Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שמן לשים במנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יתר שמן במנוע .. אני נוסע עם זה כבר די הרבה... עכשיו אני מתחיל להרגיש בעיות במנוע... למשל כשאני נוסע יש מין קפיצה בכוח המנוע לשניה ואז עוד פעם ומפסיק... כשהבעיה הזאת התחילה להופיע אצלי , גם נדלקת מדי פעם "נורית חיווי בקרת מנוע"... שאף פעם בחיים לא ראיתי אותה מופעלת(נוסע על אוטו הזה כבר חצי שנה). למרות שבספר הנהג כתוב שאם הנורית הזאת נדלקת לפרק זמן קצרצר אין וכבית שוב, אין לזה כל משמעות.

חוץ מזה אני מרגיש שהאוטו חלש ולא סוחב

נראה לכם שבעיה זאת נגרמה מיתר שמן במנוע ? (זה בגובה כפול מהMAX)

וכמה ליטר שמן צריך לקנות לאוטו שלי אם אני מוריד את כל השמן ושם חדש ואיזה שמן הכי מתאים ? Daewoo racer 94

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

אם אתם צוחקים עלי או משהו ... אני חדש בעיניין הזה , הבאתי את האוטו לתיפול... זה מה שעשו איתו

אני אשם בזה?

כי אני לא רואה תשובות :( ולמה דווקא מנוע חדש

WhatNext?

פורסם

נתחיל מההתחלה.

אם יש לך יותר מדי שמן במנוע זה לא טוב בכלל.

מאוד לא מומלץ לסוע איתו ככה ובגלל זה אנחנו קצת מתפלאים על העובדה שאתה אומר שאתה נוסע ככה כבר די הרבה זמן.

אתה צריך לרוקן את השמן העודף במיידי.

מוטי

פורסם

לא סתם יש מקסימום ויש מינימום-הכוונה שזה לא אמור לעבור את זה ולהיות בתחום בין המינימום למקסימום ואם זה לא כך תביא לי את האוטו לפני שילך

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
נתחיל מההתחלה.

אם יש לך יותר מדי שמן במנוע זה לא טוב בכלל.

מאוד לא מומלץ לסוע איתו ככה ובגלל זה אנחנו קצת מתפלאים על העובדה שאתה אומר שאתה נוסע ככה כבר די הרבה זמן.

אתה צריך לרוקן את השמן העודף במיידי.

מוטי

אוקי ! אני אעשה את זה כמה שיותר מהר...

אחרי שאני ארוקן את השמן העודף , אני יכול לנסוע עם האוטו ?

האוטו עבר בערך 1500 ק"מ עם שמן הזה

WhatNext?

פורסם
לא סתם יש מקסימום ויש מינימום-הכוונה שזה לא אמור לעבור את זה ולהיות בתחום בין המינימום למקסימום ואם זה לא כך תביא לי את האוטו לפני שילך
היתי קצת מבולבל , אבא שלי מאמין יותר למוסכניק שעוסק בזה כבר 30 שנה ולא לי.

עכשיו אם היתי בטוח בזה 100% לא היתי שואל אותכם, היתי מרוקן מייד את השמן העודף

תודה! ממש עזרתם

WhatNext?

פורסם

אסור לנסוע ברכב כי זה לא בריא למנוע . יש לחץ במנוע. תוריד קצת שמן .ותיבדוק את הפלגים עים הם בשמן .עים הם בשמן תחליך אותם . אני מציע לך לעשות מהר את העבודה כי עים לא תאשה היו לך בעיות יותר גרואות ותיצתרך להחליך מנוע.

פורסם
אסור לנסוע ברכב כי זה לא בריא למנוע . יש לחץ במנוע. תוריד קצת שמן .ותיבדוק את הפלגים עים הם בשמן .עים הם בשמן תחליך אותם . אני מציע לך לעשות מהר את העבודה כי עים לא תאשה היו לך בעיות יותר גרואות ותיצתרך להחליך מנוע.
אני לא נוסע מעכשיו עם האוטו הזה , עד שאני לא אעשה בו תיפול במוסך נורמלי

WhatNext?

פורסם

אהלן.

נתקלתי בתופעה הזו של מילוי שמן מעל המקס' בעיקר במוסכים מורשים, תמיד שמו לי ליטר שמן יותר, כל טיפול באופן קבוע הייתי בא ומבקש שלא ימלאו מעל המקסימום, ותמיד מילאו מעל, התירוץ היה "שלא ייחסר שמן", וטענתי הייתה "תנו לי את הליטר הזה, אמלא לבד אם יחסר". באתי למנהלי המוסכים שרכבי טופל בהם ואמרתי להם: אם על כל רכב שאתם שמים לו ליטר שמן יותר, הייתם לוקחים את הליטר הזה ושמים בצד, תעשו חישוב כמה שמן על כל המכוניות שאתם מקבלים בחודש יכלתם לחסוך. (ומה התשובה שקיבלתי? "אתה צודק, זה לא ייקרה יותר", כמה חבל שזה כן קרה...הם הפסידו לקוח)

אפילו נציג השירות של איזור הדרום של צ'מפיון מוטרוס, איתי חיון (אם אני לא טועה) ניבהל שראה את כמות השמן שהייתה אצלי במנוע והורה מייד לרוקן שמן עד שהמפלס יגיע למקומו התקין (רוקנו כימעט ליטר שמן!) נציג השירות טען גם שהלכלוך שהצטבר על המצערת נובע מעודף שמן(?:shock: ).

לכן גם לאלה המטפלים ברכבם במוסכים המורשים, שימו לב כמה שמן שמים לכן באוטו, במידה ויש שמן הרבה מעל המקסימום גשו למוסך ודרשו להפחית מכמות השמן (ללא תשלום, כמובן).

איתמר ג'ורג'.

פורסם

רוקן את השמן העודף והחלף מוסך, קורה לפעמים ששמים טיפה יותר שמן (בודקים ומרוקנים) אבל לשים כפול שמן ולתת ללקוח לנסוע ככה עד הטיפול הבא - רשלני משהו, תחליף מכונאי.

נ.ב. "אני יבצע טיפול"

לטפל ברכב

"עזבתי את הדברים התפלים" - תפל ההיפך מעיקר

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...