוויק מתקדמת יותר אולי המנוע חזק יחסית אבל תבדוק איפה מגיע הכוח והמומנט ותבין למה.

אישית אני מעדיף בראבו "לא אמינה" על הונדה סיוויק אצ'בק שחוטה שעברו עליה כול נהגי בת ים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים עם פרקש...

סיכוי למצוא בראבה במצב טוב גדול יותר מאשר למצוא סיוויק במצב טוב, לא לשכוח שבמחיר של סיוויק 93 אפשר לקנות בראבו משנת 98-99 אז בכלל לא בטוח שהסיוויק תיהיה יותר אמינה, היא גם בחמש או שש שנים יותר על הכביש וגם היא כנראה תיהיה אחרי כמה וכמה ידיים לא רחמניות בכלל.

אני הייתי הולך על בראבו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים עם פרקש...

סיכוי למצוא בראבה במצב טוב גדול יותר מאשר למצוא סיוויק במצב טוב, לא לשכוח שבמחיר של סיוויק 93 אפשר לקנות בראבו משנת 98-99 אז בכלל לא בטוח שהסיוויק תיהיה יותר אמינה, היא גם בחמש או שש שנים יותר על הכביש וגם היא כנראה תיהיה אחרי כמה וכמה ידיים לא רחמניות בכלל.

אני הייתי הולך על בראבו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם הייתי הולך על בראבו...... וזה יהיה האוטו הבא שלי כנראה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיוייק אין מה להשוות בין פיאט להונדה.
פשוט תשובה מהממת

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכתבה שעשו בממון על בראבה/בראבו , ציינו שיש לה התנהגות ספורטיבית ,מחירון נמוך

וכדאיות גבוהה לקנייה

אני גם לא הייתי רץ ישר להונדה למרות שהיא גם טובה מאוד מהרבה בחינות , המומנט במנועים שלהם נמוך יחסית , יענו בלי בשר , אנמית ..

בדגמים המאוחרים יותר הם עידכנו את המנוע והורידו את ההספק לטובת מומנט טוב יותר

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עולם כמנהגו, תמיד נוהג. תמיד סטיגמות שבאות ללא הסבר מפורט.

באיזה פרמטר עולה בדיוק הסיויק מבחינת נהיגה על הבראבו?

בהשוואה ישירה סיויק בראבו, הייתרון הבולט של ההונדה הוא מנוע חזק מהפיאט, תדמית אמינות וסחירות עדיפה (בשבילך כקונה חיסרון, אתה קונה אוטו מיושן יותר מבחינת תיכנון ושנתון) וכמובן שאתה מקבל את ה"פוזה" על חשבון הבית.

מצד שני, הבראבו עושה שימוש בשילדה מצוינת ומוכרת (טיפו, פיאט קופה ועוד) רמת הנאה מנהיגה די גבוהה (הגה זוועתי) נוחות נסיעה ובידוד רעשים עדיף מהסיויק, רמת איבזור עדיפה, מפרט בטיחותי עשיר יותר מההונדה ורמת בטיחות גבוהה יותר.

לגבי האמינות, לאחותי יש מריאה 99 שמראה סימני אמינות טובים. אני לא בטוח שסיוויק "קרועה" 93 תהייה יותר אמינה מבראבו 98.

מבחינת בעיות נפוצות בפיאט, הרי שהגיר האוטומטי (תוצרת חברת איסין היפנית) נוטה לשבוק חיים באיזור ה150K (מבחינתך, עדיף הידני שתהייה זריזה משמעותית, אמינה יותר ותחסוך לך כסף בשל צורך נמוך יותר לנוזל הירוק), רצועת תזמון רגישה, בולמי זעזועים בעלי אורך חיים קצר ומערכת חשמל בעייתית שבדגמי 99 הוחלפה ושופרה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...