Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברנו שלי יש רמקולים קטנים מקדימה של איזה 3-4 איץ ואין חורים למטה כדי להביא רמקול של 6.5 אז חששבתי אם כבר 3-4 אנץ הם יותר זולים אז להרשות לעצמי ולהביא קומפוננט אבל השאלה עם יש ביכלל קומפוננט בגודל הזה? אבל שהיה שווה משהוא... והאם זה יוכל לעבוד ללא מגבר?

פורסם

הרבה מאוד קומפוננטים יכולים לעבוד ללא מגבר אך לא כולם.

הרבה באס אתה לא יכול לקבל מהמברנה המזערית שלהם ככה שתגדיר מה זה טוב בשבילך

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני מיתכון להוסיף סאב מאחורה גם כך אז לא חשוב לי הבאס של הקומפוננט רק השאלה עם אני יקבל איכות מרמקול כאזה קטן

גם אני לא מיתכון להשיקע הרבה

למי ששאלה הרכב הוא רנו קילאו 92 ומי שמכיר את הרכב יודע שיש רק 4 איץ רמקולים..אין חורים למאטה

פורסם
הרבה מאוד קומפוננטים יכולים לעבוד ללא מגבר אך לא כולם.

הרבה באס אתה לא יכול לקבל מהמברנה המזערית שלהם ככה שתגדיר מה זה טוב בשבילך

באס?

כמובן שהכל יחסי אבל מ 3 או 4 אינץ' אתה לא תיקבל באס ביכלל.

היה לי רמקול של פנסוניק שהוא 5.25 אינץ' 30 וואט RMS חיברתי אותו ל מגבר של שHU ו גם מגבר חיצוני שהוא 50 וואט RMS בקושי שמעתי ממנו את ה "באס". אז אין מה לדבר בקשר לרמקולים 3 או 4 אינץ'. קשה קשה להפיק ממנו משהו ו עוד מ 20 וואט של HU! גם המקום ב רנו כנרא לא כל כך מיועד לבאס כי כנרא אין לרמקול נפח עבודה שם בכלל. מאיפה יבוא הבאס אם אין נפח. מקומות כאלה זה בשביל מיד רנג' לא מיד וופר.

ליאור על איזה איכות אתה מדבר? גם מרמקול 2 אינץ' שזה כבר טוויטר אפשר לקבל איכות.

פורסם

הבאס לא חשוב לי מקדימה כי כמו שאמרתי אני כבר יוסיף סאב בבאגז

עם יש קומפוננט זול וששומעים בו טוב (יותר חושב לי איכות מאשר עוצמה) אז אני ישקיע ויקנה

עד 300 שקל כך עם יש ביכלל

• תוכן חדש...